🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 596
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 645
"Ще се реванширам" 2 секунди преди да отиде на среща с друго момиче??? Ако ти е толкова гузно, вземи покани нея!
Дори Мартин беше по-галантен в извиненията си към другите две преди да покани Даниела. Точно тук лъсна Виктор какъв е пън, с никаква представа как трябва да се държи, какво да каже. Все едно е расъл в гората, дори не става дума за сваляне на жени, а за нормално възпитание.

# 646
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Бранимира колко самодоволно се усмихваше като й сподели Виктор, че е забелязал как гледа през него. Само дето не се облиза като котката, изяла канарчето. Доволна е, че той я харесва много. Доволна е, че ще има следваща среща, въпреки че не го харесва. Много й четка егото той...

А Мартин защо все на такива срещи го опъват, свързани с нетипични за него физически активности, при положение, че материята му е напълно чужда и ясно се вижда, че не му е приятно на човека?

# 647
Само аз ли скучая в този сезон 🙄 Очаквах повече
Не си само ти! И за мен е голяма скука. Понякога е голяма мъка гледането на този сезон.

# 648
Твърде предсказуемо върви всичко засега...
Фаворитките на Виктор - Бранимира и Росица
Фаворитките на Мартин - Мартина и Даниела

Аз, ако бях на продуцентите, точно тези 4 щях да махна две по две тази и следващата седмица, за да стане по-интересно

# 649
  • густо майна Филибето
Много грозно говорите за ледената кралица, много грозно! Stuck Out Tongue Winking Eye Харесва си я момчето, а тя е и доста различна от масовката там,  което може да е скучно за предаването, но за Виктор сигурно е интересно.  Нормално момиче, на мен пък ми е симпатична. Монтажът е имал възможност да я поочерни малко, може пък да не сме видели всичко. Екзотична ми е, има нещо азиатско в нея. И е различно от екзотичните киборги.

# 650
  • У Диспансера ...♥♥♥
Моя мъж е абсурд да гледа с мен 😄
Той влиза, подиграе им се какви са смешни и отива в другата стая да си гледа спортни неща.
Мартин, само като му видя хилавите ръчички и ще искам  билет за България 😄
Бранимира е с лоша кожа и има белези от акне, още се чудя на какво отгоре има това самочувствие.

# 651
Айде пак монтажът виновен... Интересно как се монтира погнусата в погледа ѝ и най-вече кой монтира пипало на слона.

# 652
Росица много ми харесва. Има интелигентен подход и държание. И има нежна красота.
Продължавам да съм за нея при Викчо. Една такава уверена зряла девойка му трябва.

# 653
  • София
Лицето на Даниела - писателката, дали е правено. В определени моменти прилича на череп, на моменти ми е страшна.

Това с "енергията" ми идва в повече.

# 654
  • густо майна Филибето
Айде пак монтажът виновен... Интересно как се монтира погнусата в погледа ѝ и най-вече кой монтира пипало на слона.
И на мен ми е много смешно като видя някои да подскачат от паяци, хлебарки, мишки и змии, но за тези хора си е ужас или гнус. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 655
Според мен, Даниела не е интересна на Мартин, просто й се кефи на външния вид и е склонен да преглътне глупостите за енергиите.

# 656
Хм, изненадващо за мен, но Росица ми харесва. Държи се нормално, без излишно лигавене, хубавка е. Ще и стискам палци.

# 657
Аз да попитам от къде по ягодите изнамират тези грозни и измачкани покривки? Всеки път, и най вече на срещите на Вико. Joy

# 658
  • Бургас
А Мартин защо все на такива срещи го опъват, свързани с нетипични за него физически активности, при положение, че материята му е напълно чужда и ясно се вижда, че не му е приятно на човека?
Може би точно затова Joy

# 659
Росица добре го предразполага и му е приятна за разговор. Хем е деликатна, хем директна. Добра комбинация.

Общи условия

Активация на акаунт