🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 224
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 290
RoseofV.. иначе правиш забележка за думата мелез, пък ти наричаш Мартин педофил, Яна психопат..Хайде престанете с тези диагнози. Трябва си малко хигиена на изразяване, иначе ставаме по зле от фейса.
Вико милият наистина оплешивява, но сега е лесно с присадяването.
Готин си е Марто за флиртове няма равен.

# 1 291
Служебно изгонени или не, няма да ми липсват двете. Инфлуенсърката беше супер скучна. Това обаче е голям удар по нея, те не са свикнали да не са уау.

# 1 292
Ама не искам да съм гадна, но Яна наистина гледа като психопат тук...

Заради сравненията със Силви от миналия сезон по погледа, на последната роза сякаш очаквах всеки момент да размаха пръст на Виктор с думите “Не! Да не си посмял! Внимавай!” JoyJoyJoy

# 1 293
На никой не му дреме. Те не са фаворитки. Разсъждавам си като продуцент.
Въпреки че има доста по-дразнещи и смотани от тях.
На мен ми дреме.. ако Виктор ще гони всяка, която му посочи продуцента, това "шоу" просто няма смисъл..
Да не говорим колко олеква самия той.

# 1 294
Синтия е много екзотична има нещо диво в нея и си личи - интелигентна е. Има и чувство за хумор, като се отпусне. Непосредствена е . И тя би била подходящ избор за Виктор.

Синтия има един конкретен вид лице, правилно посочиха преди Ирина Митева за подобна. Друга, за която се сещам е Trojan Belisario (игра Спенсър в Малки сладки лъжкини) също съм виждал една друга жена съученичка от училище, но не е известна. Не знам като кво да го определя, но изпипано като маска ли не знам, необичайно е наистина.

# 1 295
Личеше си от началото на церемонията, че е нагласено от продукцията кой точно да си тръгне. Малко плоско да го направят толкова явно, но все пак на фона на издънките в предните сезони, могат да си позволят тъпотии на воля.

# 1 296
RoseofV.. иначе правиш забележка за думата мелез, пък ти наричаш Мартин педофил, Яна психопат..Хайде престанете с тези диагнози. Трябва си малко хигиена на изразяване, иначе ставаме по зле от фейса.
Вико милият наистина оплешивява, но сега е лесно с присадяването.
Готин си е Марто за флиртове няма равен.
Смятам, че може да се разграничи характеризиране на погледи и язвителна забележка за нечий произход.

# 1 297
Синтия има малко нещо от Мегън на Хари, но момичето май има птоза на единиа клепач.

# 1 298
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Какъв драматичен обрат на събитията 😁
Ако позволиш да те поправя, казва се разврат на събитията. Joy

Обаче Виктор как точно обрисува Анна-Мария с една дума - "братленце". Joy Действително е голяма мъжкарана. В "мъжката си енергия", както е модерно да се казва - страшно груба, безцеремонна и цапната в устата. Grinning
Поведението й е изключително неприсъщо за една дама.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 22:23 от Reinа

# 1 299
Много тъпа причина да ги изгонят. И до тук със свободната воля на ергените.

# 1 300
  • България
Не мисля, че някой вярва в свободната воля на ергена. LaughingLaughingLaughing

# 1 301
Да кажем, че може и да са го попитали дали държи да остант или ще си изтърпят наказанието. Едва ли щяха да изгонят Мартина или Бранимира в сходна ситуация.

# 1 302
И ето свършиха сериите за седмицата, лошо, лошооо

# 1 303
  • София
Синтия е много екзотична има нещо диво в нея и си личи - интелигентна е. Има и чувство за хумор, като се отпусне. Непосредствена е .

Тази вечер тя е моето откритие в сезона. Финес, такт, съобразителност.

# 1 304

Синхроните за седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт