🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 405
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 945
Май тази година интригата ще е тук и зад кулисите. Особено ако се продължи тази сюжетна линия. Grinning Аз също си пинвам този малък момент за по нататъшно развитие.  Но си е точно на ниво ергенка да измисли такава нелепа история - ако момичето беше наистина платено, щеше досега да е изплувало всичко както стана с Ало Габи.

# 946
На мен ми хареса много срещата на Даниела и Мартин, както и на Виктор и Росица. Две двойки, които си пасват. Първите обиграни, хапливи, повече на закачки и никой не търси нещо сериозно. Вторите по-искрени, затворени и романтични. Росица е много хубаво момиче. От всичките на Виктор най му подхожда. Даниела е идеален словесен партньор за Мартин. Умее да говори и да разчупва обстановката, той също.

# 947
Според мен трябваше Яна да включат в йога срещата, заедно с Виктор и още някоя от неговите моми, защото тя се занимава с йога повече от любителски, а за Мартин през цялото време имах чувството, че ще стане някой сакатлък.

# 948
Аз не знам каква жена по принцип е подходяща за Мартин и би му била интересна. Сред момите не виждам такава. А и той изобщо не дава знак какво търси, на всички се усмихва многозначително и като не знае какво да каже, казва хмм, с една усмивчица. Наистина досега само Мартина успя да направи срещата с него забавна и приятна.

Някоя, като Емануела. Преди малко ми попадна някакъв клип във ФБ - Мартин гостува на Мондьо. Каза, че това е жената, която е преобърнала живота му на 360 градуса и че от връзката си с нея е научил много. И нищо лошо не можел да каже за нея. Каза също, че в периода, в който е бил с нея е бил зле финансово и не е поддържал никаква връзка с родителите си, защото те били против тази връзка. Та може да се окаже вярно това, че тя го е издържала (както се писа тук, че тя е казвала)
Тоест "милионерът" с верига заведения като е скаран с родителите си няма кеш и се налага да го издържа гаджето му.....Браво!

# 949
Измислен милионер е за мен. Родителите му държат парите и си го знаят какъв е, та едва ли му дават особено голям достъп до семейните финанси.

# 950
  • България
В България не са някаква изключителна рядкост хората с по-азиатски черти и очи, аз също съм така и смея да кажа, че този тип очи задължително си вървят със скули.
Аз пък твърдя, че не са взаимосвързани и аз съм примерът за това - имам азиатски очи, по-дребни от тези на Косара, но нямам никакви видими скули. Варианти - всякакви. В момента очите на Косара изглеждат много дребни в резултат на филъри.

Косара на детските снимки изглежда напълно нормално дете, в момента е много различна. Ана-Мария по някаква причина хареса тялото на Косара - за мен то също е резултат само на процедури и не е стегнато и спортно. Ралица изглежда хубаво с бански.

# 951
На мен Косара същата като на детските снимки, чак плашещо същата - детска, бузеста глава на вече  пораснало тяло.

# 952
Да не ви шокирам, но снощи на срещата с Мартин, Даниела ми се стори дори хубава Grinning

# 953
Яна е симпатяга и нежна визуално, но ми оставя усещане за нечистоплътност, не знам защо. Ясно ми е, че там е влажно и топло, но тя постоянно изглежда с мазна кожа, има някак несвеж вид, за разлика от другите момичета, които може би ползват пудра.

Даниела с корекциите си ми прилича на сестра на Стефан Попов-Чефо, май май един хирург се е упражнявал върху тях.

Чефо има по-нежни черти.

# 954
  • София
Добър епизод.

Виктор е голям баламурник. Бранимира го върти на малкия си пръст.
Много ще се изложи Виктор покрай този темерут.
Според мен Ники Николов много сбърка като вкара тази. Защото имам едно усещане за един гледан филм... Очевидно е, че се познават отвън (и не, не е само една бегла среща) и с оглед опита ми от предните сезони, според мен сега може и да разиграват театър и да гледаме един свирен мач за пореден път. Бранимира на 90% ще е най-малко финалист. А ако е и победител, за мен цялата линия по Виктор отива в кофата.
Виктор си мисли, че ще е добра реклама за него, за да не го свързват само с въпроса гей ли е или не. В смисъл, ето вижте го, заби страхотната балерина (само дето изобщо не е страхотна, ама нз). Ако ми повторят модела Евгени и Валерия, Ники Николов да си хвърли оставката на момента. Тази манджа сме я яли вече. И завърши две години по-късно с един пресготвен омлет...

На Виктор добре му се получи гонката на плажа.
На Синтия и хареса повече адреналина от карането отколкото самата среща, хаха. А Росица определено не беше отишла за това. Разбирам я.
Синтия обаче има доста мъжка енергия в себе си и това на Вики ще му хареса и според мен ще я остави дълго във формата.

Това с йогата си беше като мъчение за Мартин. Интересно беше и тук. Но някой трябваше да му каже да млъкне малко и да се наслади на момента. А ако не може, не може. Няма драми.
Даниела извади страхотно тяло, защо и са тези интервенции по лицето, особено зъбите и скулите, ех.
Това беше гадно за Силвия и Адриана, ама такъв е формата. Трябваше една да остане за вечеря. Не съм изненадан, че Даниела остана. Мартин определено я харесва.

Мартина ли ще е разказвачът на сезона?

И с Клаудия и с Росица празни приказки. Трябваше да сложат субтитри при разговора на Виктор с Росица, защото бяха много близо до океана. Много се напрягах, за да ги чуя.
И тук нямаше изненади с избора на Виктор. Очаквах точно Росица да избере. Аз много я харесвам като жена и излъчване.
От отбор Виктор само Яна и Росица ми харесват. А и двете се свързват много лесно с това екзотично и романтично място.
Росица обаче ми се видя доста напрегната на масата. Дали е усетила нещо? Жените имат остри радари и усещат много неща. Виктор беше по-освободен от нея, а това си е странно само по себе си... Така го видях просто. Иначе разговорът им ми хареса. Това беше първия разговор на Виктор в сезона, който се получи добре.

Хареса ми и разговорът между Даниела и Мартин. Даниела е избрала доста успешна стратегия спрямо Мартин, а и отделно той я харесва, негов тип е. Така че засега тя се очертава като един от фаворитите.
И как само леко го докосваше с върха на пръстите, хехе.
Логично получи и роза. Въпросът е защо Виктор не даде роза на Росица? Изложи се. Може би от притеснение или просто е забравил. Така е като няма слушалки в ушите да му подсказват...

От разговорите между двамата ергени могат да се правят доста добри изводи...
Ами да, ето, Виктор е забравил просто за розата.
Според мен момичето от отбор Виктор, което ще бъде поканено от Мартин е Косара.

Мартина и Даниела дано само не се хванат за косите.

Ето, Ива има защо да и се даде втори шанс. Виктор бил казал на Ники Николов, че тяхната първа среща минала най-добре. А и бил мислил близо 2 часа дали да я покани в Шри Ланка или не. Но според мен момичето няма никакъв шанс, просто грешка изобщо да се запише.

Офф, Виктор пак избра Бранимира за среща.
Познах за Косара, но то си беше ясно.

Прави ми впечатление, че двамата ергени чисто мъжки продължават с това разделение на отбори, щом Мартин попита Виктор дали може да покани негово момиче на среща.

Прогнози за днес:
Ще си тръгнат Диана и Любомира. Колебаех се между нея и Ивет, ама Уенсдей я искам още в играта.

# 955
И аз съм чувала, че покрай Емануела Мартин остава без подкрепа и издръжка от родителите си., каквато явно винаги е имал (и към настоящия  момент също).

# 956
Какво се случва с Яна и защо се държи толкова абсурдно и неадекватно, не разбирам

# 957
Да не ви шокирам, но снощи на срещата с Мартин, Даниела ми се стори дори хубава Grinning

Аз от балоните й нищо не успях друго да видя JoyJoyJoy

# 958
  • Вестерос
В България не са някаква изключителна рядкост хората с по-азиатски черти и очи, аз също съм така и смея да кажа, че този тип очи задължително си вървят със скули.
Аз също съм с леко дръпнати тип бадем и скули. НО скулите са от баща ми, а очите от майка ми. Така че не вървят задължително.

Нещо, което разбрахме. Имат две къщи. Не спят в тази, в която снимат и ние виждаме.

Дяволче, според мен вкараха Брана, защото Виктор може да се е колебаел дали да влиза, усещайки, че е хлътнал по друга навън. И реално как ще участва като мисли за нея вънка. То и сега не ми е ок нещо, ама на, тъй са решили. Жалко за другите. Аз лично бих била обидена и бясна да ми я натрапват все Браната. Той Виктор все ще я загражда на всеки коктейл, ще я търси. Просто мача е свирен още преди началото. Безсмислено ми е всичко за него.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 14:17 от Tiffany А

# 959
Но пък има много хубав глас Даниела. Това ѝ го признавам. Другото всичко е изкуствено, то е ясно, но поне гласа ѝ е приятен.

Общи условия

Активация на акаунт