🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 382
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 870
  • Вестерос
Ето ви Даниела съвсем без корекции

Тя друг човек направо..

# 871
Аз не разбрах едно. Уж Виктор каза, че не дели и не му даде да говори с Косара, а сега епизод по-късно, вече е съгласен Мартин да я покани на среща… това ясно, че от екипа са го одобрили, че да стане по-интересно, ама защо не му даде още от началото. Сега изглежда сякаш и той не знае какво иска.
Ами отначало бяха разделени ергенките. Според новите правила, всеки ерген може да избира сред всички и всяка ергенка може да откаже роза от ерген. Затова и Мартин реши да покани Косара, но все пак се допита и до Виктор.

# 872
  • София
Хареса ми и срещата на Мартин и Даниела. Пасват си и по визия (съгласно изявените досега предпочитания към другия пол), и по манталитет. И тук нещата минаха леко и не ми бяха досадни, освен шегичките на Даниела, на които тя сама се възхищаваше като върха на увереността и остроумието. Стана ми смешно, когато тя заговори за Св. Валентин и Мартин изцепи: "О, вярно, ние ще сме още тук на 14-ти февруари. Поне аз де, за теб не се знае." Laughing
Всъщност, наистина са подходящи един за друг. Той иска трофейна съпруга, тя иска да е трофейна съпруга. Той иска да я води по заведения да впечатлява аверчетата, тя пък е склонна да го оставя да прави каквото си иска, стига да плаща сметките. И двамата не искат другият да им се меси много, а просто да се спазва “уговорката”. Такова усещане имам.

Даниела изобщо не е "трофейна съпруга" - прекалено много дърдори и е обсебваща. Такава би била Косара - стои, мълчи и изглежда красива (поне за повечето мъже - лично за мен е далече от красота). Но пък слещата на Мартин с Даниела мисля, че им се получи много добре - по-добре, от срещата с Мартина примерно. Даниела грам не ми харесва, но определено му е забавна и интересна.

# 873
  • България
Вчера пуснах предаването чак за срещата на Мартин с Даниела. Комични бяха и двамата... Ръсят клишета, усмихват се, тя извадила гърдите на показ, зърната й се виждаха от напъни. Приятно им беше, но не виждам бъдеще при тях извън формата.
Срещата на Вики и Росица няма да си връщам, не ми е чак толкова интересно като цяло.
Имам списък с противни жени заради вид/поведение: Анна-Мария, Косара, Бранимира.
Тези са преправени на вид и дразнят окото: Даниела, Мартина, Елвира
Тази гледа злобно и има нещо отблъскващо в нея: Синтия
Някои са откровено кухи: Бранка, Клаудия, Мартина, ако някоя изпускам да се не сърди
Имаме роля храстче - Диана, Силвия, Яна
Яна ми напомня на моя приятелка когато бяхме на 20 години, но Янчето е по-шантава и скучна.
Росица изглежда приятна, на вид е симпатична, радвам се, че не се е коригирала.
В заключение ще кажа, че нито една мома в сезона не ми хареса. Симпатичните останаха в София.

# 874
  • София
За Бранимира да кажа - в началото се опита да се прави на интересна, на недостъпна и по този начин да му привлича вниманието и интереса. Явно навън тези номера вървят. Обаче в това предаване, при толкова много жени, няма да мине номера. Гледах я вчера след срещата му, когато момичето се върна усмихнато и щастливо. Ами хич не й беше приятно да слуша разказа. Определено се дразнеше, че други момичета се чувстват добре след срещите си с него. Първо Яна, а сега и тази (забравих й името). Направи опит да го изложи пред момичетата, за да им намали интереса към него, но не се получи. Направи ми впечатление вчера, като дойдоха двамата ергени и седнаха на двете различни маси - при Мартин имаше само 4 момичета, а всички други бяха седнали при Виктор.
Хареса ми и Мартин как скастри Ана-Мария, когато започна да говори против Виктор. Направо си я сряза от раз - тя дори се учуди и не очакваше такава реакция от него, та веднага смени тона и изказа.

# 875
Мартин изобщо не иска съпруга, че дори и сериозна връзка, ама Даниела наистина беше много смешна след първата среща, като се изцепи, че щяла да го разпитва, след като станели семейство (или нещо подобно беше). Наистина Анна-Мария си беше права, като се разсмя. Заради една среща и роза едва ли не си е въобразила, че всеки момент ще ѝ падне на коляно да ѝ предложи брак. Е, най-късно до 14 февруари.

Синтия на мен ми е грозновата и всъщност изглежда като типична грозновата грузинка. Имам един познат грузинец, който качва редовно снимки с обикновени грузинци, като си ходи на ежегодната ваканция в Грузия - почти всички жени изглеждат като Синтия, мъжете също са много типични.

Адриана ми хареса вчера, и визуално ми харесва много, а рядко я дават.

# 876
За разлика от други сезони, в този има няколко моми, които са решили, че ергените трябва да се борят за тях, а не обратно. Тази Ана Мария на от какъв зор се ръби и на двамата?

# 877
Четох някъде, че Яна е стриптийзьорка, а не аниматор и е откраднала пари от колежки и клиенти в България и Италия. Беше писано "уж" от колежка стриптийзьорка. Нещо има там. По начина по който се държи ми се струва, че играе роля и е изкуствена.

Къде можем да го прочетем това?

# 878
Всички "дълбоки" неща сте ги обсъдили Simple Smile  Ще пиша за ежедневието им.
Мартин спомена при срещата си с Даниела, че е бил болен първите дни. Но, сега вече е добре и във форма. То си му и личеше, че нещо не е както трябва и очаквам да се развихри.
Виктор е под опеката на Мартин. Щом е забравил да подари роза, трябва веднага да се поправи.Остава и да го научи да си подбира думите и Мартин ни е обещал до седмица да видим друг Виктор Simple Smile
Мартина веднага попита Мартин, защо пълни първо неговата чаша, а тази на дамата, но не чух той какво отговори Simple Smile Но реакцията на Даниела не закъсня. Как си позволявала Мартина след нещо което и е споделено, веднага да го изтропа на Мартин.  Означава, че и те са го забелязали. Тук конфликта назрява и ще има развитие.
Барманът ще работи само на коктейлите им, че да може да им ограничи пиенето.
Да, Мартин е слабичък, но да не забравяме как се представи в ИВ. И там го мислиха за екскузиант, но бяха много изненадани от възможностите му.

# 879
Срещата на Даниела с Мартин беше сносна. Все някакъв разговор може да се води с нея, не се кикоти само като Мартина. А Мартина за какво се разсърди на масата, изтървах нещо там?

# 880
+1 че Мартин не си търси съпруга. Може и да търси любов, но деца не иска да има повече негови лични. Би бил ок, ако жената има вече деца. Единственият проблем на Силвия е, че не е  негов тип визуално, иначе би я взел нея.

# 881
Четох някъде, че Яна е стриптийзьорка, а не аниматор и е откраднала пари от колежки и клиенти в България и Италия. Беше писано "уж" от колежка стриптийзьорка. Нещо има там. По начина по който се държи ми се струва, че играе роля и е изкуствена.

Как къде - някъде, ясно е написано.

# 882
  • България
Според мен Даниела се е сближила с Яна, за да й преподава съветите от книгата, т.е. опитно зайче. Никой не очаква удар под кръста от Яна и би било хубаво да се случи.

# 883

Как къде - някъде, ясно е написано.

Ами не е много ясно 😂 Вероятно има коментари и т.н. и ако наистина е написано някъде, можем да се позачетем и ние от интерес.

# 884
Това на Даниела и Елвиса си беше двустранни декларации кой какъв е и как няма да остъпи от "себе си" или принципите или както там си го измислят.
Целувка след брака е комично и Даниела го знае. Елвиса се наточи, че ще я целуне преди това. Добре им се получи.
Харесва ми да има такава флиртаджийска битка на крайности, може би за това им се получи химията. Много естествено, много спонтанно им стават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт