🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 215
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 320
Вярно е, че Косара мяза на Теди Цветкова (Джулия от София. ден и нощ). Много откачено как се намират такива конкретни видове лица в пространството.

# 1 321
Виктор остана без мацки. Славена не се появи, Пресиана и Яна са изгонени, Косара мина към отбор Мартин, Бранка само дето още не го е набила… Скоро единствената му компания ще е братленцето Анна-Мария.

# 1 322
А Елвира дали наистина проявява интерес към Виктор?

# 1 323
Вярно е, че Косара мяза на Теди Цветкова (Джулия от София. ден и нощ). Много откачено как се намират такива конкретни видове лица в пространството.
Гугалнах я. За мен въобще не си приличат. Онази е много по-хубава.

# 1 324
За мен Косара е много красива и женствена с една такава категоричност на поведението, поведение на уверена жена. Първоначално не я одобрих, защото беше с много грим, но тя без грим е прекрасна! Да, има специфични черти, но аз съм свикнала точно с такива сини очи и изразени скули, и на мен ми харесват.

# 1 325
А Елвира дали наистина проявява интерес към Виктор?

Смятам, че не проявява никакъв интерес към Виктор. Отчаян ход на продукцията да направи сезона по-интересен.

# 1 326
nn

Според мен със сигурност има устни, зъбите да кажем,че не са корекция, за скули не съм спец, но смятам, че не е правилно да изпъкваш с нещо, което не си.. иначе е красива и екзотична и преди и сега.

# 1 327
  • София
Виктор остава с Росица, Синтия и Любомира, Ива евентуално. Бранимира не знам какво смята да прави, но няма да е към отбор Мартин. Клаудия няма да я слагам в сметките.
Мартин е с повече кандидатки, но тези, към които той има макар и минимален интерес, са Даниела, Мартина и Косара.

# 1 328

Гугалнах я. За мен въобще не си приличат. Онази е много по-хубава.

В очите, различен цвят са, но имат еднаква форма. Теди е по-яка да. Косара седи леко бухтеста с тия естествени скули. Чиста българка дъра бъра ама българка е много разтегливо понятие честно казано 😂🤣 всевъзможни хора имаме по нашите ширини.

# 1 329
  • София
Мартин си е Мартин и с времето ще се доразвива...
Но Виктор е тотално ЗЛЕТАК и не заради изборът му, а да стои и да се обяснява и прочие при момичетата които си правеха ташаци с него , директно в очите му.
Заслужава си да си хване някоя/някой който да си прави гъргари с него и да го ползва за изтривалка.

# 1 330
  • Street of Dreams
В България има огромна палитра от лица и фенотипове, много е трудно да се определи коя е българка. Има всякакви форми очи, във всякакви цветове. Косите са от светлоруси до черни, прави, чупливи, къдрави. Има всякакви черти, от Ива до Косара или Даниела преди - дето човек може да се чуди как може тези жени да са от една раса, камо ли от една националност. Аз по-лесно мога да определя жена от Судан и жена от Камерун, отколкото коя е българка.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 23:02 от OnDiNe_

# 1 331
Оф, 6 -ти епизод и нищо интересно!
Голяма мъка за гледане.

# 1 332
Ами спрете я тази мъка, що се хабите?!

# 1 333
Ако не друго, поне четейки съобщенията тук човек разбира колко нетолерантни са повечето хора.

Яна е луда, психопат, недобре. А какво всъщност е направила, че да се стига до тези изводи?

Нравът й е такъв че винаги е усмихната? Има чисти намерения и си мечтае да има 3-4 деца? 

Различава се от другите с излъчването си и с това че е запазила детското в себе си?

Присъствието на Яна на екран ми донесе много повече от това на почти всички други участнички и се учудвам как има толкова негативни коментари за нея.

# 1 334
Ами спрете я тази мъка, що се хабите?!
Сезон 1: Оххх, тук няма чувства, дори не се целуват, предаването трябва да е по-романтично.

Сезон 2: Бляк, те постоянно се плюнчат.

Сезон 3: Писна ни от скандали, няма ли да се фокусираме върху ергените?

Сезон 4: Още няма скандали, голяма скука…

Общи условия

Активация на акаунт