🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 631
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 240
Влече си го Бранка и това е. На сексуално ниво е.

# 241
Накарах мъжа ми да ме гледа 60 секунди в очите и той ми каза, че съм луда. Момичета, това лош знак ли е? 😁
Ако мъжът ми ме накара да го гледам 60 секунди в очите ще му кажа, че не е добре.

Бранка се е взела за голяма ‘убавица. Под нивото и е Виктор. Да се чудиш що е влязла, като не я кефи.

# 242
Погледа на Бранкича към Виктор е досущ като някое чудовище от хорър филм, бррр
Точно

# 243
Мартина е сладка, въпреки скулите.
Виктор май харесва жените да се държат гадно с него. 😀

# 244
Да се чудиш в кое е сексуалното... Домашните ми чехли са по-сексапилни от тази мома!

# 245
Приятно ме изненада Мартина. Миличка ми е.

# 246
Вярно е. А тя се чуди как да го избута на някъде или да го унижи пред момичетата. Ама както и в живота, често гониш неправилните хора.

# 247
И този сезон не гледам редовно, нянкак си не можа да ме плени това реалити, но тази вечер съм по-съсредоточина. Бранимира ми хареса в първия епизод, но тази роля на недостъпна и ледена владетелка на сърцето му вече взе да е дразнещо. не мисля, ченейния интересе е по-малък от неговия, но пък трябва да се правимна интересни.

# 248
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Елвира е проста като гъба. Толкова неадекватно поведение и нахални въпроси. Баси разпита проведе! Само дето не му беше насочила прожектор в очите. И от простотия нарече Мартин в прав текст безсъвестен тип. Joy
Даже после на останалите момичета не успя да разкаже като хората как е минала срещата. То милото има 300 думи в речника.

# 249
Мартина е сладка, въпреки скулите.
Виктор май харесва жените да се държат гадно с него. 😀
Вярно, Виктор май мазохист си пада!

# 250
Ана - Мария ми е ужасно груба и противна, а Бранка е доказателството, че външният вид на жената не е важен, когато един мъж е решил да се прави на глупак.

# 251
Косара на моменти ми е хубава, на моменти не. Сега като сядаше на стола да се гледат и скулите ѝ ми избодоха очите. Иначе определено без грим повече ми харесва.

# 252
Ако супер много се постарая, бих могла да намеря нещичко положително във всяка една. Не мога да кажа същото обаче за Анна-Мария. Много ми е анти. А кое е момичето с шарената коса? Ефектът умишлен ли е? Различни нюанси на кафяво мейби

# 253
Аз пак да си кажа - сигурна съм, че това между Виктор и Бранка е сюжетна линия. Ще има някоя лудо влюбена която ще реве за него (може би Яна) и една дето той ще въздишаф(уж) пък тя ще го отсвири. То нали така става в живота.

# 254
И кое му е красивото/хубавото на МАРТИН СЛАБИ КРАКА,СЛАБИ РЪЦЕ ТЪНКИ ЖЕНСТВЕНИ ПРЪСТИ,НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ГОЛЯМО ТЯЛО И ГЛАВА.За миг си го представих без брада и оооо ужаст ,ако нямаше чалгозаведение и пари тоя надали щеше да е вървежен сред акулките за лесен живот.

Общи условия

Активация на акаунт