🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 428
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 855
  • някъде другаде
Аз не намирам Росица за грозна , красавица не е , но грозна ? Приятно момиче е .
Май Ана Мария ми е най-неприятна , много груба и като визия , и като изказ.
Споделям мнението ти. Мисля , че с приятните разговори с Росица и непрестанното цупене на Бранимира , Виктор ще спре да кани втората на срещи.

# 856
И аз харесвам най-много Росица. Страхотно момиче е, а там в Америка явно въобще не я забелязват. Ама то и ЛА е ужасно място. Трябва да отиде по-на изток евентуално.

Мартин ми става все по-противен - надут пуяк. Има се за много повече от Виктор, но истината е, че е плитък и повърхностен и единственото му преимущество пред Виктор е, че не се притеснява.

# 857
Огромна разлика между срещите на Виктор и тези на Мартин. Виктор и Росица бяха много по-зрели и човечни, харесаха ми разговорите и ранимостта, която показаха.
Мартин и Даниела яко криндж- кога ще се целуваме, татуировките, изневерявл ли си... А да, и било абсолютно нормално да изневеряваш. Не знам какво пише Даниела в книгата ѝ, но ще се изненадам, ако това е качествен мъж за нея, не изглежда да е глупава. Но разбира се, не очаквам тя да е в това предаване за да търси любов.

Росица беше много приятна. Красиво, естествено момиче. Разсмиват ме коментарите, че била грозна. Някои хора много Кардашиянки и Планета са гледали. Атрактивен мъж като Виктор я харесва, може да си сверите малко часовниците, както е красиво в очите на другия пол.

Виктор не разбирам защо покани Бранимира и Ива на среща. Надявам се само за да избере коя да изпидурка първо. Ива не ми харесва, много фалш има в нея, комплекси, ненужни корекции, ботокс на това хубаво лице. Явно много държи да стане известна.

Мартин с девойките , които са 15-20 години по-млади от него, бляк. Миналата година голямо възмущение беше как Сашко си хареса каките, които бяха само 5-6 години по-големи от него, сега нито дума за този обигран коцкар.

# 858
Според мен Ива е на среща, защото искат да има драма. Мартин ще си я хареса и утре ще и даде роза. Може би Ива ще е ябълката на раздора между тях.

# 859
Харесва ми начина на общуване на Роси - открит и безхитростен, без да се прави на невинно котенце или пък на обиграна фатална дама. Нормално момиче. Най-накрая! Харесва ми много, че Виктор оценява красотата на младите момичета, такава каквато е природно, едно завръщане към нормалността!

# 860
Според мен Ива е на среща, защото искат да има драма. Мартин ще си я хареса и утре ще и даде роза. Може би Ива ще е ябълката на раздора между тях.
Има хляб в тази сюжетна линия. Бранимира и Ива на двойна среща: Виктор дърпа нацупената Бранимира в храстите, за да се изясняват, а Ива е третото колело ИЛИ тотална промяна в поведението на Бранимира, поради конкуренцията, и пак Ива е третото колело. Laughing

# 861
О, Мартин съпруга не търси. Мама не му дава! Трофейна съпруга, за какво му е?
Децата му мащехи не щат, те ще учат право и ще стават нотариуси на баба в кантората, убедена съм и нова мама да им дърпа от сметките не им трябва.

Росица е приятна дама и разговорите им с Виктор са хубави. Гаджета обаче няма да станат ми се струва.

# 862
Редник Бранко ще обърне сега стратегията. Тя видя, че вниманието на Виксъна се насочи на друго място вече очевидно и шансовете ѝ изтичат, а преди само подпитваше и подозираше за Роси.
Сега ще стане изведнъж много усмихната и лека за общуване.

# 863
  • София
Момите печелят ли нещо ако стигнат "финал" или ги изберат накрая? Стимул... ако не харесват ни един ергенин има ли?
Ще ме изкефи Виксата да изпъди разведената дето я набутаха.
Даниела, като я дадоха за част от секундата без грим...си помислих, че е част от персонала там...

# 864
Аз не разбрах едно. Уж Виктор каза, че не дели и не му даде да говори с Косара, а сега епизод по-късно, вече е съгласен Мартин да я покани на среща… това ясно, че от екипа са го одобрили, че да стане по-интересно, ама защо не му даде още от началото. Сега изглежда сякаш и той не знае какво иска.

# 865
Виктор имаше предвид, че не дели фаворитките си – демек Росица и Брана. Нали сме наясно, че не харесва еднакво всички момичета, които е избрал.

# 866
Не, точно за Косара тогава ставаше въпрос. Мартин му беше казал това точно след срещата с нея, но Виктор каза, че уж я преоткрил и не искал той да им се меси. А истината беше, че се заинтересува за нея, понеже видя, че е симпатична на Мартин.

# 867
Аз не разбрах едно. Уж Виктор каза, че не дели и не му даде да говори с Косара, а сега епизод по-късно, вече е съгласен Мартин да я покани на среща… това ясно, че от екипа са го одобрили, че да стане по-интересно, ама защо не му даде още от началото. Сега изглежда сякаш и той не знае какво иска.
Е, в самото начало момичетата не бяха общи. Този разговор го водиха преди новите правила. Според мен Виктор така или иначе не харесва тая катерица, с Мартин повече ще си отиват. Пък и вече не му е ннужно позволение на Мартин, ако толкова я иска тая.

# 868
Е, в самото начало момичетата не бяха общи. Този разговор го водиха преди новите правила. Според мен Виктор така или иначе не харесва тая катерица, с Мартин повече ще си отиват. Пък и вече не му е ннужно позволение на Мартин, ако толкова я иска тая.
Виктор вчера му каза, че вече Мартин ясно знае към кои момичета той има интерес и е сигурен ,че там няма да пипа.
Просто Виктор е преценил вече ,че Косара не е за него.

# 869
Здравейте, а някой има ли инфо кога влиза бившата на Мартин?

Общи условия

Активация на акаунт