🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 430
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 570
И с фейс апп е грозна... Наистина се чувствам ужасно, че се опитах да я защитавам...

# 571
То, Бранито са брани здраво, но си е поза, колкото да се прави на интересна пред ловеца.  Първото впечатление от нея беше много приятно, но към днешна дата усещането ми е за злобничък човек.  Ако не е предварителен сценарий, че ми е странно как от днес за утре се съгласяваш да влезеш в някакво шоу. Най- ми хареса мацката дето се отказа да влиза.

# 572
Даже не е използвала приложението както трябва. Между главата ѝ и листата има разстояние… Никнат от въздуха.
Има ореол, бе!

Наистина без да е грозно момиче, има огромна разлика между снимки и в действителност. Доста повече ѝ отива с дълга коса.

# 573
Просто Брана пипалото. В лицето прилича точно на хобот.

# 574
Отдавна исках да споделя нещо, но все не ми оставаше време, все коментарите отиваха за друго.
Много добро впечатление остави в мен Славена. Това бе момичето, което чакаше Виктор на монумента "Камбаните" /асамблея "Знаме на мира"/.
Тогава по време на срещата ме впечатли, както и във видеото, в което отказва да отиде в Шри Ланка.
видеото
 https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=%d1%81%d0%b … A6C29B9&FORM=VIRE

Скрит текст:

# 575
Славена беше Васката на този сезон. Всички очаквахме да се случи нещо, беше може би най-хубавото и непипано момиче в сезона, и тя взе че не дойде... Пушката, която не гръмна този сезон.

# 576
Ако погледнете какви коментари има Даниела във Threads ще разберете какви са и целите. Но аз не виждам Мартин като златна кокошка, а като бохем който харчи де що има. Според нея се очаква от мъжа да издържа една жена ако тя му дава любов. Кажете вие как се нарича такъв начин на изкарване на пари...
Как ѝ е threads-a?

# 577
# 578
Друга социална мрежа.
Всякак ми е неприятна Брана.

# 579
Славена беше Васката на този сезон. Всички очаквахме да се случи нещо, беше може би най-хубавото и непипано момиче в сезона, и тя взе че не дойде... Пушката, която не гръмна този сезон.
Именно де - само на нея ѝ стигна акълът да си даде сметка, че не си струва.

# 580
Да да, знам какво е. Питам за @хендъла, че ми стана интересно

# 581
Пробвай с @daniela.rupetsova

# 582
Защо всички ходят с кукуригу, като три годишни?

На Косара само името ми харесва. Направо е страшна във физиономията.

# 583
Бебетооо!!! Да им е честита малката Ая, да расте здраво и кротичко бебе! Flowers Four Leaf Clover

# 584
Обаче Виктор си харесва Бранимира.. Да му имам вкуса за жени Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт