🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 391
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 840
  • софия
На мен пък ми се струва, че страшни бисери ни спестяват от Виктор.
Малко неясно защо , но ето и Клауди е сърдита, подобно на Брани. :joy Виктор пък - "не ги разбирам тия жени" "трябва повече да "внимавам какво и как казвам".  - без съмнение, пич. Joy Яко се дъниш, а вероятно  не сме ти видели и "най-силните" моменти....Joy

Отгоре на това чувам и батко му Елвиса на два пъти на всеослушание се произнася "казах ли ви, до една седмица моето момче ще е пушка".
Ееееее, сега....!!!???  какво искаш да кажеш, бат Марто?  Че всички сте го одумвали досега, какъв е пън, така ли??? Joy

Е, не , кефят ме тия хора Joy тоз нов сезон сякаш не е Ергенът, а нещо като "Последния американски девственик" Joy

Рупецова тамън ми хареса на срещата. Тралала... ала бала... хахохихи....абе супер си беше.... и веднага се издъни вечерта с обясненията -  да си знаеме ние, че тя по принцип си е Ентелектуалка,  и не че е хралупа, просто на  срещата си решила е така по - небрежно да си вибрира...... ех, Данче....

Росица много висока, бре, ми тя колкото Виктор ми се видя. Харесвам я.

Пп. А, мерси  Freak Grinning Точно на тези кадри видях Росито, че е висока.
Да, подхождат си , поне визуално. Grinning

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 01:08 от freespirit

# 841
Не знам едно предаваме ли гледаме?
Това ли е отпуснато и несъразмерно тяло не разбрах ...?

За мен са сладка двойка Росица и Виктор, има някаква лекота в общуването, както и прямота, а и за първи път Виктор се отпусна да говори откровено и спокойно за драмата с баща си. Симпатична ми е много Росица от днес и стоят много добре един до друг. Надявам се пънчо Виктор да усети разликата с онази малка нелицеприятна и надменна киселячка, която освен да го назидава като майка и да се муси, друго не умее. Доста неприятно й стана от непринудения рзказ на Росица за срещата и веднага пак се заключи и гледаше лошо.
Росица знае какво прави, не е срамежлива, но е деликатна и кара Виктор да се чувства комфортно, без да е на тръни като при Бранимира или да умира от досада с Яна. Но не вярвам да се случи нещо повече с тях и то навън. Просто тя го е надраснала многократно, а и не изразява намерение да се връща тук. Виктор не го виждам нито в САЩ, нито с нея изобщо. Но ми хареса общуването им и цялата им среща.

Хареса ми и срещата на Мартин и Даниела. Пасват си и по визия (съгласно изявените досега предпочитания към другия пол), и по манталитет. И тук нещата минаха леко и не ми бяха досадни, освен шегичките на Даниела, на които тя сама се възхищаваше като върха на увереността и остроумието. Стана ми смешно, когато тя заговори за Св. Валентин и Мартин изцепи: "О, вярно, ние ще сме още тук на 14-ти февруари. Поне аз де, за теб не се знае." Laughing

Мартина и Даниела вече официално са конкурентки и първото сджавкване е налице. Дано не премине в баш "заапване".
Анна-Мария е все такава провиснала и мърлява на външен вид и простакеса в изказа си. Не ми е забавна.
Косара е вече в играта.
Ива ме дразни. Седнала и тя да набива канчето на Виктор как така не я бил избрал. Куха ми е и тя. А той пак като кученце - против принципите ми беше, но сега разбирам и ще дам шанс на теб и мен. Аман, бе, слабохарактерен Викторе. Ако беше бате ти Мартин, да я е натирил още като влезе неканена.
Утре вече ще ми олекне като си тръгнат някои/някоя, че всяка вечер забелязвам по още едно храстче, което виждам за първи път и чието име не знам.
ПП: Какво стана с бармана и няма ли да има Цикатридина в този сезон, като омари са на цвят?

# 842
  • София
Росица е единственият участник, който не в роля. Говорейки за страховете си, тя изрази опасенията на голяма част от младите (а и не толкова младите) хора в САЩ - предизвикателствата за професионална реализация (големи съкращения, навлизане на изкуствен интелект, огромен брой кандидати за всяко едно място, особено трудно е за хората с малък или без какъвто и да е опит, независимо от образованието) и самотата (проучванията показват, че самотата и депресията там добиват почти епидемични размери) - проблеми, които са им много актуални в момента и тя ги описа кратко, но точно.

# 843
Хареса ми и срещата на Мартин и Даниела. Пасват си и по визия (съгласно изявените досега предпочитания към другия пол), и по манталитет. И тук нещата минаха леко и не ми бяха досадни, освен шегичките на Даниела, на които тя сама се възхищаваше като върха на увереността и остроумието. Стана ми смешно, когато тя заговори за Св. Валентин и Мартин изцепи: "О, вярно, ние ще сме още тук на 14-ти февруари. Поне аз де, за теб не се знае." Laughing
Всъщност, наистина са подходящи един за друг. Той иска трофейна съпруга, тя иска да е трофейна съпруга. Той иска да я води по заведения да впечатлява аверчетата, тя пък е склонна да го оставя да прави каквото си иска, стига да плаща сметките. И двамата не искат другият да им се меси много, а просто да се спазва “уговорката”. Такова усещане имам.

# 844
  • София
Е, Виктор много си харесва борсука и това си е! Ама тя ще го върти докрай.

Срещата на Росица и Виктор премина много спокойно и разговорите им бяха приятни и ненатоварващи. Споделят общи преживявания.
Това, което сподели Виктор за успоредното семейство на баща му е ужасно.

Мартин беше много смешен на йогата и забавен на индивидуалната среща. Даниела ми хареса като поведение, много спокойна и уравновесена, но и много весела. Срещата между двамата беше много забавна и много хубаво си изкараха.

Някои момичета гледаха много кисело Даниела, а Мартина много ревнува.

Засега сезонът е много спокоен и определено не ми липсват махленските свади и простотии от предишните сезони. Дано не се завърнат и тук.

# 845
Искам и двамата да започнат да канят момите на другия, за да стане по-интересно. Въпреки че тези на Мартин въобще не са за Виктор. За сега Ива ми е най-интересна от жените. Бранимира ми е много антипатична, но знае как да играе играта да остане по-дълго.

# 846
Аз не намирам Росица за грозна , красавица не е , но грозна ? Приятно момиче е .
Аз не виждам и какво толкова скандално е казала Косара , ако не си в сериозна връзка какво лошо има да излизаш с няколко мъже и да си избереш?
Май Ана Мария ми е най-неприятна , много груба и като визия , и като изказ.

# 847
Даниела преди корекциите - 2021г
Скрит текст:
Имала е изразени скули по рождение, не знам защо е решила да им добавя още обем.
 За мен тя не е глупава, но е подчинила всичко в себе си към това да се причисли към определен тип "момичета за милиони" и като визия и като манталитет съвсем осъзнато и целенасочено.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:21 от hotchocolate

# 848
  • София
Росица е много сладка и чаровна и се чудя на негативните коментари относно външността й, все едно пишещите тук са от конкурси за Мис Свят.
Пишещите тук не са влезли в реалити и не са приели последиците от това. Щом си се хванал на хорото, ще те обсъждат.
Росица и аз не я харесвам - висока, кобилеста, та тя е по-едра от Виктор, леко се прегърбваше, за да е на едно ниво с него. Слаба и дългокрака е, но с недобри пропорции на фигурата. В лице също не ми харесва - нос, овал, уши, грозновата е.
Държи се нормално, но е рано да се каже дали и тя не играе роля. Нищо особено не е.
Аз си харесвам Клаудия, Ивет и Синтия. Определено ще ми е по-интересно да гледам среща на Виктор с някоя от тях.
Даниела пък какво да я коментирам, не мога да погледна отвъд корекциите и, които достатъчно говорят за нейната самооценка. Пък нека е написала книги с правила за качествени жени и нека ми декламира клишета.

# 849
В крайна сметка си е намерила ниша , книгата и е 50-60 лева , със сигурност е спечелила добре от нея , тя и с дрехи се занимава/ше .

# 850
Истинско удоволствие е участието на Росица - красиво момиче без корекции, лъчезарна и обаятелна...иска ми се да виждам повече такива лица... Даниела  е симпатична като държание, но и тя е с този ужасен нос, с който се окепази Преслава. Дано в един момент има някакъв отлив от тази ужасна тенденция за корекции с нужда и без...

# 851
Ако Чепеларската авторка на книга беше стока, нямаше да е сама на 30 и кусур. Нещо куца там, и не е външността.
Виктор нещо се дъни, но не ни показват...засега.
Брана каза, че й е писнало че той се съобразявал "пред камери, без камери", явно Викито гледа да е в роля като снимат. Клаудия е тъжна и затворена, обидена ли е..

# 852
Истинско удоволствие е участието на Росица - красиво момиче без корекции, лъчезарна и обаятелна...иска ми се да виждам повече такива лица....

Абсолютно,още от срещата им в София разбрах,че при тях срещите ще минават с лекота,все едно се познават от години. Дори когато й даде розата я целува по бузата.
За мен Виктор - Росица е най-доброто дуо от всички събрани там,а на мен любимка.
 Сладурана,естествена и приятен събеседник.

Дали пък Бранимира няма да смени тактиката ако разбере,че Росица е много напред в класацията и ако Бранимира продължава с фасоните и претенциите,няма да е избраната?
Не знам,много ми е странна. Колебая се, слагам прегради, искам да го опозная.. един ден едно,утре друго. Аз бих я разкарала. Да ходи да си умува в София.

Даниела - крийпи,разговора им не ми хареса.Само и единствено виждам носа й. Феноменален провал.

# 853
Не зная какво й харесвате на тази Мартина..една от най-противните ми е. И как изглежда и как се държи. Прилича ми на баба с огромна доза корекции, минимум 53 и давам. В същото време ми подскача и писка с това преправено гласче като някое 19 годишно момиченце. Изглежда огрооооомна! Не знам от къде идва това възприятие в мен, дали от косата, която е голяма и вечно разпиляна, дали от огромното напудрено лице или от дебелия бюст, но погледнеш ли я над кръстта дава вид на дебела и огромна жена. И това, за което всички и "свалят шапка", че отказала да гледа в очите втория ерген на онзи експеримент....Ами за мен си е чиста показност! Но е вярно, че между двамата абсолютно нищо не може да има...първо визуално - те изглеждат като майка и син минимум. На всички ни е ясно тя какво търси, но пък и там където го търси...олеле майко, ако почна втория ерген с това негово преправено поведение...Как е възможно някой да харесва такъв мъж въобще. Аз лично преди да почне Ергена, чисто визуално харесах Мартин повече от другия, в началото на предаването симпатиите ми се насочиха към Виктор, а вече и двамата са ми тотално антипатични, след като ги поогледах и поопознах малко, доколкото е възможно.

# 854
  • София
Съмнявам се, че нещо ще се получи между Росица и Виктор. Той се държи старателно, стерилно, липсва му лежерност и спонтанност, когато разговаря с момичетата. С Мартин е по-спокоен и уверен.

Мартин и Даниела си направиха забавна среща, мога да си ги представя не само в предаването, но и извън него - лафчета, стойки, самочувствие, забавление, без ангажименти, без усилия. Само не знам колко време това ще я устройва, защото повече от него няма да получи.

Общи условия

Активация на акаунт