🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 515
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 495
Като стафиди във втасало тесто JoyJoyJoy
Бранимира е комплексарка - нищо хубаво няма, а се държи като Ледената кралица. Жалко обаче, че много мъже си падат по такова отношение..

# 496
  • София
Бранито освен комплексарка и странна, не е и красива, като питка е в лицето. Слабичка и стройна е и толкова.

# 497
Не знам какво се хванаха за Косара двамата ергени, бузите и ще се пръснат, а очите и не се виждат, като стафиди във втасало тесто.
Оххх, нИ мога… 🤣🤣🤣🤣🤣 Много ми е смешно, ама описанието е абсолютно тооочно. 😆

# 498
Слаба може да е, но стройна не е...Бранимирата.
Трътлеста и набита ми е, късокрака и късоръка също...

# 499
Забелязвате ли как при всеки удобен момент, Мартин споменава и намеква за миналите сезони, как се раздавали целувки, че сега САМ щял да реши кога и кого да целува, подмятания за стария “режим” на предаването, ергените и т.н.
Даже са качили откъс в страничката на Ергенът, където го казва?
Да разбираме, че само Наум е останал от старите.
С точно този откъс от вчера вече има 2 качени видеа в ТТ как целува момичета из столични заведения. Едната е Йоана, а другата не се знае. Grinning

# 500
  • София
То на тамошния климат косите на всички са едни чорлави и с фриз; новото попълнение барман-фризьор може да се види в работа. Grinning

Ферай пък как казва "МарЧин". Grin

# 501
А Косара "ма покани, ма попита".

Николина в "Надкаст" - много фалшива и много мляска и се облизва на тоя микрофон.
https://www.youtube.com/watch?v=_05v1Xvv2eU

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 15:25 от Linda*kiss

# 502

Българската Меган Фокс.

# 503
не ми казвайте, че това е Мартина

# 504
не ми казвайте, че това е Мартина

Не, не - Мегън Фокс е 😃

# 505
Снимките на Яна са като на монахиня в сравнение с повсеместните  масови секси напъни, които ни заливат от всякъде. На мен ми е симпатична, нормално добро момиче. Обаче факт, че предобри с поведението на напушена. Съгласна съм, че май ще да са от някоя секта със семейството й. До момента тя е единствената, която показа, че харесва Виктор. Но поради липса на опит не го направи достаъчно деликатно и го подплаши.
Чудя се на Бранка на какво отгоре й е това самочувствие и отблъскващо поведение. Като луна е в лицето, а и с тези малки очички.... Поне вътрешно да беше красива, но и това не е. Ще ми се по-бързо да си ходи, ама надали, щото Виктор по непонятна причина й се връзва на тъпотиите.
Елвира не можа един нормален разговор да проведе, но скучно не ми е. Дори ми е по-приятно тази година за гледане като не се изтребват с думи и не ни напрягат с отвратително поведение.

Не разбирам защо всички плюят за снимките на Яна при положение, че ако започнем да ровим в снимките на момичетата (по-голямата част, които се борят за Мартин) ще видим всякакви доооста по- вулгарни неща. До момента срещата на Виктор и Яна ми бе една от най- интересните изобщо, всички останали срещи бяха един пълнеж с разговори за материални неща и нищо съществено. От една страна Виктор търси истинска жена, която да е човечна, искрена, честна и т.н, а от друга каза: ''На мен ми трябва жена, която е преживяла много''. Чисто противоречие, ако се беше замислил при първата си среща с Яна, трябваше да откаже да даде роза и да го придружи до Шри Ланка, а не да се чуди за Косара(съдейки по визията има доста опит за това и Мартин се чуди как да и се набута//нищо лично//). Не смятам че Яна има опит, но не смятам и Бранимира да има или поне не си личи. Разликата е, че Бранимира е едно перде, а Яна поне показа някаква симпатия, интерес и емоция. За мен лично освен, че Бранимира не знае какво точно се случва, Виктор не и отстъпва по нищо, именно за това я харесва. В началото на сезона Виктор ми се стори доооста надежден мъж, нооооо с всеки епизод това се размива. По- скоро ми прилича на човек, който първо и най-важно не е наясно със себе си.

# 506
Каква хостеса е Елвира с този диалект....с това "ч"...

# 507
Не разбирам защо всички плюят за снимките на Яна при положение, че ако започнем да ровим в снимките на момичетата (по-голямата част, които се борят за Мартин) ще видим всякакви доооста по- вулгарни неща. До момента срещата на Виктор и Яна ми бе една от най- интересните изобщо, всички останали срещи бяха един пълнеж с разговори за материални неща и нищо съществено. От една страна Виктор търси истинска жена, която да е човечна, искрена, честна и т.н, а от друга каза: ''На мен ми трябва жена, която е преживяла много''. Чисто противоречие, ако се беше замислил при първата си среща с Яна, трябваше да откаже да даде роза и да го придружи до Шри Ланка, а не да се чуди за Косара(съдейки по визията има доста опит за това и Мартин се чуди как да и се набута//нищо лично//). Не смятам че Яна има опит, но не смятам и Бранимира да има или поне не си личи. Разликата е, че Бранимира е едно перде, а Яна поне показа някаква симпатия, интерес и емоция. За мен лично освен, че Бранимира не знае какво точно се случва, Виктор не и отстъпва по нищо, именно за това я харесва. В началото на сезона Виктор ми се стори доооста надежден мъж, нооооо с всеки епизод това се размива. По- скоро ми прилича на човек, който първо и най-важно не е наясно със себе си.
Да, ама на Яна симпатията е малко по мечтата й за един Кен, за един Освалдо, а сякаш не към Виктор конкретно. Лепка изглежда. Докато Бранимира, дори и не особена харесвана тук, реално е по-атрактивен тип за мъжете с тази нейна дръпнатост. Това, на което жените казват "перде", мъжете понякога казват "селективност и самочувствие". Друг е въпросът, че Виктор си има комплекси по принцип. А Бранка действително е арогантна.

Снимките на Яна се коментират в контраст с този образ, който се опитват да й наложат на много свенлива.

# 508
Габриела в Надкаст каза,че работи като хостеса в дискотека,от която Мартин има дял.Къде работи тя

# 509
Какво ѝ е привлекателното на тази кисела темерутка Брана? Нищо недостъпно няма в нея, просто е бурсук.

Общи условия

Активация на акаунт