🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 377
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 930
  • ПАЗАРДЖИК
Ще ми е интересно да видя какви са прогнозите ви за изгонване тази вечер. Казаха, че 2 момичета ще напуснат. Аз се надявам Мартин да изгони Ана- Мария (която Виктор няма да спаси), заради отношението й към един по- несигурен и плах мъж. На коя Виктор няма да даде роза ми е трудно да кажа. Може би Яна.

# 931
Някой има ли идея откъде е роклята на Даниела за срещата? Grinning

Miss Rosier - по едно време както се крачеше, се чудех дали не е гащеризон, но не, рокля си е Grinning
Все пак момиче за милиони, трябва да си покаже прелестите Joy

# 932
Яна е симпатяга и нежна визуално, но ми оставя усещане за нечистоплътност, не знам защо. Ясно ми е, че там е влажно и топло, но тя постоянно изглежда с мазна кожа, има някак несвеж вид, за разлика от другите момичета, които може би ползват пудра.

Даниела с корекциите си ми прилича на сестра на Стефан Попов-Чефо, май май един хирург се е упражнявал върху тях.

# 933
  • New Zealand
Не ви ли се струва, че Росица много прилича на Ивана Скендерова? 🤔
https://images.app.goo.gl/93Kd2FAEo9yCRrGG8
https://images.app.goo.gl/EuXKeHsA96Y7XEy4A
https://images.app.goo.gl/pXVUhpjPkLW4FV3y8
Аз не намирам Росица за грозна , красавица не е , но грозна ? Приятно момиче е .
Май Ана Мария ми е най-неприятна , много груба и като визия , и като изказ.
Споделям мнението ти. Мисля , че с приятните разговори с Росица и непрестанното цупене на Бранимира , Виктор ще спре да кани втората на срещи.

# 934
Има нещо общо между двете, но имат огромна разлика в излъчването. На Росица е нежно, меко, а Скендерова гледа като хиена.

# 935
Росица е много чаровна и с хубаво присъствие , макар и не с толкова перфектни, едни вид, черти. Та дискусията дали е красива е излишна. Ако разбирането за красота се води от инстаграм киборгите , със сигурност не е .
Бранимира е интересна, а на мен ми харесва, че се държи естествено. Надменна и проклета е , но поне натурално й идва отвътре Simple Smile Нали  идеята е той да си я харесва.
Все пак и аз се надявам да в разкара накрая . То е ясно, че ще се задържи, ама под надзора на батко ви може и да му дойде акъла на Виктор:)

# 936
  • София
Защо да изгони Яна и защо да е нечистоплътна? Просто е по-обикновена, естествена, не може всички да са супер нагласени.

# 937
Бранимира ме изнервя...дано Виктор не тръгне да я гони цял сезон...Не може обаче  да се отрече на жените от Северна България, че във всяко риалити изпъкват с кротък и благ характер Simple Smile ... Валерия, Ина от диви и красиви, сега Бранимира...

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 13:02 от friends

# 938
  • София
Ще ми е интересно да видя какви са прогнозите ви за изгонване тази вечер. Казаха, че 2 момичета ще напуснат. Аз се надявам Мартин да изгони Ана- Мария (която Виктор няма да спаси), заради отношението й към един по- несигурен и плах мъж. На коя Виктор няма да даде роза ми е трудно да кажа. Може би Яна.
Няма да изгони Яна, абсурд. Доброто момиче е тя, ще я нарани.

Според мен ще напуснат най-пасивните, които не са направили кой знае какво впечатление - Диана, Пресияна, Адриана, може би Ивет, Любомира или Силвия.

# 939
Относно Яна - има си провокативни снимки момичето, но чак стриптизьорка, едва ли. Мислех, че е аниматор, но няма нито една снимка с деца, в детски клуб, от подобно събитие, за сметка на това има снимки по бански, които рекламира, явно е повече модел.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 12:57 от Tess d`Urberville

# 940
Може да е станал конфликт и "лошата" да е изгонена заради Яна - и voilà

Даже ще разберем коя се труди така неуморно да разнася слухове, които "прочела под видео, но били вече изтрити"

# 941
Яна отнесе много хейт и не мога да разбера защо. Това за стриптийза е пълна глупост, ясно е. Поведението ѝ също не е фрапантно. Според мен просто е сбъркала сезона. Ако беше участвала миналата година, държанието ѝ щеше да се възприеме като това на всички други. Например на Маги, която след първата роза възкликна, че е Алек е “нейното момче”. Или Виктория, която след първите 10 минути заяви, че е влюбена. Самото представяне на Яна и това за четирите деца щеше да е ок за ергени 2 и 3 - Евгени, който изгони Айлин, защото не била готова за семейство. И Алек, който на всяка повтаряше, че иска поне 6 деца. Мисълта ми е, че стратегията на Яна явно е базирана на предишните сезони и не може да се адаптира към новия модел. Което не я прави зловеща - просто не е толкова опитна в свалките, че да смени вълната.

# 942
Чак днес успях да догледам епизода и споделям моите впечатления за ергените и момичетата...

Виктор - струва ми се, че малко да го смъмрили и той все повече видно полага усилия да изиграе един достоен за телевизията ерген. Просто е много млад, неопитен и притеснителен мъж. Но не мога да отрека, че визуално е може би най-хубавия ерген досега, поне за мен.

За Мартин се убеждавам все повече и повече, че играе роля, която според мен ще продължи да играе и до края, а може би и след края на предаването. Да, на моменти може да показва някоя друга искрена емоция, но не смятам, че в някоя от присъстващите вижда потенциал. И все пак не го виня, подбраните момичета са откровено казано мъка за гледане. Харесват ми изказванията му, харесва ми колко е неподправен, харесва ми, че знае какво може и какво не може да толерира и си го казва открито, не се преструва и не влиза в образа на "перфектния мъж" само и само да се хареса на останалите - нещо, което Виктор според мен се опитва да прави. Мартин изтъква финансовата възможност, която има, но според мен не защото осъзнава, че това е единственото, което може да предложи... просто масово присъстващите там се впечатляват основно от това и той много добре го знае. Според мен е по-интелигентен от всички момичета взети заедно и го осъзнава, затова си прави шоу с тях.

Ива - започвам с нея, защото за мен е абсолютно непонятно нейното присъствие там. Освен да е там за интригата да е уж за отбора на Виктор, а да я поиска Мартин, не виждам друга причина... И това "уточняване" с Виктор беше толкова изкуствено и преиграно. Като не те искат, не ходи...

Косара - нямам търпение да видя как ще се представи на срещата с Мартин. Още от самото начало всички бяхме убедени, че тя е в грешния отбор. Сега дадоха индикация, че се е нагласила за предстоящата среща и бих искала да видя как ще протече тя.

Мартина - малко започна да преиграва и тя... Очевидно не е там за любовта, а за да се популяризира и да дразни Емануела, очевидно е знаела, че Мартин ще е ергенът, но да влиза в роля на много териториална и да започва да се захапва с Даниела от третия ден... малко в повече ми идва.

Ана Мария - изключително противна личност... мислех, че онова с джантите беше бъзик, но толкова да се изложи пред Мартин и да го повтори няколко пъти, страшен резил и страшно селско поведение. Много ми хареса как я постави на мястото й и честно казано ще се радвам скоро да я махнат.

Даниела - бях доста скептична за нейния образ. Не съм чела книгата й, нямам и намерение, но ми направи приятно впечатление. Успях да се абстрахирам от някои прекалени корекции по лицето й и всъщност я намерих за една от най-приятно изглеждащите там (по мое мнение). Харесва ми спокойния тон, с който говори, харесва ми, че всяка нейна дума е премерена и премислена - очевидно е образ, но все пак прави много по-добро впечатление от бабаити като Ана Мария например. Мисля, че тя ще е една от основните фаворитки на Мартин.

Росица - според мен тя ще е една от фаворитките на Виктор. То си пролича още от самото начало, но според мен ще изпревари Бранимира, която се надявам скоро да си ходи.

# 943
Не мисля, че Яна ще бъде основен персонаж, че да има нужда от интриги около нея като участник. Ако не тази седмица, все пак са били на среща и Вико може би ще реши, че е грозно да я изгони, но следващата съм сигурна, че ще си ходи, Мартин няма да я спаси и като цяло няма да има нужда да нищим миналото ѝ, ще я забравим както повечето отпаднали сред първите.

# 944
То и аз не виждам в Яна някакъв велик персонаж, но ме учудиха новите регистрации с цел клепане.

Нищо, аз помня - ако се получи конфликт, ще лъсне коя действа. Даже и пресата ще я подхване.

Общи условия

Активация на акаунт