🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 448
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 585
Толкова ли не можаха да им боднат едни микрофони на синхроните? Звукът все едно е от аквариум.

# 586
Ето свикнете да я гледате Брана до края. Тя е страаашно красива според него. И чепатия характер му харесва.Мазохист от чист вид. Отърване няма.

# 587
Някой ще ми обясни ли какво точно иска Бранимира от Виктор, че май явно аз съм проста и не разбрах? Grinning

# 588
  • някъде другаде
Някой ще ми обясни ли какво точно иска Бранимира от Виктор, че май явно аз съм проста и не разбрах? Grinning
E , не съм сигурна , че и тя знае!

# 589
В други години ,момичетата спориха ,коя от коя по-влюбена в Ергена ,то се натискаха ,обясняваха.Цър-Пър от първия ден беше яко хлътнала по Алек.А тук нищо.Момичетата дошли за приключения.Не виждам никакъв интерес към Ергените.

# 590
Аз като една малка кифла може ли да кажа само ''Много му отива сиво"

# 591
Иска някой да й тегли една майна.

# 592
В други години ,момичетата спориха ,коя от коя по-влюбена в Ергена ,то се натискаха ,обясняваха.Цър-Пър от първия ден беше яко хлътнала по Алек.А тук нищо.Момичетата дошли за приключения.Не виждам никакъв интерес към Ергените.
Всяка вика "Вземи го ти" Joy

# 593
  • Street of Dreams
Tуй да влезеш в предаване, където 10 жени се борят за един мъж и ти да го накараш той да се бори за теб, си е постижение. Неговите травми естествено допринасят и изиграват голяма роля. Една съвсем реална ситуация от живота. Нали е риалити.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 20:24 от OnDiNe_

# 594
Росица изобщо не беше очарована от срещата… накрая вика “Това ли беше?” 🤣

# 595
Начи докато Бранимира говореше за "свързването с очи", моите се завъртяха поне 5 пъти на 180°

# 596
Айде, вече започна яденето на Нуйове Joy

# 597
Да си признаем шоуто го правят отношенията между девойките и борбата/скандалите им за ергена.Срещите винаги са били скучни, интересното беше след това. Сега тук само една идилия, едни срещи след срещи едни романтики.. ами скучничко е. Трябва повече да дават девойките и отношенията им в къщата.

# 598
Пак криндж продуктово... Ама Виктор е много сладък тоя епизод... Наистина, даже ушаците ми харесват.

# 599
Не можела да допуска до такава интимност "всеки втори, още повече предвид случилото се ?!? И какво се е случило толкова лошо ? Ще кажеш, че Виктор й е изневерил, а той след тази обида изпадна в още по - голямо възхищение към нея. Е много е глупав...

Общи условия

Активация на акаунт