🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 479
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 795
Чертите ѝ са като на нормално момиче без никакви корекции по лицето и тялото си.

# 796
Аз такива момичета с толкова много явни дефекти събрани в едно не познавам.

# 797
Не мога да повярвам, че някой намира Росица за красива. Тя има най-лошите черти от всички момичета в къщата - грозен нос, тънки устни, малки зъбки, големи щръкнали уши, отпуснат корем и несъразмерно тяло. Чертите й са такива че успешно би изиграла някоя селска мома в исторически филм.
Не е грозна се бърка с красива, аз вече съм го приела.

# 798
На фона на останалите момичета не бих казала,че изпъква и че е най- атрактивна,но със сигурност е по-симпатична от 50% от участничките.

# 799
Бранимира го играе недостъпна, затова Виктор я преследва. Хитро човече е. Не ми е симпатична - прилича ми на 15 годишна. Засега единствено Росица най- малко ме дразни ( въпреки големия й нос- особено в профил). Природата доста се е подиграла на някои дами, но пък пластичната хирургия е влошила положението още повече.
Мен това малко ме смущава. Малко педофилско ми е мъже на 25+ да си падат по такива младолики… Тя наистина е като дете. Макар че проблемът явно си е в мен.

# 800
На Рапунцелова ареолата е отвън. 🙄 Така ли консултира горките, млади момичета...
 Пък мръвката на масата им е полу сурова. 🤪

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 23:01 от КремонаЛиза

# 801
Много грозни описания и body shaming от жена към друга жена. После защо всяко младо момиче няма самочувствие и си прави ринопластика за 18тия рожден ден. Големи са очакванията на обществото, всички трябва да са идеални и по калъп, то затова сме се затрупали от клонинги като Даниела, а не жени с естествена красота като Росица и Яна…

Гледах профила на Косара, ами то тя е точно тип на Мартин. Почти всяка снимка е от заведение/фотосесия, че даже и от Джанъм има снимка. Изглежда е имала гадже с татуси, доста подобни на тези на Мартин (явно си пада по такива мъже), като демонстрира висок стандарт поне по социалните мрежи. Не знам вече дали е истински и дали е благодарение на спонсор или родители.

# 802
И на мен Росица ми е най-симпатична и още едно доказателство, че дори и да не си изписан красавец/красавица, ако носиш хубав заряд, това ѝ излъчваш. И въобще не мисля, че има несъразмерно тяло.
Бях забравила, ще някоя е лежала в психо, залагам на Янчето,(ми не е много добре)

# 803
  • # супернатурална #
Бранимира го играе недостъпна, затова Виктор я преследва. Хитро човече е. Не ми е симпатична - прилича ми на 15 годишна. Засега единствено Росица най- малко ме дразни ( въпреки големия й нос- особено в профил). Природата доста се е подиграла на някои дами, но пък пластичната хирургия е влошила положението още повече.
Мен това малко ме смущава. Малко педофилско ми е мъже на 25+ да си падат по такива младолики… Тя наистина е като дете. Макар че проблемът явно си е в мен.

Е, айде сега, като прилича на 15 годишна, с деветокласници ли да се сваля Grinning

За мен най-учудващто в този сезон е, че за сега абсолютно никой не ме дразни. Включително недолюбваноте тук Ана-Мария и Бранимира. Може би само Виктор, нещо прекалява с това озъбване. Има си усмивка за тъга, усмивка за изненада, усмивка за притеснение...абе за всичко. Може и да греша, но ми изглеждат като репетирани пред огледалото. Нещо ми е "актрис"

# 804
Много добре написано, Rimmona. А външността рязко се променя след като опознаеш човека[поне при мен е така]. Когато човек носи позитивна енергия,той я придава на събеседника си и изведнъж нетолкова изписаното лице, става симпатично,та дори и красиво..

# 805
И аз залагам на Янчето, че е лежалата в психиатрия, нещо не ми е ок в това момиче.

# 806
Има много момичета с естествена красота в предаването. Синтия и Клаудия от срещата с Виктор например. Като цяло всички момичета от страната на Виктор. Бранимира също е красива, противно на всичките обиди за нея във форума.

Когато се дискутира външния вид на други участнички, които имат корекции, няма негативна реакция. Или на участничка, на която ме симпатизирате. Струва ми се двоен стандарт.

# 807
Аз такива момичета с толкова много явни дефекти събрани в едно не познавам.
Интересна среда имаш. Да не би да живееш в клиника по естетична хирургия?

Косара нали обясняваше колко е нормално докато се загаджиш с някого, да си пишеш и срещаш с няколко.
От първия ден чакаше да се присламчи към Мартин.

Мартин пък смятал за обидно да го питат дали е ревнив, щото свързвал мъжкарството с ревност. И онази писателката блее в съглашение. Scream Кой ѝ купува книгите на тази?! Опс, сетих се - Косара Joy

# 808
На Рапунцелова ареолата е отвън. 🙄 Така ли консултира горките, млади момичета...
 Пък мръвката на масата им е полу сурова. 🤪

Когато и каза, че децата са му най-важни.... Тя го попита "така ли" .... Това според вас нормална жена ли е ?

# 809
Бранимира е красива за вас, както Росица е красива за мен. Всеки има различни представи за красота. Ще е странно абсолютно всички да харесват само едно или две момичета.

Общи условия

Активация на акаунт