🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 433
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 525
Мъжката гледна точка е малко по-различна. Един стабилен мъж със самочувствие по-скоро няма да забележи и запомни Яна, докато Ана-Мария - да, определено. Друг е въпросът дали с добро ще я запомни, защото не всеки харесва толкова нахакани жени, но все пак.
Но да, за всеки влак си има пътници, и вероятно по-скромните момчета няма да върнат момиче като Яна, така е.
За мен един стабилен мъж ще забележи по-красивата, не съм чула мъж да се вълнува коя колко самочуствие има, колко е нахакана и тн.
Виктор направи коментари за увереността и явно защото му липсва, това е причината да се възхищава на по-уверени жени. Мъж като Мартин например не прави такива коментари, търси си красива жена с големи очи.

# 526
Чак сега гледам неделния епизод - нали щеше да е само понеделник и вторник.
Срещата на Яна и Виктор - уау, усетих се как се усмихвам докато ги гледам. Най-после добър епизод с Виктор, е, много ме кефи.

Рупецова ме дразни адски с коментарите си за мъжественост. Явно дълго време е била държанка и много ѝ личи.

# 527
Поведението, вида и разсъжденията на Яна са ми като на амишите от сериите на TLC. Излезли от комуната по широкия свят и първичните им реакции са невероятни за околните, живеещи в същия тоя свят, но не от вчера. Не я намирам за красива, а за натурална. Също така твърде екзалтирана от незначителни неща и съществуваща в свой въображаем розов свят.

# 528
  • София
Мъжката гледна точка е малко по-различна. Един стабилен мъж със самочувствие по-скоро няма да забележи и запомни Яна, докато Ана-Мария - да, определено. Друг е въпросът дали с добро ще я запомни, защото не всеки харесва толкова нахакани жени, но все пак.
Но да, за всеки влак си има пътници, и вероятно по-скромните момчета няма да върнат момиче като Яна, така е.
За мен един стабилен мъж ще забележи по-красивата, не съм чула мъж да се вълнува коя колко самочуствие има, колко е нахакана и тн.
Виктор направи коментари за увереността и явно защото му липсва, това е причината да се възхищава на по-уверени жени. Мъж като Мартин например не прави такива коментари, търси си красива жена с големи очи.
О, самоуверените дами правят впечатление. Дори и да не са приказни красавици. Мартин хареса Ана-Мария, беше му интересна и го предизвикваше.
За Яна бих поспорила колко е красива, за мен хич, но по-лошото е, че и присъствие няма, а и малко си пада отразител, като слънчоглед е. Така и гледаше Виктор, все едно той е слънцето. Доста needy. Аз бих избягала с 200 ако съм мъж.

# 529
За мен никоя от тези там не е отишла да търси любов. Даже са леко отегчени и от дестинацията. Много е минорно всичко. В предните сезони се тръшкаха, вълнуваха повече макар и привидно. Тези сега сякаш знаят какво ги очаква и не се напъват излишно.

# 530
Яна е плашеща от типа, че ако я нараниш дори неволно, не знаеш дали изобщо ще се съвземе. От такива стъклени и чупливи хора и аз бягам. Склонни са да заложат всичко в ръцете ти и да разполагаш с целия им живот - непоносим товар.

# 531
За мен никоя от тези там не е отишла да търси любов. Даже са леко отегчени и от дестинацията. Много е минорно всичко. В предните сезони се тръшкаха, вълнуваха повече макар и привидно. Тези сега сякаш знаят какво ги очаква и не се напъват излишно.
Според мен им се отразява зле това, че има двама ергени. Ако беше само един, тия напористите вече щяха да са се почнали, Мартина може би щеше да има няколко опита за убийство вече зад гърба си.

# 532
На мен това ми е по-естествено от изкуственото пренавиване от предишните сезони. Виждала го два пъти за по 5 минути и вече влюбена. И всичко им е прекрасно. Мъжът е прекрасен, вилата е прекрасна, времето е прекрасно, храстчето до входа е прекрасно…

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:38 от Lilly_85

# 533
Снощи защо нямаше церемония на розата? Така ми е скучно като не гонят нито една. Днес ще видим от кокошарник как става змиярник.

# 534
Айде да се вметна и аз тук ...
Снощи чаках "Кой да знае?", а получих "Ергена".
Колкото повече го гледам, толкова повече не ми харесва. Че нещата не опират до романтика, то е ясно - нито Мартин, нито Виктор са вътре да търсят лИбоФ.
А момите са още по-на ясно, че тук е момента да станат известни извън махалата, селото или града, от които са.
Всичките са за слава и евентуално за спонсор, ама след предаването. В предаването си демонстрират физическия тунинг и интелектуалната недостатъчност.

А и една екзотична ваканция без пари - кой ти дава???

# 535
Снощи защо нямаше церемония на розата? Така ми е скучно като не гонят нито една. Днес ще видим от кокошарник как става змиярник.
Хич няма да е днес, пак ще ни занимават със скучни срещи. На мен пък си ми липсва стария формат с повечкото акцент върху момичетата. Не казвам, че искам да гледам Тея срещу Виктория. Тези са по-нормални сякаш като поведение, да видим и малко по-нормални свадички там. Тия срещи ми втръснаха, че и по две.

# 536
Ако погледнете какви коментари има Даниела във Threads ще разберете какви са и целите. Но аз не виждам Мартин като златна кокошка, а като бохем който харчи де що има. Според нея се очаква от мъжа да издържа една жена ако тя му дава любов. Кажете вие как се нарича такъв начин на изкарване на пари...

# 537
Професия Наташенка.

# 538
  • София
Яна ми е точно като Елвира в Сезон 1 на Ергенът, момичетата изобщо не я виждат като конкуренция, не ги дразни, "безопасна игла", както се вика. Разбира се, че ще пратят нея, а не Косара примерно.

Не я виждат, като конкуренция, защото за Виктор няма конкуренция. А не, защото самата тя не е конкуренция.

# 539
Да не би Яна, да е била тази която била в психиатрия?

Общи условия

Активация на акаунт