🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 412
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 825
  • Вестерос
Гледам на запис пак, явно ще е така 😁

Много ми хареса срещата на Виктор с Росица, беше най-хубавата среща на всички до сега и от Мартиновите. Много е приятна тя, добре им се получи. На другия ден като й даде розата даже я и целуна по бузата.

За съжаление обясненията с Брана в началото малко досадиха. Той явно си хареса и Клаудия от казаното за нея по време на груповата среща.

Адриана е доста приятна също, но не е въобще за Мартин.

# 826
  • София
Предполагам че тази не я е взел😁🤞
https://www.facebook.com/reel/1159938382396124?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

# 827
И на мен Росица ми е най-симпатична и още едно доказателство, че дори и да не си изписан красавец/красавица, ако носиш хубав заряд, това ѝ излъчваш. И въобще не мисля, че има несъразмерно тяло.
Бях забравила, ще някоя е лежала в психо, залагам на Янчето,(ми не е много добре)
Аз залагам на Мартина.

# 828
Сега доглеждам епизода, че се разсеях.

Някоя си: Много обичам 14-ти февруари - да получа цветя, еди-какво-си…
Анна-Мария: Аз пък за 8-ми март искам нови джанти. 😂

Хем ме дразни, хем ми е смешна.

# 829
# 830
В този епизод и двете индивидуални срещи ми харесаха. Както и Даниела и Росица.
Това с въпроса и отговора за децата, че са най-важното - на мен ми се стори, че след като Мартин отговори така, Даниела каза "така ли" и вдигна чаша да се чукнат (тука без други асоциации, моля :Д), защото хареса отговора му.
А Росица в първите два епизода ми се стори някак прикрита (може би дори подмолна), но днес много ми хареса. Мисля си, че доста искрено звучеше за всичко, за което говориха. А и, както много са на тема енергии всички там, тя ми се струва с някаква такава спокойна енергия и тиха увереност, които придаде и на Виктор.

Като цяло обаче, ако има нещо истинско, ми изглежда, че Мартин харесва най-много именно Даниела, а Виктор - Бранимира.

За мен нито един от двамата няма никакъв интерес към Косара. Мисля си, че Виктор не я хареса още в началото, а са я взели с идеята, че може да изглежда като тип и на двамата и да има някаква интрига.

Същата работа и с омъжената госпожа. Супер изкуствен ми се стори разговорът им с Виктор, а и начинът, по който я прегърна - наистина не я искал там според мен.

Иначе този Виктор все повече не ми харесва как се унижава (според мен) в отношенията си с Бранимира. М/д, ме учудва, че в коментари и тук и на други места, където ми попадат за нея (защото почти всичко живо я хейти), много хора казват, че не е хубава външно и на какво отгоре пък е с такова самочувствие да се държи така... Какво самочувствие? На мен ми се струва, че тя е доста неуверена в позициите си там и именно затова го тормози. Общо взето, от този тип хора, които като са несигурни в себе си, си го изкарват на някой друг (който има нервите и желанието да ги изтърпи), за да се почустват по-добре. Тя е неуверена в себе си и в него и нарочно го кара и той да се чувства така.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 00:34 от Geri2000

# 831
Много грозни описания и body shaming от жена към друга жена. После защо всяко младо момиче няма самочувствие и си прави ринопластика за 18тия рожден ден. Големи са очакванията на обществото, всички трябва да са идеални и по калъп, то затова сме се затрупали от клонинги като Даниела, а не жени с естествена красота като Росица и Яна…

Е точно заради “body shaming от жена към друга жена” не са тръгнали да си правят корекции. Правят ги, защото масово мъжете харесват такива, тип: по-голям бюст, малко носле, сочни устни. Това, че в 99% от случаите, корекциите не са сполучливи е друг въпрос.

В случая съм приятно изненадана да видя, че има и останали мъже, в лицето на Виктор, които все още харесват естествени жени. Когато % на такива мъже вземе превес, тогава и момичетата/жените ще спрат да се коригират.

# 832
Жените не се коригират заради мъже, а заради други жени. На никой мъж не му пука дали скулите ти са такива или онакива, или дали имаш “модерно” чипо носле. Стига да имаш правилни черти, за тях си ок. Жените много повече се вглеждаме и вървим по трендовете.

Тук изключвам силиконовите импланти, защото това масово се харесва от мъжете.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 00:24 от Lilly_85

# 833
  • Street of Dreams
Обсъдихте ли линията на недоразведената "на хартия" и бащата на Виктор, който също е бил недоразведен "на хартия", докато си е създавал друго семейство? Това му е най голямата драма на момчето, а те го карат да участва в това и да дава шанс. Някои неща си имат последици.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 00:48 от OnDiNe_

# 834
Много ми е приятна Росица. Тя е мила, нежна, искрена и добронамерена. Изглежда земна.
Обаче Брана ли е, врана ли е... Виктор да спре да се напъва. Тя не го иска. Една жена, ако иска един мъж, дори да е свита, страстта и желанието се усещат! Там, такова нещо - няма.

# 835
Даниела и тя започна да дрънка за високи и ниски вибрации. От наблюденията ми в другия формат ОСГ тези, които претендираха, че имат високи, се оказаха дребни душици.

# 836
Даниела и тя започна да дрънка за високи и ниски вибрации. От наблюденията ми в другия формат ОСГ тези, които претендираха, че имат високи, се оказаха дребни душици.
+1!
Човек, който разполага с тези умения да разбира и борави с вибрации, енергии и лиливи пламъци и прочее, няма нужда да ги афишира. Те се "подушват" от околните. Тази с фаянса не я знам за вибрации ли, за вибрат*ри ли говори...

# 837
Анна-Мария няма нищо женско у себе си. На нея ѝ трябва някой чехльо, който да командори и да нарежда по цял ден, а може и да го побийва…

# 838
Не мислите ли, че търчането на Виктор  след Бранимира е препратка донякъде към детството му, когато е бил отхвърлен и е искал да се доказва, да бъде приет? Някои травми трудно се преработват.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 01:00 от vanians

# 839
Обсъдихте ли линията на недоразведената "на хартия" и бащата на Виктор, който също е бил недоразведен "на хартия", докато си е създавал други семейство? Това му е най голямата драма на момчето, а те го карат да участва в това и да дава шанс. Някои неща си имат последици.
Ооо, аз дори не се усетих за това. Вярно, че той така разказа.
Доста тъпо, че му го навират това под носа и го карат насила да влиза в такива схеми.

Общи условия

Активация на акаунт