🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 366
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 155
Ако само я слушаш, без да я виждаш, може и да  стане секси.
Мижи да те лажем в съвременен вариант Joy

# 1 156
На първата им среща Мартина ми хареса, но сега копае дъното…

# 1 157
Мартина ще се задуши с тези кръстосани отпред презрамки при масата къдрици, която трябва да придържат.

# 1 158
Ама наистина Пресияна и Яна не спряха да си хапват на заден план. Ще кажеш, че във вилата няма храна.

# 1 159
Mартин: Тук пипай с пинсети, брат.
Виктор: Ти пипай с пинсети, аз там няма да пипам.

Браво, много ми хареса как го отигра. Каквото и да говорите за Виктор, по риторика слага в малкия джоб предишните двама ергени.

Брутално много говорят тия двамата, много експресивни. Сашо магарето беше страшен дебил и се опитваше да казва гръмки думи на синхроните, пред жените почти нищо.

# 1 160
Мартина се е намазала с олио, ама цялата лъщи. Има хубави очи и до там. Наистина изглежда много възрастна, направо към 50- те отива.

# 1 161
  • България
Ще се върна после да чета, защото днес не искам да се разсейвам докато тече предаването, а да погледам внимателно. В този епизод всички момичета са красиви, всички без изключение! Какво прави слънцето и морето от хората...

Гошо фризьорът да не е взел дейно участие?

# 1 162
Уенздей току-що се обезрози сама.

# 1 163
Искам да видя Виктор и Ферай на индивидуална среща.

# 1 164
Мартина се е намазала с олио, ама цялата лъщи. Има хубави очи и до там. Наистина изглежда много възрастна, направо към 50- те отива.

Надали, просто намацана гримирана и е топло с висока влажност. Пък и с толкова алкохол, потят се яко там.

# 1 165
Хаха, Виктор сънувал, че е заспал на среща..ми той верно често е като заспал на срещите...

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:22 от pandorina

# 1 166
  • България
Уенсдей Клаудия или Ивет е?

# 1 167
Сигурно Ивет с тая черна коса и уж фатална жена.

# 1 168
Страшна мадама е Косара, малко ми прилича на Мелания като черти . Ако има нейните възможности и шанс, може и да в надмине Simple Smile

# 1 169
Какво прави в това предаване Бранимира изобщо?
Блее по срещите, мълчи, пълна апатия показва. И то със специална покана отишла.

Общи условия

Активация на акаунт