🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 600
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 270
Бранимира грам не харесва Виктор, но сякаш и ваканцията не харесва, та не знам защо е там. Просто иска да е най-харесваната във всяка ситуация и си киселее, ако има насочено внимание към някоя друга. Иска си някое лошо момче, което да я оставя на “прочетено” и да ѝ звъни по веднъж на 3 дни в 11 вечерта.

Елвира пък да говори за лесниии 😂

Яна си е инфантилна, но пък не е навредила на никого и за никого не е казала нищо лошо, та едната инфантилност да ѝ е проблемът.
Напомня ми на Валерия която грам не харесваше Ергени, просто й доставяше удоволствие да натрива носовете на другите момичета и в крайна сметка го намачка и заряза. Дано Виктор излезе по-умен и обичащ себе си

# 271
Само аз ли не разбрах, че епизода изведнъж свърши… 🤣
Нали щяха да вкарват някоя нова тази вечер…

# 272
Поне Мартин завърши силно епизода, но пък и той си иска змиярника за веселба, като го гледам.

# 273

E, нали вкараха бармана - гей. Grinning Много свеж беше, ама се надявахме на мъжки мъж, да има трети там петел. Уви, за следващия сезон!

# 274

Е та вкараха някоя, де. Барманчето:)))

# 275
Въх, ужас, много скучен епизод значи….

# 276
На мен ми беше интересно, не знам кое точно, тъй като нищо не се случи, но изобщо не го усетих.

# 277
  • София
Тази Бранимира ми е много неприятно човече.
Не само външно.
Мартин не мога да го взема насеризно, но пък ми хареса как се държа с Елвира - много е кухичка милата. И с тоя постоянен смях още повече затвърждава, че горе няма никого.
Яна е малка за там. На фона на останалите отракани и “опитни” момичета, направо ми става жал за наивността й. Викторчо си търси по-обиграни.

# 278
Достигнах до заключението и прозрението 😁, че Вико няма нерви, изказ и поне малко обиграност за такъв формат. Вече започва да ме дразни с тези дълбокомислени фрази за "душите, любовта..". Много се обяснява, а мъжете по принцип са по действията не по празни приказки за чувства, усещания и бла бла. Чуйте единият какво и как споделя и съответно - другият.
Та в този ред на мисли Яна му е съвсем тамън, ще го гледа като Бог. А не булдозер като Бранка, ще го прегази с неговата чувствителност.

# 279
Гледам с час назад, може ли да ми кажете дали трейлъра за утре беше интересен, защото за сега епизода върви много скучно…

# 280
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бранимира е много кофти същество. Как веднага побърза да каже на останалите, че Виктор я е хванал за ръцете - хем да стане достояние на всички, че тя е със специален статут в момента, хем да направи бърза проверка дали и с други е процедирал по същия начин. Много й се иска да е единствена и ексклузивна. Видяхме как трудно преживя това, че не е единствената поканена и че Виктор не й каза коя е другата. Сега си проверява сама нещата.
Дразня се на Виктор, че му е толкова важна и й обръща толкова внимание, не го заслужава. Даже не зная какво й харесва с тази ужасна кожа и мъничките очички, които изглеждат разногледи.

# 281
Бранка иска някой, който сутрин я псува, на обяд я бие, а вечер я ч**ка!

# 282
И аз намирам нещо зловещо в Бранка. Изглежда ми като емоционален насилник това момиче. Тя умишлено и целенасочено се стреми да доминира и наранява Виктор.  Идва ми да я шляпна през наглата физиономия. Гледа го все едно Виктор е гнусен червей.

Косара и Мартина ми се очертават като най - симпатични и като визия, и като поведение.

# 283
Оф, защо ѝ сложихме такова хубаво име? Бранка - значи бяла, никак не ѝ отива. Аз съм по за Мирка. 

# 284
Брана е. Бран е война, а тя е кисела и зла, като война.

Общи условия

Активация на акаунт