🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 625
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 255
Когато чух, че Бранимира съзнателно е „поставила преграда” помежду им с Виктор в този меко казано нелеп експеримент, настръхнах. Последният път, когато някой го каза на мен така директно, приключих с множество психо травми (благодарение на наивността ми). Тук май ще ставаме свидетели на подобна история в национален ефир — драма и насилие.

Това момиче не е читаво. Жестока, злобна и отмъстителна.

# 256
Косара на моменти ми е хубава, на моменти не. Сега като сядаше на стола да се гледат и скулите ѝ ми избодоха очите. Иначе определено без грим повече ми харесва.
Ужасна е отблизо. Кафява,  с очи цепки и като превтасала мекица е в лицето.

# 257
Мисля, че Наум вече ви липсва😂 Виктор яко ми напомня на Алек. И като жеснове и като изказ. Екатерина що се изказва за другите, че са лесна плячка 😁 Яна има странно поведение като на 10 годишно. А Мартин ме кефи, че ги върти като лисичка. Прави им интрига с тия целувки. Взел си е поука поне за сега от предните сезони. Поне се появи бармана и се разбра, че 3-ти ерген няма 😁

# 258
Даниела е доста подмолна и престорена.
Бранимира е симпатична и разумна, интуитивно не харесва престореността у Виктор. Но е с голямо его и затова още е на хорото. Иначе е права за Яна и отношението на някои момичета към нея.
Елвира е бързо момиче. Не е натоварваща, не е и интересна.
Виктор седи буквално с меки китки на стола с момичетата. Другите му женски качества няма да ги коментирам.

# 259
Струва ми се, че Виктор и Бранимира си правят шоуто.

# 260
И кое му е красивото/хубавото на МАРТИН СЛАБИ КРАКА,СЛАБИ РЪЦЕ ТЪНКИ ЖЕНСТВЕНИ ПРЪСТИ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ГОЛЯМО ТЯЛО И ГЛАВА.За миг си го представих без брада и оооо ужаст ,ако нямаше чалгозаведение и пари тоя надали щеше да е вървежен сред акулките за лесен живот.
А сега си го представи и гол... Joy

# 261
Когато чух, че Бранимира съзнателно е „поставила преграда” помежду им с Виктор в този меко казано нелеп експеримент, настръхнах. Последният път, когато някой го каза на мен така директно, приключих с множество психо травми (благодарение на наивността ми). Тук май ще ставаме свидетели на подобна история в национален ефир — драма и насилие.

Виж ся...читавите сме от тая страна на телевизора.
Оттатък все са маскари. Joy

# 262

Именно,именно! Освен това има нещо лудо в погледа!

# 263
Бранимирчето ми е най-противно вече. Като някоя жаба беше, и как тръгна да се прави на човек, който съжалявам Яна... Иди да ти оправят очите и на дерматолог, не търси в другите недостатъци само.

# 264
Бранимира си затвърди прозвището - умрялото пипало.

# 265
  • София
Помня го аз Мартин без брада, приличаше на костенурка от анимационно филмче. И после мъжете ще обясняват че жените се крият зад грим Joy

# 266
Бранимира грам не харесва Виктор, но сякаш и ваканцията не харесва, та не знам защо е там. Просто иска да е най-харесваната във всяка ситуация и си киселее, ако има насочено внимание към някоя друга. Иска си някое лошо момче, което да я оставя на “прочетено” и да ѝ звъни по веднъж на 3 дни в 11 вечерта.

Елвира пък да говори за лесниии 😂

Яна си е инфантилна, но пък не е навредила на никого и за никого не е казала нищо лошо, та едната инфантилност да ѝ е проблемът.

# 267
Оф... да искаш обяснение от жена, защо не те харесва?! Имах един такъв случай в живота си, беше толкова идиотско.

Ма то свърши ли?!

# 268
Много са кратки, не става така. Айде връщайте ми ги по три часа, аз докато се вкарам във филма, то свърши.

# 269
  • Варна
С гласа се разсмях
Очаквам от кокошарник да стане змиярник!
Право в целта.
Браво на Мартин, изкефи ме!

Общи условия

Активация на акаунт