🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 445
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 510
Така мислиш ти. Тук например Яна е много харесвана ама от жени и подозирам, че не е толкова харесване, колкото, че не й завиждат. Докато от гледна точка на повечето мъже Яна е супер натоварваща и лесна.

Още в началото казах такива като Виктор какви жени "харесват". Или по-точно искат за връзка. Кой нормален мъж иска такава с много опит? Може да завърже връзка с такава, но не и да го казва като основен критерий.

# 511
Ама тая Мартина е като човека със стоте лица. Те да я вземат тая за шпионин по службите - два пъти една и съща не можеш да я видиш.  А по въпроса с Яна - как пък ще да харесват такива жени мъжете? Абсолютно такава лепка никой мъж няма да си я причини, че ще гледа после "Fatal Attraction"

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 15:55 от RoseofVersailles

# 512
Мнем, не мисля така аз. ПОвечето мъже харесват точно жени като Яна. Никой не харесва киселячки.
Само разни мъже с мазохистичен уклон.

# 513
  • София
Да кажем, че като поведение може да има известен успех Бранимира, ловен инстинкт и т.н. Ама като външност заслужава ли си лова? Интересно ми е от мъжка гледна точка...

# 514
На мен Яна ми прилича на Сю Хек от сериала По средата. Не само по външен вид, а изцяло е копие на поведението на героинята.

# 515
Мнем, не мисля така аз. ПОвечето мъже харесват точно жени като Яна. Никой не харесва киселячки.
Само разни мъже с мазохистичен уклон.

Повечето мъже харесват жени като Яна, а повечето жени ''киселячки'' не харесват жени като Яна. За мен диалога се въри около това Grinning Не виждам да се прави на чак толкова свенлива както всички казват. Тя просто си е такава. Нооо Виктор и Мартин са си мазохисти.

# 516
Повечето мъже харесват жени като Яна, а повечето жени ''киселячки'' не харесват жени като Яна. За мен диалога се въри около това Grinning Не виждам да се прави на чак толкова свенлива както всички казват. Тя просто си е такава. Нооо Виктор и Мартин са си мазохисти.
Мартин е далеч от мазохист.
А много от жените, които се правят, че харесват Яна, просто се преструват на добри на нейн гръб. Че е лесно.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:15 от Не се сърди, човече

# 517
  • София
Така мислиш ти. Тук например Яна е много харесвана ама от жени и подозирам, че не е толкова харесване, колкото, че не й завиждат. Докато от гледна точка на повечето мъже Яна е супер натоварваща и лесна.
И аз така мисля, момичетата вътре я "харесват", защото е невзрачна. Не случайно повечето посочиха нея за срещата с Виктор. Миличка, безопасна, безинтересна, не я възприемат като конкуренция. Никой не избра някоя от нахаканите жени като Ана-Мария примерно.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 16:16 от Не се сърди, човече

# 518
За всеки влак си има пътници, не вярвам Яна да си няма кандидати, хубаво момиче е. Щом за Бранка се намери кандидат Joy. А тази Даниела - "Кобилкина уона би" ще е явно втория "психолог" на сезона.

И аз така мисля, момичетата вътре я "харесват", защото е невзрачна. Не случайно повечето посочиха нея за срещата с Виктор. Миличка, безопасна, безинтересна, не я възприемат като конкуренция. Никой не избра някоя от нахаканите жени като Ана-Мария примерно.
Това не е ли женското мнение, колко мъже биха харесали женствената Яна и колко мъжкараната Ана Мария? За мен Яна ще е е с голямо предимство пред Ана Мария.

# 519
Яна ми е точно като Елвира в Сезон 1 на Ергенът, момичетата изобщо не я виждат като конкуренция, не ги дразни, "безопасна игла", както се вика. Разбира се, че ще пратят нея, а не Косара примерно.

# 520
Не мисля, че има съфорумка , която да очаква Виктор на финала да избере Яна. По-скоро се надяваме да се държи мило с нея, а на други по-прости и нахални дикетно да им покаже пътя.

# 521
Ще видим какво ще прави Виктор с Бранка. Може да не е толкова мил.

Направи ми впечатление колко глуповато и претенциозно изкоментира Елвира "какви ценности трябвало да има, за да мисли целувката за нещо незначително". То че Елвира е "бърза", бърза е. Ама и Виктор да коментира в ефир, нещо, на което не е бил свидетел в какъв контекст се е случило. Беше супер незряло и излишно. Изобщо не му влизаше в работата. Ама за шоуто беше добра реплика.

# 522
  • София

Това не е ли женското мнение, колко мъже биха харесали женствената Яна и колко мъжкараната Ана Мария? За мен Яна ще е е с голямо предимство пред Ана Мария.
Мъжката гледна точка е малко по-различна. Един стабилен мъж със самочувствие по-скоро няма да забележи и запомни Яна, докато Ана-Мария - да, определено. Друг е въпросът дали с добро ще я запомни, защото не всеки харесва толкова нахакани жени, но все пак.
Но да, за всеки влак си има пътници, и вероятно по-скромните момчета няма да върнат момиче като Яна, така е.

# 523
За всеки влак си има пътници, не вярвам Яна да си няма кандидати, хубаво момиче е. Щом за Бранка се намери кандидат Joy. А тази Даниела - "Кобилкина уона би" ще е явно втория "психолог" на сезона.

Не само ще е втория психолог на сезона тя смята, че е силна независима жена,която се е доказала и може сама да се оправя в живота, жена за която мъжете просто ще се бият, а жените искат да и подръжават. Но при разговор с момичетата на Виктор им каза, че Виктор нямал потенциал и нещата с които се занимава той не били сериозни от гледна точна на доходност.  Толкова еманципирана жена, че търси някой да я издържа Grinning Grinning Grinning

# 524
  • Варна/Амстердам
Благодаря за новата тема! Ribbon

Яна прекалено му се слага на Виктор. Постоянно се гушкаше и се гевезеше.
Елвира пък е доста глуповата.

А Кукушев, който анализира предаването, също не ми допада. Целият му успех се гради върху коментари за телевизионни продукции. Не гледам редовно видеата му, но пуснах последното – започна с някаква пренавитост и патос, сякаш животът му зависи от това, съответно успях да изтърпя точно две минути.

Общи условия

Активация на акаунт