🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 222
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 305
Яна и Преси си дават вид на шматки.
К'от тако'а. Всичко гледам Grinning

# 1 306
Какъв драматичен обрат на събитията 😁
Ако позволиш да те поправя, казва се разврат на събитията. Joy

Обаче Виктор как точно обрисува Анна-Мария с една дума - "братленце". Joy Действително е голяма мъжкарана. В "мъжката си енергия", както е модерно да се казва - страшно груба, безцеремонна и цапната в устата. Grinning
Да, но е забавна и разчупва предаването, макар че иска да е на всяко гърне мерудия.

# 1 307
Не мисля, че някой вярва в свободната воля на ергена. LaughingLaughingLaughing
Е, стига си, де!!! Та те са там, да търсят любовта, не ли?! Head Band

# 1 308
Виктор така или иначе няколко пъти повтори, че Яна не е негов тип, а другото момиче Пресияна също не го привличаше изобщо.
И да не бяха сгафили, дълго нямаше да се задържат - хем не са атрактивни за Виктор и Мартин, хем не са и тип Ана - Мария, клюкарки, заядливки, атрактивни за гледане. Ефирното време е скъпо и трябва да се уплътнява, с какво да го уплътнят тези двечките? Пресияна - май трябваше повече да си говоря с него? Късно е, либе.

# 1 309
Обаче  Ива се точи на Вико. Но той си пада по най-малката, а тя е 5 г по-голяма, а и драмата с развода.. Изобщо не смятам, че ще я огрее. Там пък Марто има интерес, но тя - не.

# 1 310
  • Street of Dreams
Аз мисля, че Даниела се разплака наистина, може би някаква травма и отключиха, не мисля, че е било за Яна. Нещо си преживя, всички сме хора.
Тя си е драматична и иска да се покаже с дълбочина, чувственост и принципност, но има противоречие в нея. Уж казва на Мартин - брак или нищо, но след излиянието за изневерите му взе пак розата. Много й се стои.

Каква е тази глупост, че изгонили двете, защото изчезнали за един час? Нима за един продуцент да ги нашляпа е по-важно от рейтинга на предаването? Със сигурност му е било ясно, че хората ще харесат/не харесат повече тези две момичета, защото покриват стереотипа на чистите и обичливи жени, влезли за любов. Съответно ще предизвикат повече коментари. Има далеч по-безлични участнички.
Или са съгрешили нещо много повече от това, или някой им чисти имиджа - че не ги гони Виктор уж.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 22:44 от OnDiNe_

# 1 311
Истината е,че Мартин, ако можеше, щеше да ги вкара всичките една по една за по час време в къщата за сън и щеше да си тръгне. Каква любов, какви 5 лева?

# 1 312
Интересно дали Яна и Пресияна ще ходят по подкасти, предвид обстоятелствата. Аз мисля, че са сгафили, но е било по-сериозно. Пресияна последните епизоди нещо ми се стори вяла там, може да е имала претенции и капризи. Дали пък за Яна причината не е свързана с късното връщане от срещата. Да не би нещо е да е станало там... Едва ли ще разберем.

# 1 313
Тази Косара наистина ли няма корекции?
На мен ми се струва че поне устните й са пипани.
Гледам със закъснение.Не съм стигнала до коктейла.

Няма опертивни корекции- силикон, ринопластика и т.н. Корекции, като филър в устните, лицето, има и направени зъби - не ги брои Sweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 1 314
Интересно, че тази година изобщо не им промотират инстаграмите, тагнали са ги в инста на снимките, но толкова. А миналите години абсолютно им изтипосваха акаунтите заедно с визитки на телевизора. Изобщо не са им мръднали последователите на много от жените.

# 1 315
Интересно дали Яна и Пресияна ще ходят по подкасти, предвид обстоятелствата.
Какви обстоятелства? Официално те не получават рози. Другите обстоятелства зрителите не ги интересуват.

# 1 316
Аз пак да кажа, че в темата имаше снимки на Косара като малка. Устните и са същите, имала е бузки които според мен са се постопили и така изглежда самото и лице. Значи всяка втора е с корекции ако броим и зъбите. И аз имам 2 фасетки, значи съм с корекции…

# 1 317
Към 60-та страница съм и след малко ще Ви дочета, но ми попаднаха снимки на Косата отпреди 10-12 години, реших да кача тук.

# 1 318
  • София
Добре, че тези двете си тръгнаха, независимо по какви причини.

# 1 319
Към 60-та страница съм и след малко ще Ви дочета, но ми попаднаха снимки на Косата отпреди 10-12 години, реших да кача тук.

На нея скули не ѝ отиват. Преди, като е имала бейби фет, е била по-добре. Имам чувството, че допълнително ги е подсилила.

Общи условия

Активация на акаунт