🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 181
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 350
С Яна разбрахме, че не се разбра, но с Пресияна изглеждаше, че си паснаха. Много е нелогичен.

И двете показаха, че го харесват. Той явно много се отблъсква от това.

# 1 351
Розораздаването беше смущаващо в този му вид, нищо, че Мартин натъртваше - "нямам роза за теб ДНЕС". Така и така става сравнително бързо раздаването, просто трябваше да се редуват и да викат по два пъти повтарящите се момичета..

Ако Яна и Пресияна наистина са сгафили и са държали да ги махнат наказателно, пак можеше да ги оставят накрая, но Виктор да се аргументира, пък да добави и отсъствието им като допълнително нарушение.. Така е тъпо и наистина рефлектира само върху него.

Сълзите на Даниела бяха странни. Но явно нещо духовно е усещала Яна! И емпатията й беше искрена.. Дали с това, което каза - че естествената красота и чистота не хващат дикиш, не оправда собственото си обезобразяване!?

Клаудия е коренно различна от първоначалния си образ и се чудя на какво се дължи, сякаш е там насила. Или първоначално е била на някакви субстанции.. А сега абстиненцията я прави меланхолична, депресивна..

Бранимира обърна леко палачинката, че даже и беше готина в черната рокличка, танцувайки..

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 00:37 от 50 Shades of Purple

# 1 352
На мен ми се иска да излъчват повече кадри от ежедневието на жените, което не е свързано с нагласени разговори около басейна или бара.
Например сутрин и тяхната рутина, стаите им.Какво си готвят.
Явно там,където нощуват в по-мизерно,затова показват само вилата за снимки.

Аз четох спойлерите и там се казваше,че Яна и Пресияна са служебно изгонени (завоалирано с "няма да ти дам роза").

Аз още в началото казах,че Виктор и Бранимира не е само случайна среща около коте някакво,а са се срещали,имали са контакт преди предаването. Няма да се изненадам да има и интимност там,която разбира се, на нас няма да ни се каже. Но да речем,въобще не е честно да си каним тръпките/гаджетата в предаване,в което уж търсиш любовта.
Ще се окаже,че всички си имат някой и се записват ей така,за екранно време и безплатна почивка.
Адриана например е влязла обвързана. (в темата за спойлери се споменава).

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 23:45 от Adoralova

# 1 353
  • София
В днешно време явно "нямам корекции" не означава, че нямам хиалурон или ботокс или нечо подобно, я само за пластичните операции се отнася.
Яна е добродушна и мила, но излъчва нещо чисто детинско, което много малко мъже би впечатлило от толкова малко срещи. Може би някой по-възрастен с бащински комплекс. Не казвам, че няма други качества, но е трудно мъж да бъде впечатлен от нея като жена за 2-3 срещи. Не разбирам защо обиждат Виктор за изборът му, според мен беше много правилно, а не да я остави само защото е добричка, като е усетил, че не го привлича. Жената трябва да може да запали нещо в мъжа още в началото.
А Пресиана според мен още не срещата в София изобщо не я хареса, даже много се изненадах, че й даде роза тогава.
Но аз друго не разбирам, на срещата с Яна той изобщо не остави у нея усещането, че не са си паснали, че не я харесва, а даже обратното - много приятно му било да я гледа, да си говорят.. е казваш тия неща, седите гушнати, оставяш съвсем различно послание. За мен ето това не е мъжко.

# 1 354
  • София
Така или иначе двете щяха да си ходят, той си каза, че Яна щеше да е миналата седмица и че срещата не е минала добре. Сега поне могат да се заблуждават, че причината е наказанието само. Я да видим, ако Бранка беше нарушила, дали Виктор щеше да се съгласи да си ходи.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 23:46 от Niya-

# 1 355
Още не съм гледала днешният епизод, но докъдето съм стигнала с коментарите, на хората им липсват дрязгите между момичетата.
Хайде, моля, тези, на които им липсват, да си спомнят миналия сезон скандалите на Теа и Барбара, на Теа и Виктория, на Горджъса с Надя и Йоана. Сериозно ли ви липсва това? За подобни изцепки има Биг Брадър.

# 1 356
Хайде, моля, тези, на които им липсват, да си спомнят миналия сезон скандалите на Теа и Барбара, на Теа и Виктория, на Горджъса с Надя и Йоана. Сериозно ли ви липсва това? За подобни изцепки има Биг Брадър.
ББ е абсолютно същото, само дето там поне в прав текст си казват, че влизат, за да стават инфлуенсъри. 😁

# 1 357
  • Пловдив
Добре, че поне хапнаха момичетата.

Значи тия двете, които си отиват, са ония двете, които ядяха, докато другите бяха на среща?

# 1 358
М/у другото, днес заради мнение по-назад в темата (свързано със запорираната фирма на Даниела) хвърлих и аз един поглед. Останах много изненадана, че Даниела е “Даниела Гюнер Рупецова”. Никога нямаше да предположа, ако не бях видяла презимето (нямам и нищо против де), но обикновено си имат специфични черти, особено очите, но при нея не виждам специфично.
Това е баща ѝ, тя твърди, че се казва Генади.
Скрит текст:

# 1 359
От този епизод запомних само бримката в туниката на госпожа черната вдовица - Косара. Защо е преценила, че е много тежка и класна дама облечена така за градинско парти ми е непонятно...
Нелепи бяха визиите от коктейла на  Елвира с нощничката с преливащ балкон+лош грим, на Анна Мария - тук няма изненада и на жената със синьото цвете отпред.
Изненадаха ме розите за двете каки на Виктор и уж очевидният интерес на Елвира към по-младия от “братята”.
Анна Мария съвсем точно беше наречена братленце, ама мисля, че не вдяна шегата и намека.
Радвам се, че Яна и Пресияна си тръгнаха. За Яна бях сигурна, за Пресияна е по-добре, много се смачка там това момиче.
Вече се оформят лагери, интересна ми е коалицията между Ферай и Мартина, които ще трябва май да делят една мозъчна клетка, освен един ерген.
Бранимира все още ми е бляк, макар да ми харесаха роклята и сандалите й от коктейла.
Иии, Виктор, окончателно запленен от пъпчивата си изгора, най- сетне си призна, че не обича да му е лесно, а трудно. Викторе, за теб това не е предизвикателство, а унижение, но човек, каквото сам си направи...
Косара май- не е много въодушевена от ставащото около нея, на коктейла беше като статуя.
Бат' Наум на коктейла все едно е взел панталона на Виктор и сакото на Мартин.Laughing
Връщам се да ви чета.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 23:54 от FreakOnALeash

# 1 360
Обаче Мартин каза "любимия" ми сгрешен израз: "Имах си аз" 😄

# 1 361

Тези двете са като сестри 😅😅😅

# 1 362
  • София
Охх много ме е яд на Даниела всеки път като я гледам, до тук много ми харесва какво показва като характер, но този нос..защо, бе, защоо.. просто съсипва всичко. Те не могат ли да се поправят тези носове? Или веднъж като го изтъниш толкова и край, това е.

# 1 363
  • Вестерос
Наистина ли на хората им липсват селските скандали? Едвам се изтрайваше епизод от три часа кряскане и малоумни подхвърляния.
Нали? Супер е сега за мен дори.

# 1 364
Обаче Мартин каза "любимия" ми сгрешен израз: "Имах си аз" 😄
А Даниела -  нямам си на идея.

Общи условия

Активация на акаунт