🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 509
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 915
Само да не си казваме "тя интригата ей сега ще си дойде" до края на сезона. Grinning

# 916
  • Вестерос
Много интересни спойлери има за сезона, обаче аз съм мега разочарована от развитието..

# 917
Не знам защо е тази чуденка от на Даниела "така ли?" за децата. Първо, тя няма деца и не е нужно да споделя същото мнение. Второ, има хора, които по принцип не мислят, че децата са най-важното в брака, а че партньорът им е по-важен. Трето, мисля, че беше просто паразитна реплика.

# 918
Да и на мен този сезон ми е по-приятен. Счупили са старата формула с ония ужасни рокли всяка вечер и храстите и коктейла. Има повече срещи, които са по-непринудени и им помагат да се опознаят. Отношенията между двамата ергена са готини също. Това, че целувките вече не са под път и над път също прави нещата по-интригуващи. Справили са се с промените. Чак и Наум е с перчем:)

# 919
  • София
Не знам защо е тази чуденка от на Даниела "така ли?" за децата. Първо, тя няма деца и не е нужно да споделя същото мнение. Второ, има хора, които по принцип не мислят, че децата са най-важното в брака, а че партньорът им е по-важен. Трето, мисля, че беше просто паразитна реплика.

С това съм съгласна. Няма човек, който да е без деца и да знае точно какво е да имаш деца - и, като усещане, и като преживяване, и като грижи, и като проблеми и т.н. Това, че е чувала какво е, не значи, че има представа.

# 920
Анна Мария, горката, е влязла с двата крака в клишето на мъжкараната и смята, че с това ще изпъкне и получи приемане и одобрение. Максимум да влезе във friend зоната по този начин, докато на Мартин не му омръзне да му се дърви. Забелязала съм, че жените с такова поведение обикновено са много несигурни вътрешно и с недобра връзка с баща си (или с липсващ такъв) и подсъзнателно искат да се докажат и да получат одобрение и приемане от мъжете с типично "мъжките" си реакции, хобита и поведение.

# 921
Виктор е голямо разочарование, че постоянно кани Бранимира навсякъде… има поне 10 момичета които не са показали нищо от себе си, даже шанс не им дават… знам, че още сме в началото, но това лансиране на Бранка много ме изнервя

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:08 от Emo._

# 922
Даниела и Мартин си отиват.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:13 от Не се сърди, човече

# 923
  • София
На мен Косара ми хареса само на коктейла с бялата рокля, наистина беше най-красива тогава точно като излъчване и осанка. Иначе лицето и ми идва твърде подуто.
Довечера ще има церемония на розата най-накрая.
Тая Анна-Мария няма ли да си ходи? Много неприятна жена с хашлашки изказ и вид.

# 924
  • Плевен
Привет! Simple Smile
Противно на това, което почти всички пишат аз харесвам Бранимира. Давам си сметка, че вероятно 95 процента е сценарий и режисура и съм на мнение, че умишлено най- благото момиче във визитките и това, което всички харесваха тогава сега е най- недостъпното. Мисля, че линията този сезон ще е момчетата да тичат по момичетата, а не обратното, като всъщност колкото и старомодна да ме наречете е редно да се случва точно така.

# 925
Някой има ли идея откъде е роклята на Даниела за срещата? Grinning

# 926
Моля за анкета коя е най-хубава. Интересно ми е да видя общото мнение накъде клони. Доста ме изненадва, че Яна и Росица са смятани за грозни.
Хареса ми, че Мартин си покани всички момичета на среща, даде шанс на всички да ги опознае. Черна точка за Виктор, той не направи такова усилие.

# 927
Според мен Даниела се е сближила с Яна, за да й преподава съветите от книгата, т.е. опитно зайче. Никой не очаква удар под кръста от Яна и би било хубаво да се случи.
Ми то е така - до човек като Даниела винаги трябва някой като Яна -за фон.

# 928
Виктор е голямо разочарование, че постоянно кани Бранимира навсякъде… има поне 10 момичета които не са показали нищо от себе си, даже шанс не им дават… знам, че още сме в началото, но това лансиране на Бранка много ме изнервя

Според мен истински я харесва, още на първата среща преди заминаването си пролича различното отношение, а снощи на разговора му трепереха ръцете, докато говореше с нея. Въпросът е тя какво прави там, защото очевидно й е все тая.

# 929
Някой има ли идея откъде е роклята на Даниела за срещата? Grinning

Miss Rosier - по едно време както се крачеше, се чудех дали не е гащеризон, но не, рокля си е Grinning

Общи условия

Активация на акаунт