🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 598
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чудя се къде сте Simple Smile Благодаря за темата. Гледам със закъснение, но защо някои жени непрекъснато си държат устата отворена и показват зъби. Визирам Елвира. Ужасно е Sad

# 286
  • София
Ако трябва да си избера фаворитка, не за ерген, а за нормалност, гласувам за Росица (момичето от LA).

# 287
Бранимира е различна , недостъпна и съвсем логично му е най-интересна. Ловецът в него е на ход, човекът е наивен и иска да я пречупи и спечели. Не знам защо ви е странно.

# 288
Така както гледам Мартин ще им направи сезона.

# 289
Бранимира е толкова незаинтересована от Виктор, че дори не си е направила труда да поноси гривната от конци, която им направиха за срещата… супер тъпо..

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:29 от Emilie_

# 290
На мен засега най-ми харесват като външност Синтия и Клаудия. Синтия има доста специфични черти, но ми е много красива. Росица също ми харесва, но тоя нос някак прави лицето и странно и не бих я нарекла точно красива. Срещата на Виктор и Яна беше много приятна, но той просто не си пада по нея.

# 291
Ако трябва да си избера фаворитка, не за ерген, а за нормалност, гласувам за Росица (момичето от LA).
И аз така,останах с впечатлението, че не е от типа хора дето им се занимава с глупости и интриги

# 292
Бранимора е толкова незаинтересована от Виктор, че дори не си е направила да поноси гривната от конци, която им направиха за срещата… супер тъпо..
Бранимира е от тези жени, които ще игнорират “доброто момче”, но ще тичат като луди по някой, който се отнася зле с нея. Виктор е абсолютно същият. И двамата се интересуват повече от лова, отколкото от улова.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 22:31 от Lilly_85

# 293
Бранимора е толкова незаинтересована от Виктор, че дори не си е направила труда да поноси гривната от конци, която им направиха за срещата… супер тъпо..
Чак пък да носи гривната от конци... Ако ѝ беше вече приятел или съпруг - да, прекрасно, но в случая само натегачка тип Елена или Маги би си го причинила. Липсват Анастасия и Дризела от предния сезон, обаче, да я зачекнат на темата.

# 294
Тия дни четох, че баща му на Мартин бил министър в правителството на празноГлавчев.. че и шеф на КЗК дълги години преди това.. Wink

# 295
Тия дни четох, че баща му на Мартин бил министър в правителството на празноГлавчев.. че и шеф на КЗК дълги години преди това.. Wink

Имам чувството, че и тоя е с ботокс като синковеца.

# 296
Бранимира ми е много противна, Анна Мария два пъти повече...
Виктор е много лежерен и симпатичен, дано не е там за слава само и да е образ всичкото това.

# 297
Че тя гербаджийката не е ли от 10 години на КЗК, той кога е бил?

Иначе, гледам със закъснение, ама с глас се смях на срещата с Елвира. И аз бих говорила такива неща, Мартин просто дава вайб на мъж клюкарка, с който да обсъдиш останалите :д

# 298
Абе не е като татко Танко..не е!!
Кат него втори нЕма Joy
Ееех..Танко..на кой ни оставииии Satisfied

# 299
Коя е Бранимира, че да говори кой какви проблеми имал? Яна си била присвивала очите, какви са тези глупости? Това момиче ми стана адски противно…

Общи условия

Активация на акаунт