🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 219
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 380
Така, изгледах.
Първо, този вариант на церемония на розата за мен е още по-унизителен за жените.
Второ, Яна според мен така или иначе си беше пътник. Ако не е бил гафът, според мен Виктор щеше да остави Пресиана още малко. Но очевидно не му е сред фаворитките, затова са я шътнали. Но не прави чест на продукцията да не кажат истината. Иначе още на самия коктейл поведението им показваше, че вече от нищо не им пука и бяха наясно, че те си отиват.
Трето - Бранимира продължава да е борсук за мен
Четвърто - Клаудия изглежда много потисната. Предполагам наистина ѝ липсват семейството и питомците, в началото не беше така. И не изглежда да ѝ е скучно, а наистина тъжна.

Мартин продължавам да мисля, че е нарцис. Вече мисля обаче, че е нарцис с комплекси от мама и тате.
Виктор ми падна малко в очите с това, че не е скръцнал със зъби на продукцията и да настоява да си изгонят по друг начин Яна и Пресиана.
Косара наистина има вид на уверена жена. Ама истински уверена, не като Мартина, която симулира увереност. Това печели мъжете, харесва им. Но много често се страхуват от сериозна връзка с такива уверени жени.
Ана Мария ще стигне минимум до топ 10. Защото го е играе разказвач на сезона. Роля, в която в сезон 3 беше Виктория.

А по темата за външния вид, доста момичета ми харесват, със сигурност повече, от колкото в предния сезон.
Ако трябва да ги подредя, чисто визуално, без да вземам предвид каквото и да е друго, просто като черти на лицето, ще са така:
1. Ивет
2. Славена
3. Пресиана
4. Росица
5. Синтия
6. Ферай
7. Яна
8. Диана
9. Адриана
10. Клаудия
11. Косара
12. Елвира
13. Ива
14. Бранимира
15. Любомира
16. Силвия
17. Николина
18. Анна Мария
19. Габриела
20. Мартина
21. Даниела

Ако Даниела беше без корекциите си, щеше да е много по-напред в списъка. Едит: ДИАНА (не Даниела, както бях написала) като черти на мен много ми харесва, но и на двата коктейла бе облечена потресаващо. И ѝ липсва чар.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 16:05 от holly_mac

# 1 381
Абсолютно не вярвам на спойлерите от другата тема и не знам защо всички го приемат за чиста монета. За мен, това е човек на продукцията, който ни баламосва и умишлено пуска разни кьорфишеци, за да оправдае неадекватния Виктор и предвидимия му избор.
Той щеше да остави Яна без роза още на първата церемония. А към Пресияна пък, очевидно няма никакъв интерес - не говори с нея, дори не я поглежда.
И сега трябва да повярваме на абсурдната версия, че две от най-кротките момичета, нарушили някакви правила и продукцията им била бясна… Не казвам интересни(да не ме разбере грешно някой), а кротки.
Когато се случи нещо такова, това се прави достояние и на зрителите, както в много други предавания, а не “Ники Николов им бил бесен и казал на Виктор да ги гони”… Толкова тъпо, че чак смешно.
Просто Виктор е тотално неадекватен, безинтересен и предвидим. И тук се опитват да повишават градуса с някакви интрижки.

# 1 382
Абсолютно не вярвам на спойлерите от другата тема и не знам защо всички го приемат за чиста монета. За мен, това е човек на продукцията, който ни баламосва и умишлено пуска разни кьорфишеци, за да оправдае неадекватния Виктор и предвидимия му избор.
Той щеше да остави Яна без роза още на първата церемония. А към Пресияна пък, очевидно няма никакъв интерес - не говори с нея, дори не я поглежда.
И сега трябва да повярваме на абсурдната версия, че две от най-кротките момичета, нарушили някакви правила и продукцията им била бясна… Не казвам интересни(да не ме разбере грешно някой), а кротки.
Когато се случи нещо такова, това се прави достояние и на зрителите, както в много други предавания, а не “Ники Николов им бил бесен и казал на Виктор да ги гони”… Толкова тъпо, че чак смешно.
Просто Виктор е тотално неадекватен, безинтересен и предвидим. И тук се опитват да повишават градуса с някакви интрижки.

Спойлерът беше публикуван бая време преди излъчването на епизода.
Освен това, Persona7 си беше активен потребител в темата за сезон 3. Според мен познава някой от екипа на таз годишната продукция и затова има информация.

А от миналата година знаем, че продукцията показва каквото реши. Не един и два пейкинга бяха отрязани, само се виждаше как се връща Алек с момичето. Васка каза, че почти всичкото ѝ време с Алек е отрязано. После се появи инфо, че продукцията са разбрали, че и тя, като Габриела, има гадже отвън.

# 1 383
Харесвам Ивет и Синтия. И двете ги намирам за сексапилни с интересна красота,особено Синтия.
Ивет малко ретро ми идва и обличането й е едно - парцаливо.

Значи Даниела е туркиня? Не бих познала. Open Mouth
Аз не бих си сложила снимка с бащата с галошките и мръсните дънки и риза.
Тя красива и наконтена,той селянин на градус.

# 1 384
Аз се чудя защо няма игри между жените. Миналият сезон бяха за бавни. Все пак трябва да е борят за среща с ергена.

# 1 385
Това с двойните рози...ми се стори толкоз нагласено и насила, че можеше и продуцентът лично да беше излязъл да ги раздаде...Наум пак избухна с излизането си накрая и така уместните думи...Ииии без рози остават...Яна и тн...това беше супер тъпо...
Косара наистина е много царствена, все едно непрекъснато носи една невидима корона на главата си, готина е.
Даниела взе да ми става симпатична...
Хубаво е, че момичетата са по-приятни и интелигентни и като цяло има по-малко простотии. Фактът, че зрителят ще чака първата целувка с нетърпение, също е хитър ход...Харесва ми също и колко си се харесват ергените един друг и колко се защитават)))

# 1 386
  • София
Какво по дяволите беше това?! 😮
Какъв беше този кринджав финал на церемонията на розата?
Виктор тръгнал да раздава рози на разни лелки, които имат точно нулев шанс с него, а остави две от своите момичета без роза?!
Какво се случва тук??? За мен това е абсурдно и не мога да го повярвам. Трябва нещо да се е случило, просто няма логика хора. Ей. Имам огромен опит с риалитата и инстинкта ми рядко ме е лъгал. И много мразя да ме правят на идиот. Каква беше тази срамна пародия?
Ей, че ме е яд за Янчето. Мило и лъчезарно момиче. Душичка. За Пресиана ми е все тая, ама със сигурност не заслужаваше и тя такова грубо отношение от страна на големия ''джентълмен''
Обаче Яна до последно не и падна усмивката, докато Пресиана и беше много кофти. Това момиче наистина живее в някакъв си неин свят. Тя не е за този фалшив свят. И би трябвало да е радостна, че се отърва от женчо Виктор и от цялата тази токсичност и фалш там. Както вече писах този формат не е за нея, особено пък и тези мъже. Просто не е нейното. Само че и тя и Преси не заслужаваха такова отношение от ергените и в частност от Виктор.
Ники Николов и компания, кажете какво се случи??? Ако е решение на Виктор значи той ми се срина окончателно като мъж, защото не защити две от своите момичета, а раздаваше рози на непознати за него жени към които няма капчица интерес. А ако е ваше решение, защо? Нали този сезон щял да бъде по-различен. Щял да бъде прозрачен. Нали двамата ергени имали пълната власт??? И с подобни идиотщини ли ще ме убедите да ви повярвам?

А толкова ми хареса епизода преди този фарс.
Най-вече заради коктейла. Най-добрия този сезон. Ама с този финал останах с усещането, че ме лъжат най-нагло.
Дано да бъркам наистина. Ако е така се извинявам, но както писах вече, рядко ми се е случвало. Но да, изненадаха ме и съм меко казано озадачен. А и начина по който Виктор раздаваше този наляво и надясно и особено с това към Анна-Мария, ''Вземи тази братска роза'' много ама много ми намирисва.

Косара ми хареса много днес. Издигна ми се в класацията. Много величествено излъчване има. Определено беше хайде не чак звездата на вечерта, но блесна и се открои. Заяви се. И там на терен пред ергените и екипа и пред нас зрителите. Като особено много ми хареса разговорът и с Мартин.

Не мога да го разбера и Виктор какво толкова намира в Любомира, ама лошо няма, той си знае. Сетих се обаче, че тя е актриса, а той също е от тези среди. Снима се там в разни реклами, учи за режисура ли беше, не помня вече, така че по тази линия може и да я харесва като за приятел. Мдаам.
Очевидно поне засега и това което аз виждам е, че Виктор има основен интерес само към една жена и това е Бранимира. Росица е другата фаворитка, но тя е по-прикрита ако мога така да се изразя. С потенциал да блесне на по-късен етап, но ако го направи както трябва има малък шанс да спечели Виктор. Но това са само предположения. Бранимира писах онзи ден, че е на 90% финалист, сега вече вдигам този процент на 95% Общо взето от нея си зависи. Аз поне това виждам. Ако някой вижда нещо различно, моля нека го напише и по-сложното, да ме убеди в правотата си. Виктор си губи думите покрай нея. Става рязко, удря се, говори някакви глупости. Или е страхотен актьор (не е) или това момиче му е влезнало здраво под кожата (е да).

Коктейлът беше много интересен и забавен. Харесаха ми всички момичета. Евала, дами! Всички изглеждахте чудесно. И то със свои рокли, сами си правят грим, прически доколкото знам. Освен ако бармана не помага нещо ама се съмнявам.
А двамата ергени, да знам, че такъв е етикетът ама няма нужда от сако чак. Те там са буквално на брега на индийския океан. Влагата е убийствена. Представете си нашето черноморие и го умножете до безкрай.

Не мога да разбера обаче, какви са тези кратки срещи само с по няколко изречения от страна на Виктор?!
Като в повечето случаи не се казва абсолютно нищо.
''Здрасти, как си? А да, обещах ти там нещо. Айде да се връщаме'' ?!?!
Добре, че е Мартин, защото иначе шоуто щеше да е почти негледаемо. Съжалявам, ама около Виктор е интересно само когато е с Бранимира, за да гледам как го строява и неговите неподправени реакции покрай нея.

На тези диванче ''срещи'' от по няколко минутки, Клаудия беше някак си много странна, отнесена. Не там.
Ивет все така 'крипи'
А Диана беше нелепа. Не мога да повярвам, че тя все още е там, а Яна беше изритана?!

Много забавен момент беше когато хиенките на Мартин пресираха Виктор и го хванаха на къс пас, хаха. Опасни са ей.

Много ми харесаха срещите на Мартин с Мартина и Даниела. Дори и да е само за шоуто и Мартин да е поредния лъжец в това шоу (засега за 4 сезона не сме имали нито един ерген, който да е честен с нас зрителите и по-важното с дамите) поне го прави интересно и нестандартно, а Мартина и Даниела много добре му пасват.
Стоят чудесно телевизионно ако мога така да се изразя. Същото не мога да кажа за другия ерген и неговите момичета.

Анна-Мария е същински троянец. Интересно извън Елвира кое е другото момиче от отбор Мартин, което има интерес към Виктор? 🤔 А дали пък не излъга с цел да внесе интрига? Или с цел да е полезна по този начин на Мартин и така да се задържи по-дълго време, а с това да натрупа респективно и повече популярност?
Анна-Мария няма да се учудя и да е къртица на Ники Николов.

Наум дойде във възможно най-неприятния момент. Наум - убиецът на купона, хаха.
Точно се бяха разтанцували и разгорещили.

Това с двойните рози беше интересно, защото сме в началото на сезона, все още не са се опознали кой знае колко и ми беше любопитно кое момиче ще върне роза и кое ще прибере две.
Евала на Ферай! Изкефих се как отряза Викторчо. На Мартин му стана особено приятно.
За сметка на това лелите на Виктор ми бяха доста смешни с прибирането и на двете рози. Само Ива и най-вече Косара имаха основание да вземат и двете рози. А да и Елвира. Макар че тя за мен е пътник. Мартин няма да и прости, а при Виктор както вече писах дори на Росица ще и е много трудно да пробие, какво остава за Елвира.
Според мен почти всички моми (да не кажа всички), които приеха и двете рози си вкараха автогол в дългосрочен план. Има една стара поговорка. Че от два стола се пада най-лесно на земята...

# 1 387

Според мен става въпрос за Диана, ако изобщо е вярно, де.

# 1 388
Гледам няма още След церемонията - но и не обърнах внимание предните две кога ги пуснаха. Миналата година ги пускаха веднага след епизода.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 06:08 от RoseofVersailles

# 1 389
Ферхунде много дребна бре, миньонче.

# 1 390

Според мен става въпрос за Диана, ако изобщо е вярно, де.
Не става въпрос за Диана, а за Даниела.

Ама нали все накои трябва да си ходят, какво искате сега!? Защо изгонил тия, а не ония. Споко, всички ще си ходят, все от някъде трябва да се почне. Пресияна някакво неориентирано човече, нацупено и мрънкащо от първия ден, с акъл, и поведение на осмокласничка. Яна... странно създание, но пък мила някак си. Просто не е за този формат.
Диана ми е неприятна на мен и също никак не ми се вписва. Изглежда ми от Мартин по-голяма!
Другите, които хич не ми се връзват въобще с формата са Ивет, Синтия, тази с торбичките, Адриана и новодошлата Ива. Просто не ги виждам изобщо като момичета от такова предаване.

# 1 391
За мен Росица има типично българско лице, не бих я объркала. Пресияна може и да се зачудя каква националност е, Яна може и за рускоговоряща да мине, както и Бранимира -  по различен начин имат по-славянски черти. Синтия и Ферай си носят ориенталския отенък.

Според мен Бранимира не е със славянски черти, а със средноазиатски😉Е, пак  е от бивша руска република, но Казахстан, Узбекистан, Киргизстан…. Не съвсем славянски фейс🙂 Може би ще мине за красива и екзотична и дори би станала Мис в някоя Средноазиатска република.

Усеща се лека промяна в поведението ѝ обаче, доколко е спонтанна, доколко подтикната от нещо, е друг въпрос. Трудно бих я харесала и като външност, и като поведение и излъчване, не е за Виктор, но той още не го знае.

# 1 392
Тази година всичко изглежда недоизмислено. Идеите сами по себе си са чудесни – двама ергени, различни правила, по-лежерен и разчупен формат, красиво екзотично място – но изпълнението куца.

Момичетата са настанени в къща, която явно е значително по-мизерна от имението, което ни показват, затова и не виждаме нищо от ежедневието им. Събират ги за час-два на общите дивани да обсъждат предварително зададени теми и толкова. Ергените вече не изглеждат толкова сковани по време на церемонията на розата, но самата церемония е станала двойно по-дълга и още по-унизителна за участничките. Преди също беше неловко, но поне не трябваше да застават пред още един мъж, сякаш просят. Само чакам да чуя „Купете си кибрит“ и ми става жал.

Явно основният спонсор, "Кредисимо", се е оттеглил, защото вече няма игри. Те не бяха върхът, но все пак бяха по-добри от тази сричаща психоложка, която чете с интонация като на опело, или нелепите формати като „Хайде, момичета – посочете коя да отиде на среща!“. Сегментите с бармана са супер криндж. Можеше да ги орежат тези двамата, хонорарите им да отидат за нормална вила  и да виждаме малко отношения между момичетата. А за самите участнички подозирам, че са почти всичките там не с кастинг а по препоръка и с покана, защото в желанието си да няма толкова сеир, са решили да си спестят обичайните кукавели, които реално биха се записали на кастинг за това предаване.

И за да поберат всичко в рамките на 28 дни – защото Ергените са двама, а момичетата цели 20, пък и дестинацията е скъпа, за да си позволят повече – се губи напълно възможността за реално опознаване. Преди поне имаше два месеца, в които, въпреки че всичко беше изкуствено и нагласено, можеше да допуснеш, че на финала се е породила поне някаква симпатия. Сега времето просто не стига.

Н.Н. има добри идеи, но определено му трябва екип, който да ги реализира по-добре. Надявам се есенният „Ерген“ да не е под негово продуциране, защото очевидно не му се получава изпълнението, въпреки добрите концепции.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 07:22 от RoseofVersailles

# 1 393
  • София
В този сезон времето силно присъства във всяка от срещите, всичко е набързо, виждаме размяна на 2-3 изречения, последвана от дежурното "хайде да се връщаме при другите". А Виктор като добави "за да ги уважим", щъ мъ убие.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 14:37 от Prizma

# 1 394
  • някъде другаде
Не ми хареса това с розите. Скучната Диана получи две. Имах чувството , че Виктор в началото не разбра , какво трябва да се прави , той даваше рози на всички моми на Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт