🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 516
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Покъртителен кадър...😆
Скрит текст:

Можеше да е и още по-покъртителен Joy

Коя е дамата, която си е показала всичко?

# 466
не е ли Косара

# 467
Косара?

Не усетих как мина епизода вчера, изобщо не ми беше скучен. Харесва ми всичко в предаването, освен психоложката. И този сезон ще пият, но може би по-контролирано Simple Smile
Ферай, колкото и да е красива, ми се струва пресметлива и злобна, но ще видим.
Засега нямам нито особени симпатии, нито големи антипатии, даже Анна-Мария ми стана някак приятна и определено поразчупва обстановката. Мартина се сетих на кого ми прилича - Елен Колева.
В Яна ми допада, че изглежда чистосърдечна (поза или не), но си признавам, че трудно бих я изтраяла. Не бих казала, че е инфантилна, но ми изглежда като човек все едно расъл в кашон и нямащ представа от реалния живот. Съгласна съм с Виктор за това. Детенце си е и тя - като него Simple Smile

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 13:13 от ladonnae

# 468
  • Вестерос
Koсара е и аз се възмутих леко хахах

И на мен не ми беше скучно, напротив. Явно като няма караници и ви е скука

# 469
Неее, не искам караници аз, искам борба за ергените - то няма никаква интрига в момента. Никой не харесва ни единия, ни другия.

# 470
Има момичета, които си правят такива фотосесии точно защото се чувствам смотани в ежедневието си и искат да предизвикат внимание с контраста.
Яна далеч не се снима само от комплекси, а точно обратното. Секси пози, секси дрешки, реклами, хаштагове, муцунки, Диони разни... Ето го профила, сами ще прецените. Има и любителски снимки, де, но далеч не е монахиня и е фотогенична.
Скрит текст:

# 471
  • София
Само една да се похвали, че Мартин я е нацелувал, другите веднага ще се насочат към него и борбата ще започне. Обаче той държи дистанция, а и на първата вечер им дръпна една тирада, та за сега всички стоят и чакат. Много искам да извади секирата и киселия характер, и да ги подхака една след друга. Нали писахте, че е бил темерут в ИВ.

За Виктор, обаче гледам, че опашка нямаааа.

# 472
Прави ми впечатление, че всеки пост (или почти всеки) в инстаграм страничката на Ергенът е харесан от профилът на Елвира….. дали това е тя или човек, на когото е поверен профилът й? Grinning Доста съмнително.

# 473
  • Бургас
Това четохте ли го? Ергенът Алекс чакал бебе...
 https://https://dama.bg/article/chestito-ergenut-aleks-chaka-bebe-ot-tsarina/45539

# 474
Има момичета, които си правят такива фотосесии точно защото се чувствам смотани в ежедневието си и искат да предизвикат внимание с контраста.
Яна далеч не се снима само от комплекси, а точно обратното. Секси пози, секси дрешки, реклами, хаштагове, муцунки, Диони разни... Ето го профила, сами ще прецените. Има и любителски снимки, де, но далеч не е монахиня и е фотогенична.
Скрит текст:

На мен си ми изглежда на натуралните снимки като романтична хипарка или спортна. Всичките снимки на които изглежда по-провокативно, са професионални фотографии и рекламни снимки.

# 475
Тази леопардовата /забравих й името/ много сериозно се е взела за фатална жена. Laughing  да видим как ще влезе в роля, ако я поканят на среща, изглежда отворена и за двата ергенЯ

Тя, така както се има за фатална, на първата церемония, като не получи роза сред първите, беше готова да ревне. Очите й бяха пълни със сълзи. Може да е всякаква, но точно фатална не е.

# 476
Всичко да е надред и с избраницата да станат щастливи родители, но да не дава на мама Ксения да се доближава до детето.

# 477
  • София
Снимките на Яна са като на монахиня в сравнение с повсеместните  масови секси напъни, които ни заливат от всякъде. На мен ми е симпатична, нормално добро момиче. Обаче факт, че предобри с поведението на напушена. Съгласна съм, че май ще да са от някоя секта със семейството й. До момента тя е единствената, която показа, че харесва Виктор. Но поради липса на опит не го направи достаъчно деликатно и го подплаши.
Чудя се на Бранка на какво отгоре й е това самочувствие и отблъскващо поведение. Като луна е в лицето, а и с тези малки очички.... Поне вътрешно да беше красива, но и това не е. Ще ми се по-бързо да си ходи, ама надали, щото Виктор по непонятна причина й се връзва на тъпотиите.
Елвира не можа един нормален разговор да проведе, но скучно не ми е. Дори ми е по-приятно тази година за гледане като не се изтребват с думи и не ни напрягат с отвратително поведение.

# 478
Прави се на луда Ферай. Не че точно иска да прислугва... Търси си богат мъж и ако може да не работи, а да е домакиня.

# 479
Ми аз пък не ви разбирам, Яна е напълно нормално момиче. Има позитивни, влюбчиви и наивни хора и на 50. Задължително ли е всички да го играят фаталната жена, като Бранка и подобни? Нито пък смятам, че някой ѝ се подиграва, освен Бранка, пък тя най-вероятно го прави заради това, че е неспособна да изпита емоция.
Не мисля, че Бранка й се подиграва. Тя беше от малкото, които не я подстрекаваха в нещо, което очевидно останалите смятат, че няма да се получи - Виктор да я хареса. Бранка и Росица не пееха в хора.

И не е до влюбчивостта, а до адекватността в поведението и маниерите. Яна уж много срамежлива и едва ли не неопитна, ама се бута като за 10. Да, това може да идва от някакъв тип инфантилен наивитет. Което пък значи, че има някаква неадекватност там. То не е за подигравки. Но е факт. И Даниела, която се прави на много толерантна и душеприказчик на Яна, реално се подиграва и на Яна и на Виктор. Не е читава.
Прави се на луда Ферай. Не че точно иска да прислугва... Търси си богат мъж и ако може да не работи, а да е домакиня.
Домакиня от топлия щанд на Кауфланд или от обедното меню на Хепи суши. Аз във Ферай не виждам никаква сервилност и традиционализъм. Коя покорна жена ще казва на преокто-мъжа си какво щяло да стане, ако си харесала другия. Ферай е жена-драма.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:03 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт