🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 414
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 555
Аз като представител на зодия Риби, също като Виктор (доколкото можем да се осланяме на зодии), мога да дам своите 10 стотинки, както се казва. Ако Брана не си коригира отношението в кратки срокове, на Виктор ще му “падне пердето”, барабар с корниза и ще я изпидурка. Разбира се, съдя  по себе си (на база зодията). И аз като харесвам някой, ако нещо в неговото поведение не ми харесва - провеждам разговори, давам шанс (както виждам, че прави Виктор), но ако не последва съответна промяна - безцеремонно чао, чао! Добрички и търпеливи сме рибките, но си има и допустими граници. Та, ще видим дали ще се окажа права в този случай. Иначе ще е жалко да гледам до края на сезона Виктор да й ходи по г**а на тая Ледена Кралица wanna be.

# 556
  • софия
Гледам сезона основно заради Мартин. Отдавна чаках да поканят за ерген някой като него. С опит и поведение, без много лигавщини. Забавно е как не им се връзва и не им отговаря на тъпите въпроси. Виктор е скучен за сега, дистанциран, не знае как да се държи, мъка ми е да го гледам.
Дано днес се случи нещо по-интересно.

# 557
  • Street of Dreams
Според мен Яна е симпатична, но дотам. Най-красива ми е Ферай.
Виктор каза, че си търси зряла/опитна жена със самочувствие, все качества, които той няма, не ги виждам и у Яна. Каза още че "каквото е лесно, не е интересно". Не виждам зрялост и у Бранимира на този етап, но пък се дърпа, а и самочувствието й изглежда голямо, за сметка на това нуждаещо се от постоянно припомпване, за да не издиша.

Всички пишете вова, но може да е обратното - може пък въобще да не си пада по това някой на колене да се моли за нейното внимание и добронамереност, и затова да й е анти.

# 558
Аз не знам каква жена по принцип е подходяща за Мартин и би му била интересна. Сред момите не виждам такава. А и той изобщо не дава знак какво търси, на всички се усмихва многозначително и като не знае какво да каже, казва хмм, с една усмивчица. Наистина досега само Мартина успя да направи срещата с него забавна и приятна.

# 559
На Мартин му трябва жена със замах и самочувствие, която да му предложи нещо интересно в отегчения му от купони и удоволствия живот. Не такава, която се нуждае от името му или парите му. Тук няма такава.

# 560
Според мен на Мартин просто не му трябва жена - той се е разписал вече, има две деца, не иска да има повече. Видно е, че не желае да се обвързва, а и да пожелае би било за кратко. Някои просто са си самодостатъчни и им трябва просто някоя за един път - той според мен е на тази вълна и изобщо не му трябва жена, камо ли пък да мислим каква би била.

# 561
  • София
Аз не знам каква жена по принцип е подходяща за Мартин и би му била интересна. Сред момите не виждам такава. А и той изобщо не дава знак какво търси, на всички се усмихва многозначително и като не знае какво да каже, казва хмм, с една усмивчица. Наистина досега само Мартина успя да направи срещата с него забавна и приятна.

Някоя, като Емануела. Преди малко ми попадна някакъв клип във ФБ - Мартин гостува на Мондьо. Каза, че това е жената, която е преобърнала живота му на 360 градуса и че от връзката си с нея е научил много. И нищо лошо не можел да каже за нея. Каза също, че в периода, в който е бил с нея е бил зле финансово и не е поддържал никаква връзка с родителите си, защото те били против тази връзка. Та може да се окаже вярно това, че тя го е издържала (както се писа тук, че тя е казвала)

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 18:09 от Lady Cassiopeia Duval

# 562
Всички пишете вова, но може да е обратното - може пък въобще да не си пада по това някой на колене да се моли за нейното внимание и добронамереност, и затова да й е анти.

Ако й беше просто неприятно, нямаше да се изтъква за сметка на Виктор, злепоставяйки го пред останалите, да се цупондри, че не е единствената със специален статут, да казва, че я е хванал за ръцете и да пита другите момичета дали само нейните е подържал. Очевидно не си пада по него, тогава защо й пука за тези неща и защо изобщо участва в това предаване, освен за да утвърждава собственото си его и самочувствие. Чак на колене момчето не се е молило, опита се да разбие стената, но се притесни, че не успя, то двама трябват за тая игра. Върха на наглостта беше когато Бранимира каза, че й е омръзнало да гледа Виктор притеснен, когато самата тя не направи нищо, за да се почувства той поне малко по-отпуснат в компанията й.

# 563
MарЧин с това 360 градуса ми бърка в здравето, излиза, че е направил едно кръгче с Емануела и се е върнал в изходна позиция.
Още ми се струва крипи, че Мартина е там, след всички предхождащи простотии между нея и бивши. Да не е била тя в институция? Би било разкош, Мартин да се сближи с нея и тя небрежно да спомене, че е имала някои проблеми, но откакто си взема хапчетата, не е преследвала никого.  Освен него.....

# 564
Най-много ме натоварват режисираните въпроси, клишета и банални разговори от типа "ти какво цениш във една връзка"...Виктор е по тая част, слава Богу Мартин е по-автинтичен, разчупен и оставя ситуациите да се разгърнат. Дори и глупости да си говорят (пример на Елвира глупостите) пак се получава забавно и естествено..защото се вижда, че той импровизира и присъства в ситуацията. Виктор присъства в сценария. Ако нещо излезе от неговите релси губи ума и дума и прави някаква тъпа физиономия..Добре, че е Мартин, че иначе нямаше да става за гледане.

# 565
MарЧин с това 360 градуса ми бърка в здравето, излиза, че е направил едно кръгче с Емануела и се е върнал в изходна позиция.
Грешката е вярна. Завъртяла му е главата за кратко, но сега пак си прави това, което винаги си е правил. 😁

# 566
Това наистина ли е един и същ човек?

# 567
Това наистина ли е един и същ човек?

Е това faceapp е голяма работа Joy

# 568
Даже не е използвала приложението както трябва. Между главата ѝ и листата има разстояние… Никнат от въздуха.

# 569
  • Street of Dreams

Ако й беше просто неприятно, нямаше да се изтъква за сметка на Виктор, злепоставяйки го пред останалите, да се цупондри, че не е единствената със специален статут, да казва, че я е хванал за ръцете и да пита другите момичета дали само нейните е подържал. Очевидно не си пада по него, тогава защо й пука за тези неща и защо изобщо участва в това предаване, освен за да утвърждава собственото си его и самочувствие. Чак на колене момчето не се е молило, опита се да разбие стената, но се притесни, че не успя, то двама трябват за тая игра. Върха на наглостта беше когато Бранимира каза, че й е омръзнало да гледа Виктор притеснен, когато самата тя не направи нищо, за да се почувства той поне малко по-отпуснат в компанията й.
Kaк защо - ти сама го каза - его. Няма противоречие хем да не го харесва, хем да го мачка за кеф.

Общи условия

Активация на акаунт