🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 342
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 365

Тези двете са като сестри 😅😅😅

Не, не, Шерминчето си беше тежката артилерия. Размотава си се по скъпите курорти в Дубай за Свети Валентин.

# 1 366
  • Вестерос
Прави се на интересна Мартина.
Виктор ми е много скучен на срещите. Някакви еднообразни въпроси, никакъв флирт, сякаш му попълват лексикона с отговорите…
То какъв флирт да има като е влюбен в Брана

На Яна косата ми направи впечатление, че изобщо не я беше стилизирала. Цялата се беше начупила по дължините, както по принцип си я носи и никакво усилие не беше положила да се приведе в някакъв по-официален вид.
Защото е знаела, че ще си ходи. Те с Пресиана и на розораздаването бяха като препикани. Много нелепо беше всичко.

Мартинчо как се притеснява от Рупецова
Искрата им е факт
Приятно е за гледане чак, как той леко спича
За първи път в Ергенът да видя реален флирт пред камери, в който и двамата потъват съвсем съвсем автентично
И аз го усетих, имах чувството, че ще я награби по едно време.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 00:53 от Не се сърди, човече

# 1 367

Не, не, Шерминчето си беше тежката артилерия. Размотава си се по скъпите курорти в Дубай за Свети Валентин.
[/quote]
В Дубай явно еднакви ги правят. Ива просто има още време да догонва Шермин 😅😅

# 1 368
  • Вестерос
Ами спрете я тази мъка, що се хабите?!
Сезон 1: Оххх, тук няма чувства, дори не се целуват, предаването трябва да е по-романтично.

Сезон 2: Бляк, те постоянно се плюнчат.

Сезон 3: Писна ни от скандали, няма ли да се фокусираме върху ергените?

Сезон 4: Още няма скандали, голяма скука…
Винаги недоволни, да Grinning

С Яна разбрахме, че не се разбра, но с Пресияна изглеждаше, че си паснаха. Много е нелогичен.

И двете показаха, че го харесват. Той явно много се отблъсква от това.
Toй си каза, че така не му е интересно, иска да му се дърпат.

# 1 369
Сега гледам - Косара няма правени скули, конкурира се, за да ги подчертае.

# 1 370
  • Вестерос
Няма и за мен, нито нос оправян. Дори долната устна ми е същата. евентуално горната е леко пипната. Просто е по-голяма, детското в лицето се е стопило. На Брана ще се стопи след 10 години също.

# 1 371
nn

Според мен със сигурност има устни, зъбите да кажем,че не са корекция, за скули не съм спец, но смятам, че не е правилно да изпъкваш с нещо, което не си.. иначе е красива и екзотична и преди и сега.
На мен Косара ми напомня малко на Дженифър Лорънс.

# 1 372
Много смотан сезон

Следващия път поне да вземат да изберат някакви Ергени, които не са толкова прозрачни като тези двамата. Че така нищо забавно няма.

Според мен Яна така или иначе щеше да си ходи - без значение дали по решение на Виктор или продукция.
Иначе самото й поведение на срещата - като се тикаше в него и тн, докато се возеха - и на мен нямаше да ми хареса, ако някой показва такъв огромен ентусиазъм на втора среща.
Пресияна в самото предаване ми беше симпатична. Гледам голяма част от момичета, особено тези от отбора на Виктор през повечето време изглеждат тъжни и отегчени. Нищо чудно, ако нещата с Бранимира са както са представени в другата тема.
А самият той, каквото гледам от епизода тази вечер - предимно коктейла - се усещаше така все едно бърза да напокани за някоя друга минутка тези, с които са му дали указания да си поговори, да отметне тази скучна част - и пак да се лепне за еди коя си.

# 1 373
  • софия
Аз харесвам малкото горчиво брауни Бранимира.
Взели са я в предаването да е патерица. Дет се вика да има на какво да се облегане горкия "притеснен" Виктор докато се "отпуска" с другите кандидатки.
Само дето Брани се е усетила за тая работа чак в Шри Ланка. Ами кофти си е.
Така ги виждам аз нещата и затова  някак естествено и логично ми е нейното  отношението  към  тоз Ергенин. 
Така за всичките му тъпотии и ако не му се получават нещата,  Бранито ще е виновна за всичко. Супер.
" Викторе, пън недодялан, така съгласен ли си да си новия Ерген, взимай там някоя позната да имаш нещо сигурно и да си спокоен, ок?
"Емииии, продуценте, ок, така по-ще приличам на мъж нали,  ъъъъ сещам се за една-две познати, а дано се навие барем едната".
Та накратко исках да кажа, че се надявам нищо да не стане при Виктор и Бранимира, щото си харесвам Бранито. Grinning

Доволна съм, кои момичета отпаднаха. Напълно безинтересни за мен.
Видях и спойлера по темата. Може и да е наказателно отпадане, но по-скоро Преси да е изгоряла малко-по рано.  За мен Яна със сигурност отпадаше днес, и Диана от Мартин щеше да е другата.

Дотук харесвам Рупецова, Росица и Бранимира.
Синтия също, но дано я развият повече, че към момента малко е в миманса.
Ферай- на кантар ми е, но по-скоро да.
Косара - на кантар,  по-скоро не.

Ана Мария ми е ок. Стопроцентово братле, без съмнение. Не ме дразни.

Мартина - при мен не.

Кака Силвия  - ти да видиш. Нямала против младо гадже, брей, брей, чак и завидях на мерака. Joy  Но мисля, че само се направи на интересна тук -  осигури си още няколко дни, хитруша. Grinning

# 1 374
  • София
Не ми хареса организацията на розораздаването. Единият ерген си вика момата и после тя застава пред другия да чака, все едно проси. Много криндж..🫣
Трябваше един по един да си раздават розите тез ергени.

Виктор се скъса да дава рози на леличките на Мартин, май искаше да ги свърши рано-рано, за да не останат за Яна и Пресиана. Очаквах Диана, Адриана, Силвия или Любомира да отпаднат, а вместо това някои от тях даже две рози получиха и гледаха като зашеметени.
Държанието на Яна явно не беше добра стратегия, никога не е добра идея да си лепка на първа среща.
Започнах да свиквам с физиономията на Косара, за скулите й ще ми трябва повече, но за мен тя се откроява, най различна е от всички.
И аз така. Освен това се облича добре, роклята и беше прекрасна и интересна, на фона на останалите, които ни заляха с купища странни презрамки, препаски, цици на показ, сатени и блещулки.
И определено смятам, че няма корекции, детската и снимка го доказа. Интересна мома е.

# 1 375
# 1 376
Къде мога да гледам целите епизоди извън България? В play tube вече ги няма както минали години.

# 1 377
Къде мога да гледам целите епизоди извън България? В play tube вече ги няма както минали години.
В Dailymotion ги качват доста бързо след излъчване. Самият канал там се казва нещо от сорта на "За хората в чужбина".

# 1 378
  • София
Мартина продължава да ми е все така страшна, а Анна-Мария има отвратителен бюст със сериозна денивелация в него.

Срещата на Мартин и Косара не беше лоша. Тя как директно му каза, че предпочитал жени с корекции.

Борсука как изтърси на Ива, че тя е била поканена, сакън да не е като другите. То и влизането на Ива не беше много честно спрямо другите. Особено спрямо Виктор, който не я избра, все пак. И двете трябва да ги няма.

Любомира наистина изглежда по - възрастна и е като по-голямата му  сестра или леля до него.

Тая Ивет е като вампир от 16 век. Много отрицателен ретро вайб ми дава.

Мартинчо се превъзбуди от компанията на Мартина и Даниела. Особено с досадната Мартина много се отпусна. Направо се притесних за него. И изведнъж на най-интересното  отнякъде изскача... Наум и слага край на започналата оргия. 

Виктор е много по-спокоен и доста обран на срещите. Май скучае. Иска си само борсука.

Определено с двама ергени е по- интересен сезона. Така взаимно се подкрепят и изнасят напрежението от срещи и коктейли. Другите ергени се вдървяваха на коктейлите сред толкова жени.

Елвира беше с покъртително деколте на роклята. Изглеждаше вулгарно. Съвсем затвърди, че е яко куха.

Радвам се, че без рози останаха Янчето със стъкления поглед и скучната Пресиана. Хареса ми решението на Виктор да не дава останалата роза.

Нещо не е доизмислена тази двойна церемония на розата. Момичетата стоят мляко като наказани за втора роза.

# 1 379
На мен епизодът ми хареса. Хареса ми как Виктор се опитва да се разчупи, да разговаря с момичетата на Мартин, да опознае своите. Тооолкова се старае да обърне внимание на всяка, но си го тегли към Бранимира, което ми изглежда мило. Ами кой им е виновен на другите, че не умеят да отвлекат вниманието му?! Да се учат от кака си Даниела - там Мартина се беше помислила за фаворитка, а тя си завоюва безпроблемно интереса на Мартин.
Мартин определено също ми става по-приятен. Свикнах с визията, а и той посвали гарда и вместо с надменност ни залива с пасторско благодушие 😁. Дуелите му с двете обиграни каки са ми интересни, дано се запази добрият тон.
Голямо не на розобера, трябва всеки ерген да си вика всяка, която е избрал. Време ли пестиха, що ли?!

Общи условия

Активация на акаунт