🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 520
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 450
Аз имам приятелка, която е точно такава в живота и работи като аниматор, също като Яна. Странна е, защото по цял ден работи с деца и малко инфантилее, вярно, че е на 22, но пак идва в повече на моменти. Тръгне ли да се снима, обаче, влиза в роля и е супер фотогеничена. Много момчета така се подлъгват по снимките и са разочаровани като я видят на живо, че е толкова незряла и си плаши на моменти, но е много добро момиче, просто малко по-инфантилна.
Да и аз си мисля, че Яна се прави на голяма по тези фотосесии, но реално се идентифицира с героините на Джейн Остин.

# 451
Има момичета, които си правят такива фотосесии точно защото се чувствам смотани в ежедневието си и искат да предизвикат внимание с контраста.

# 452
Елвира не е тунингована. Тя си е натурално  надарена и с хубаво тяло, за завист на Даниела и Мартина.
Това, че не е тунингована (ако не е) изобщо не е причина за завист в тези среди. За инфлуенсърките тунингът е въпрос на престиж, не толкова на нужда.

# 453
  • София
Няма шанс да си добър аниматор и да работиш деца, ако не си поне малко инфантилен и на техния акъл. Яна си е супер - на мен много ми хареса вчера. По детски наивна и чиста ми изглежда. Гушкаше се във Виктор с надеждата, че ще я целуне или ще направи нещо мило към нея. Определено мисля, че го харесва и й беше важно да каже после на другите, че са сбъркали с преценката си за него. Относно снимките й - застанала, снимала се и какво от това - това не показва характера й. А и аз лично не видях нещо фрапиращо в показаните снимки.

# 454
Оф, толкова много искам Виктор да изгони Брана още на следващата церемония! И ако може - със същия леденостуден, надменен поглед!

Засега Брана и Ана-Мария се бият коя да ми е най-отвратителна.

Росица на мен ми е противна! И ми се струва, че е прикрита (засега) злобарка и долна женица. Не виждам на какво отгоре има самочувствие.

Косара засега продължава да ми допада най-много.

А колкото до Даниела - бях попаднала на нейно видео (или стори) някъде из социалните мрежи, в което каза, че скулите й са естествени, даже беше прикачила снимка от детството/тинейджърството си. Запомнила съм го това, защото и аз допреди това мислех, че си ги е правила и останах изненадана, защото и на старите й снимки изглеждаше като да има ясни изразени и подчертани скули.

# 455
Много мерси за новата тема, по въпроса за Николина, напълно вярвам, че има такъв зъболекар дето е срещнала, но и също така смятам, че при някави обстоятелства щеше да остане в предването.

За Яна това, че са 6 деца (ако е вярно) и с това кръстче на врата, друго си мисля.
Не ми изглежда аутист. Също подкрепям мнението, че и мъже и жени хлътват по детски на всякави вързасти.
Също тя сякаш не вижда целият Виктор, а е влюбена в някаква негова част.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 12:50 от Одри ♡

# 456
  • София
Яна си се държа супер, само това  с прегръдките ми дойде малко в повече.

# 457
Даниела се е понаучила да говори, допускам, че и книги е попрочела, за да обогати речника. Това ми направи впечатление, но иначе ми е трудно да я гледам - 32 - годишна жена изглежда като направена/преправена 42 - годишна.
Мартина също трудно я гледам. Просто всички тези устни, скули, силикон, вежди, на мен ми идват много.
Бранимира, когато и да си тръгне, ще е късно.
Чакам Мартин да се развихри, само се надявам да не супурдиса (насмете) още повече Виктор (момчето ми е симпатично).

# 458
Мале мило, дайте инстаграма на Яна, че се шокирах.
rasheva_yana_

# 459
Каква тъпа снимка.😂

Нали си давате сметка, че снимките им в IG са обработени. За Елвира специално мисля, че бюстът ѝ е естествен, самата тя се е похвалила с пост в соц. мрежи.
Скрит текст:
Ако има корекция точно там, би трябвало да е нещо несъществено.

# 460
Ох, попадна ми видео на срещата на Елвира к Мартин. Той талива физиономии прави на глупостите й 🤣 Много е смешно.

Иначе някой назад беше писал, че ако е вътре, щял да си измисли страстна среща и да им разкаже, за да за виждат. Въпбще не е дпбра стратегия. Помните Алек как реагира на Валерия, сега с тоя Мартин, дето пресмята всичко - погром. Веднага сметна - Мартина е очаквала да я целуна и е разказала, че не съм. Сега Елвира също очаква.

# 461
Да си измислят романтична среща и после да устоят на нападките го могат само най-добрите манипулаторки. Видяхме Валерия в миналия сезон как се провали. Трябва още по-големи пердета да са, за да издържат атаките на завистливите. Те неизменно ще проверят версията на Ергена по въпроса и ако има разминаване ще унищожат всеки опит за самоизтъкване на любовния фронт.

# 462
Яна ми прилича на евангелистка или нещо от сорта. От някаква секта или религиозна група. С такова държание може да има успех само с някой от подобна общност. Средно статистически мъж ще бяга с 200. От нея просто лъха на проблеми от сълзлив характер.
За Виктор съм съгласна с това което някой по-горе писа, че той се плаши от емоционална привързаност и подсъзнателно го тегли натам където обстоятелствата ще са бариера за такава връзка. Него го плашат емоциите, нито той може да ги изразява, нито може да ги приема. Не знае какво да прави с тях и се напряга. Смятам, че той наистина е такъв но Бранимира е в роля. На неговия типаж е нужен такъв персонаж.  Да бяха избрали някоя по-хубавка обаче..да оправдае все пак хлътването на Виктор. Само едната  студенина не е достатъчна.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 17:48 от pandorina

# 463
Те вместо да се радват, че този не раздава лиги на всичко, дето мърда… Са някак си натъжени. Голям престиж да бъдеш натисната на диванчето, значи.

# 464
Покъртителен кадър...😆
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт