🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 199
  • 2 325
  •   2
Отговори
# 1 335
В този епизод, гаджетата Виктор и Бранка се оправиха, щото в предния бяха скарани. Дори Мартин на церемонията ги издаде, че са двойка. Доста нечестно, спрямо другите момичета, ама и те не останаха много вече.

# 1 336
Е, че не си е правила устните Косара няма как да ме убеди...За другото не знам.

# 1 337
В България има огромна палитра от лица, много е трудно да се определи коя е българка. Има всякакви форми очи, във всякакви цветове. Косите са от светлоруси до черни, прави, чупливи, къдрави. Има всякакви черти, от Ива до Косара или Даниела преди - дето човек може да се чуди как може тези жени да са от една раса, камо ли от една националност. Аз по-лесно мога да определя жена от Судан и жена от Камерун, отколкото коя е българка.

М/у другото, днес заради мнение по-назад в темата (свързано със запорираната фирма на Даниела) хвърлих и аз един поглед. Останах много изненадана, че Даниела е “Даниела Гюнер Рупецова”. Никога нямаше да предположа, ако не бях видяла презимето (нямам и нищо против де), но обикновено си имат специфични черти, особено очите, но при нея не виждам специфично.

# 1 338
…е луда, психопат, недобре. А какво всъщност е направила, че да се стига до тези изводи?
Няма човек, който сам по себе си да не е психопат, щом участва в предаване, за което има обзорна тема тук JoyFlowers Rose

# 1 339
  • Leeds, UK
Янчето ми е като Миленка - такива чисти и нежни души нямат място там.

# 1 340
За мен Росица има типично българско лице, не бих я объркала. Пресияна може и да се зачудя каква националност е, Яна може и за рускоговоряща да мине, както и Бранимира -  по различен начин имат по-славянски черти. Синтия и Ферай си носят ориенталския отенък.

# 1 341
Фразата на вечерта:
Те ходят на срещи, ние ядеме! Joy Joy

Joy Кой го каза това?

Клаудия с по-хубав грим ще е зашеметяваща според мен, фигурата ѝ е прекрасна, и в лице е интересна.
Въобще, все повече от момите взеха да ми се виждат хубави, не е зле. Grinning

За мен е най-хубавата там. Никакъв грим не й трябва.

# 1 342
  • Street of Dreams
За мен Росица има типично българско лице, не бих я объркала. Пресияна може и да се зачудя каква националност е, Яна може и за рускоговоряща да мине, както и Бранимира -  по различен начин имат по-славянски черти. Синтия и Ферай си носят ориенталския отенък.
За Росица и Яна бих могла да предположа, че са българки, на улицата в интернационален град. Обаче аз например имам съвсем други черти и цветове и пак съм българка.

# 1 343
  • Някъде там
А на мен ми се струва, че и носа е пипан. Но да кажем, че не е и няма пластични операции. Съвсем без никакви корекции, не е обаче .

Яна ми беше приятна, но добре, че си тръгна.
Брана и Ана-Мария да са следващите, ако може.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 23:13 от daviz

# 1 344
  • София
Добре, че прочетох в темата за спойлери (преди 5 минути) за Преси и Яна, иначе щях да съм супер възмутена от Виксата. Имах чувството, че те двете са единствените, които го харесват, другите малко дават вид, че са там за почивката.
Мартин вятър го вее на бял кон.

# 1 345
Е, разбира се, и аз съм българка, а нямам нищо общо с Росица като черти, но нейното лице, нейния типаж, ми е най-често срещан. За себе си говоря, не бих я объркала, има "българско средно статистическо лице".

Даниела преди операциите може и повече да се е доближавала визуално до произхода си, сега е просто едно одялано лице без етническа принадлежност.
Косара си е със същото топчесто носле, няма ринопластика и се вижда от километри, но малко филър в устните май е сложила.

# 1 346
За мен Яна си има точно типичната българска красота.

Иначе това за носа на Косара може да е грим, ама може и да не е.

# 1 347
  • ПАЗАРДЖИК
Смятам, че Виктор не губи от това, че две от момичетата му си заминават. Яна той не я хареса след срещата, сподели, че е възнамерявал да не й даде роза, тя го плашеше май с плановете си за бъдещето!? Пресияна аз едва й разбирах- говори бързо и с някакъв говорен дефект. Движенията й са отсечени и невротични, за мен това е много изнервящо, а и няма женственост. Не съжалявам и за нея! Чудесни момичета са…но на Виктор ще му е по- лесно с по- малко на брой. Той не може да им смогне! Плюс това си има фаворитки- поне 2!

А може и Мартин да е казал:…”миналия път 2 мои, днес- 2 твои, да сме на равно”. А Марто може да се справи и с повечко на брой…, за да дразни фаворитките си

# 1 348
Ако не друго, поне четейки съобщенията тук човек разбира колко нетолерантни са повечето хора.

Яна е луда, психопат, недобре. А какво всъщност е направила, че да се стига до тези изводи?

Нравът й е такъв че винаги е усмихната? Има чисти намерения и си мечтае да има 3-4 деца? 

Различава се от другите с излъчването си и с това че е запазила детското в себе си?

Присъствието на Яна на екран ми донесе много повече от това на почти всички други участнички и се учудвам как има толкова негативни коментари за нея.

Никой не е казал, че е луда. Просто има един изцъклен поглед, типичен за жени, които впоследствие показват едни определени черти от характера си. Така изглежда на екран, което не означава, че непременно това е истината.

Обаче за персонаж в риалити предаване не е нещо "уау". Пресиана също. Заради това ни лишиха толкова бързо от двете. При липса на скандали, трябва с нещо да разнообразят предаването, за да има какво да се коментира.

# 1 349
Ами спрете я тази мъка, що се хабите?!
Вие слепи ли сте. Бръмчалките съвсем открито се подиграват на Виктор. Няма значение, че е смотан, но не показват никакво уважение към човек и мъж. Чак на моя ерген на 23 му стана неудобно от отношението на "жените".

Общи условия

Активация на акаунт