🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 282
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Там сигурно има 1-2 макс, които са тръгнали за любовта. Останалото -инфлуенсърки, дизайнерки, писателки или просто жени, които се предлагат публично

# 1 111
Забелязва се, че липсват "стилистите" и "гримьорите" от предните сезони. Много добра крачка напред за Ергенът.

# 1 112
Наистина ли на хората им липсват селските скандали? Едвам се изтрайваше епизод от три часа кряскане и малоумни подхвърляния.

# 1 113
Днес явно съдбата реши да ме хване за ушите Joy Първ ми пусна това по тубата, ама явно бавно стоплям, та се наложи и да ме цапардоса по врата с реклама на предаването Joy
Ще почета малко, да се ориентирам в обстановката Flowers Rose
П.п. Явно стандарт в днешната лицева хирургия е докарването на нещо средно между калина муньова, или както там се казваше, и майкъл джексън Thinking

# 1 114
Чета тук,че Данчето нещо коментирала за това ,че Мартин първо сипвал вино на себе си,а после на нея. Така ли е ? Не съм гледала внимателно.
 Ако е така - Данчето ме изумява! Уж елитна "консултантка ",а не знае елементарен етикет. Когато се отвори бутилка вино първо се прелива в отделен съд/чаша. Ако няма такъв първо се сипва на кавалерът,а после на дамата с цел да не попаднат частички от тапата ,които може да са попаднали по гърлото на бутилката при отваряне.
 Не знам какво се е превземала тази ,но ако е за това -  излага се. Аман от "консултантки " с претенции.
Точно.
Както и на непознато място или надолу по стълбите първо влиза/слиза мъжът.
Дори да не го е знаела, ето в такива неща на Даниела й личи “класата”. Коментира глупости пред момичетата.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 20:44 от Linda*kiss

# 1 115
Ох, като се сетя за коврите от първи сезон, цирковете и борбите за Генчо, как ги режеше за нищо и сега като гледам и ми става носталгично. Момите изглеждат вяли, все едно насила са докарани в Шри Ланка, маминия златен Виктор се поти и червенее да им угажда на капризите. Не те, а той се пъне и ходи като прислужницата след тях, това не е идеята на шоуто. Мартин пък ич и не му дреме и е там за купона. Ники сменете концепцията всичко объркахте.

Мда има нещо много дебилно в как продължават да разправят как чакат мъжо да прави всичко. Не са наясно много къде са още. И най-големият виц беше, че не били уж там да седят колко се може по-дълго 🤣😂🤣😂 а за "любов".

# 1 116
Леле, на Елвира сисите й ще изпаднат от роклята! Егати деколтето! 🙄😬

# 1 117
Трябва да призная, че всичките изглеждат адекватно този коктейл.

# 1 118
Виктор обаче е объркал формата. Трябваше малко да изчака за ‘Момата’. Не обичал да му е лесно…доста е смотан.

# 1 119
Тази последната русокоска ме разби.. От смях. Тя още не се е развела – търсела сериозна връзка. Бърза като пуле.
//
Развежда се с чужденец и ако делят имоти, няма как да стане от днес за утре.

# 1 120
Ще се върна после да чета, защото днес не искам да се разсейвам докато тече предаването, а да погледам внимателно. В този епизод всички момичета са красиви, всички без изключение! Какво прави слънцето и морето от хората...
Другото, което ме разсмя много -  мъжът ми е бил треньор на Виктор. 😆 За пръв път днес загледа предаването и още като го видя: а, какво прави Виктор тук?! Ми той е единият от ергените. Ха, колко е малък светът, едно време тренираше плуване при мен.

# 1 121
Бранимира каква е долна..
Това момиче има супер нездраво и раздуто его. То не беше вметка, то беше супер нескопосано навиране “Мен той ме покани без да съм кандидатствала.” Тази Бранимира вече си мисля, че лесно може да се докара до някой нервен срив с това крехко его.

# 1 122
  • София
Женената рускиня ли е?

# 1 123
Говорете си каквото искате ,но за мен Косара е прелест!Екзотика в чист вид!И с черният тоалет и сега с роклята ,винаги е ефектна.И в тяло ми харесва и осанка и как общува.Такава жена му отива на Марто.Вико  е като сукалче пред нея.Той се хвърля на седмокласничката(да се чете Брана).Joy

# 1 124
Женената рускиня ли е?
Има такъв вид, но рускиня не може да говори български толкова добре. Баба ми е от 20-годишна тук и все още има акцент. Всичките им личи, освен ако не е второ поколение тук поне.

Общи условия

Активация на акаунт