🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 405
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 900
Тя не изглежда човешки от подуване в скулите. Никой не може да ме убеди, че това са естествени черти.
*Филърите подуват кожата и лицето.
Нейни са си скулите като гледам.

Скрит текст:

# 901
За мен това не са красиви черти. А пък момичето от ЛА било грозно, ненормална работа... Толкова нежно и естествено излъчване има за разлика от Косара...

# 902
  • София
Да, аз също мисля, че май е без корекции Косара. Много неблагодарно лице, постоянно изглежда подуто и подпухнало. Знам, че се води красавица, но....Rolling Eyes

# 903
  • София
Да, аз също мисля, че май е без корекции Косара. Много неблагодарно лице, постоянно изглежда подуто и подпухнало. Знам, че се води красавица, но....Rolling Eyes

При нея според мен не е точно красивото й лице, а по-скоро цялостното й излъчване и осанката. Не знам защо, но по излъчване ми прилича на Мелания Тръмп - студена, премерена, държи ледена дистанция, усмихва се рядко и има хубава стойка. Изглежда, като ледена кралица, за която един мъж трябва да се потруди, за да я има. Иначе, като красота не е красива изобщо поне по моите представи за красота.

# 904
Тази масова мания по корекциите изкриви за жалост възприятията на хората. Лицето на Даниела, ако не се усмихва, ми е дори страшно с тия корекции, ъгловати скули и малък нос.  Още не мога да прежаля Преслава, която беше истински красива жена с характерния ѝ нос, а сега е като някакъв герой от анимация...

# 905
Хах, от промото за днес се вижда, че Косара ще избере невероятен тоалет, а Ана-Мария, Даниела и Мартина ще трябва да преосмислят стратегиите си.

Силвия също реагира леко възмутено-изненадано на изборите на Мартин – нали не си мисли, че има някакъв шанс?

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:04 от Не се сърди, човече

# 906
Аз съм на груповата среща на Виктор, симпатично ми е колко са различни момичетата, красиви по свой начин и естествени. Някак всичко е много изкривено и е като задължение да си правиш всяка налична процедура, за да имаш разрешение да се покажеш по бански.

# 907
  • софия
Идялка ми е този сезон. Данчето знае как да хвърля кукички, Марто уж разбирач, но го врътна по всички параграфи. Много се смях на срещата им, така беше сложила фдт, че все едно врат и глава някой беше пришил на чуждо тяло. Като слагате замазката малко по-внимателно, ергенки.
 Мартина е зле, завалийката, много еднопластово същество. Очаквах да е малко по хитра лисана, но уви.
 Радвам се, че липсва циркът от предишните сезони. Общуват нормално, овчите погледи и тежките въздишки останаха в миналото. Няколко девойки бяха тръгнали с този подход, но бърже се преориентираха. Радва ме, че и повечето имат речник включващ над 20 думи.

# 908
Косара си пада по Мартин за мен, бая се нахили като го видя.
Тя е сложена на Виктор точно с тази цел, но нито тя хареса Вийтор, нито той нея и реални драма няма.

# 909
  • София
О да, те стриптизьорките се срамуват като ощипани девици  и мечтаят да имат по 4 деца 😀 Що за глупост. Че има и хора, които се връзват на тези неща.
Точно. Пишеше, че сценичното и име било Сияна. Рано или късно ще се разбере как и какво.. Видях го под видеото. Стори ми се странно. Може някой online sleuth тук да се разтърси.

Виж в Инстаграма ѝ, че е снимана с колежки, които не приличат на стриптизьорки и не изглежда да ги е обрала.
и после откъде идваш лафа "една жена/леля казала...чула..."
По-голяма глупост не бях чел...има поне 3 които се връзват в тоя профил, ама Яна ще е последният човек вътре, за който би била вярна тази хипотеза.

# 910
На мен си ми е скучно. То нищо не се случва. Едни части от разговори, общи приказки по - точно. Май прекалено заложих на Мартин Simple Smile
Много ми е странно самочувствието на дамите, че те избират. Дори смешно, водят едни илюзорни разговори, обзори.

# 911
Росица имала "дефекти"...Много кофти изказване. Разбрахте ли, дами, ако имате малки зъби или тънки устни, няма шанс да сте красиви?! Joy

Много ясно се вижда двойният стандарт, защото нямаше такива възмущения "разбрахте ли дами", когато се скъсаха да обиждат Бранимира за акнето, за лицето, луна, питка, за кривогледството, късите ръце, нямала врат, прекалено младолика била. Или коментарите за Косара "превтасало тесто със стафидки", но айде да кажем, че при Косара е заради интервенциите (евентуално, то и това не е сигурно). И все пак факт е, че има двоен стандарт във възмущението.

А реално съм убедена, че Косара и Бранимира първи ще изловят окото на един мъж, пред Росица, която също е хубава според мен - стройна и приятна.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 11:46 от Linda*kiss

# 912
Тази Ана Мария на от какъв зор се ръби и на двамата?
Те, банскалийките, са такива - бойни, заядливи, устати. Smiley

# 913
Дали са толкова кратки, защото не е имало много материал в началото или това им е концепцията за целия сезон... Не че нещо, ама не ги виждам да задържат рейтинг с нелепи срещи и али експрес романтика. Дано в някакъв момент сеирът да започне, защото... Пак го гледам, пак ме държи, но просто е странно, че няма все още някоя да е останала без "екстейшън".

# 914
За първи път гледам всички епизоди и ми е приятно. Старите сезони не можеха да ме задържат повече от пет минути на серия - чувствах се неудобно, че съм жена от представените в тях образи и цялата пошлост и цирк. Все се чудех от къде можеха да намерят толкова много жени с проблеми в поведението и съзнанието.
До тук този сезон ми харесва, не е скучен, а премерен.  Интригата около момичетата ще си я има, но нормалните са повече от странните девойки.
Ергените са различни и всеки със собствената си визия за идеалната жена. Към момента симпатизирам на Виктор, като отношение към жените. Естествените черти на момичетата при негоговия избор, също ми допада. Различни и всяка със своя чар.

Общи условия

Активация на акаунт