🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 297
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 095
  • София
Ферай е прекалено слаба според мен, грам не ми харесвам. То кокал, то чудо.

Като видях Косара се сетих за Мортиша Адамс

# 1 096
Само не разбрах защо Анна-Мария каза, че Яна не била там да гледа палми и кокоси, а да опознае Виктор, при положение, че тя не е общувала грам с Мартин, а от репликите които си е разменила с него виждам едно грубо заяждане (най-вероятно не иска да изглежда така, но на нея така и се получава).

# 1 097
Брана ъпдейтва последната влязла, че е специално поканена Grinning
Тя е ПОКАНЕНА! Joy Дано Мартин я покани, да я видим как върти очи.

# 1 098
“Майка ти и баща ти са българи, нали”?
“Да и аз съм българка” 😂😂😂😂

# 1 099
И Косара извади желязната логика. И аз обичам топличкото. Може би и аз съм зачената на Малдивите. 🙄

# 1 100
Кои последно са със силикон? Истината е, че красивите хора винаги са малко, при жените малко, при мъжете още по-малко. А маса народ се трепат да стават известни, та честно казано нищо странно няма, че са понапраени. Елвира изглежда донякъде с естествен бюст наистина, Анна-Мария не знам, възможно. Ама тая па баш Косара да няма силикон? 🤣😂🤣😂

# 1 101
Бранимира явно е свикнала когато се цупи и сърди да ѝ обръщат внимание. Наистина стои като малко детенце в ъгъла, язък ѝ за хубостта.

# 1 102
  • София
Тази Бранимира защо гледа като теле в железница всеки път?

# 1 103
Бранимира явно е свикнала когато се цупи и сърди да ѝ обръщат внимание. Наистина стои като малко детенце в ъгъла, язък ѝ за хубостта.

Не е хубава, с грим по-става като пооправи лицето си дето е цялото в още baby fat.

# 1 104
  • Street of Dreams
Харесва ми Косара засега - и с единия, и с другия. Единствено тя успя да удари лекинко Мартин и да му сложи огледало пред очите.

# 1 105
Тази последната русокоска ме разби.. От смях. Тя още не се е развела – търсела сериозна връзка. Бърза като пуле.
//
Мартинели използва мои изрази, дали не се познаваме отнякъде. Не го е запомнил добре. Изразът е: не можеш да спреш гората да се разлиства. Така е, като се правим на остроумни.

# 1 106
То хубост ли бе да я опишеш...

# 1 107
На мен ми е много красива Косара, топ.  Абе всички са ми красиви, но по различен начин Simple Smile)
Бранимира е кошмарна, доста по-зле и от Валето:)

# 1 108
Бранимира реши да се прави  на заинтересована, явно не и се прибира от 5те звезди обратно в Плевен

# 1 109
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Ох, като се сетя за коврите от първи сезон, цирковете и борбите за Генчо, как ги режеше за нищо и сега като гледам и ми става носталгично. Момите изглеждат вяли, все едно насила са докарани в Шри Ланка, маминия златен Виктор се поти и червенее да им угажда на капризите. Не те, а той се пъне и ходи като прислужницата след тях, това не е идеята на шоуто. Мартин пък ич и не му дреме и е там за купона. Ники сменете концепцията всичко объркахте.

Общи условия

Активация на акаунт