🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 209
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 395
За мен Виктор раздаде рози на жените на Мартин, за да може сценария да не му останат рози да проработи, обаче Ферай го прецака😁Не знам дали другите бяха инструктирани да ги приемат, защото още 1, ако беше отказала от жените на Мартин щеше да е тъпо от страна на Виктор да не ги даде и зрителите щяха да се усетят, че нещо намирисва. Ако и другата церемония им даде рози, ей тогава мога да го приема за по-чиста монета😁Иначе разбирам продукцията и НН - те носят отговорност за тези жени, в доста непозната държава. И Тушев е рязал доста жени, но е било монтажно, НН директно със секирата😂

# 1 396
  • София
Голяма нагласация с този начин на розодаване. Теоретично може всички да получат рози и никой да не отпадне (ако никоя не вземе втора роза, ще останат резервни), или пък да отпаднат няколко - ако ергените се дублират в избора си и всички моми приемат по две. Не е измислено както трябва, дори от гледна точка убедителност за зрителя в свободната воля на ергените.

# 1 397
  • София
Тази година нямам много време да пиша, но гледам с интерес. Много повече ми харесва новият формат, а Мартин ме изненада приятно, интересен е, за разлика от всички останали Ергени досега (включително Виктор 2).

За розите смятам, че им дават точно определен брой - те си казват предварително на кои искат да дадат и толкова рози им дават.

# 1 398
Според мен почти всички моми (да не кажа всички), които приеха и двете рози си вкараха автогол в дългосрочен план. Има една стара поговорка. Че от два стола се пада най-лесно на земята...

Аха, според мен Мартин е помолил Виктор да даде рози на неговите дами. Виктор имаше повече рози. Тест един вид.
Просто Виктор предложи на всички без Мартина, не се сещам друга логика. Силвия даже нямала против по-младо гадже Grinning Grinning

И пак да кажа аз по-математичски гледам на нещата, миналият път две дами на Мартин - сега две дами на Виктор напускат.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 08:37 от Одри ♡

# 1 399
  • София
Розораздаването вчера ми беше мъка за гледане. Нещо не са го измислили много добре. Взима момичето розата от единия и отива да чака прид другия. Много тъпо и грозно ми беше. А пък тази Мартина с нейните демонстрации към Мартин чак ми дотегна вече. Разбрахме, че й е голям зор да му се слага, и че изобщо не е заради него там, ама зор да се пъне.
А пък на Елвира, чашките на роклята й бяха с 3 номера по-малки. Очаквах всеки моменд СиСките да изтекат от тях.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 08:47 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 400
  • Бургас
Към момента този сезон ми харесва. Момичетата като цяло са по-естествени, с хубави тела. Никоя не се откроява поне към този момент за мен.

Бъркат ми в очите Ферай и Даниела. Втората може би на живо е приятна заради гласа и цялостното излъчване, но вече няма смисъл от въпроса защо някой се обезобразява така след като е норма.

Косара ми прилича на лелка, бих я сложила при Мартина и Даниела, въпреки заявката, че няма корекции. Действително е екзотична, но никак не ми се вижда толкова невинна на каквато се прави.

Да питам дали има някъде информация за зодиите. За Виктор и Мартин разбрах, че са Риби и Козирог, но и за момичетата ще ми е интересно. Даниела каза, че е Стрелец, но за други не съм чула.

Рибите не ги подценявайте, изглеждат милички, глупавички, добрички, но плуват доста умело и са като хамелеони. Виктор тепърва ще си покаже рибешките мурафети.

# 1 401
О, имах приятелка с мъж Риби. Тя му се качи на главата и го правеше на луд. Не знам какви хамелеона са, но мазохисти със сигурност. 😀

# 1 402
В първия пост на темата е добавен списък на зодиите на участничките.

# 1 403
О, имах приятелка с мъж Риби. Тя му се качи на главата и го правеше на луд. Не знам какви хамелеона са, но мазохисти със сигурност. 😀

Мъжете масово са чехльовци в днешно време, не бих казал, че е само до зодията. Просто разлика в поколенията, Мартин им отговаря и си прави квото си иска.

# 1 404
Не, те не са млади. Той около 40,
 разведен с две деца, тя също разведена с дете. Ами много ми беше смотан. Сега и Виктор, но него го оправдавам, че е млад.
Като цяло тази зодия не я харесвам, много е далечна от мен. Много се надявах дъщеря ми да се роди в края на март, а не в средата и да е зодия Овен, а не Риби.😀

# 1 405
Не, те не са млади. Той около 40,
 разведен с две деца, тя също разведена с дете. Ами много ми беше смотан. Сега и Виктор, но него го оправдавам, че е млад.
Като цяло тази зодия не я харесвам, много е далечна от мен. Много се надявах дъщеря ми да се роди в края на март, а не в средата и да е зодия Овен, а не Риби.😀

Е значи, преди чехльовците са били по-малко, сега са навсякъде. Търпят кво ли не, правят кви ли не компромиси със себе си, разправят пред всички "щастлив съм". Как си щастлив с 50 компромиса? 😂😅

# 1 406
Банскалийката има отврат виме, захапка на пеникез и рядко гаден глас, самочувствието до тавана. Първият признак на простоватият човек. Огромното самочувствие. Един умен човек, знаещ и можещ, няма голямо самочувствие, защото осъзнава, колко много има още да научи от живота! Безкрайно много!
Ферай по евтин и тъп начин се представя. Цялостно, всичко. Нищо конкретно. Изглежда ми по детски смешна, но се е взела твърде на сериозно. Опитва без финес да се прави на "секси". Мацка, сори, ама ще те разочаровам... сексапила не може да се скрие, но ако го има, в случая, ти нямаш какво да скриеш... Пошлите погледи и евтино поведение, не са сексапилни. 🤷‍♀️
Клавдия пък я чух да дрънка глупости. Явно от "любов към хората и животните". 🤦‍♀️ Тук поне има включени и хора. И аз обичам животни, всеки ден ям. Глупостта, която чух, беше, че имало майки с колички, и минавали хора, без да им помагат. 🙄 Аз пък да кажа, ОТ ОПИТ, за разлика от нея. Всеки път са ми помагали и ми помагат да сваля бебешката количка, по стълби, над стълби, зад стълби... не зная Клавдейчето какви хора среща, но аз във Варна явно срещам Хора. Не мисля, че е изключение, каквото излъчваш, това привличаш (:

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 21:39 от КремонаЛиза

# 1 407
Разлика в поколенията е явна - Виктор е запазил човечност в себе си, за разлика от нарцистичния Мартин, който не вижда нищо лошо в това да изневерява. Тъпо е как обиждат Виктор, за това че нямал самочувствие, само защото не се държи гаменски като Мартин, детска работа. А на Мартин си личи прикритото ниско самочувствие от километри. Но това една млада кифла не може да го забележи. Той затова и по такива си пада.

# 1 408
Не я е пощадил, просто не я харесва. Не мисля и че  продуцентът има пръст. Виктор още преди каза, че е шокиран, че точно с нея ще ходи на сафари, защото е нямало да и даде роза, ако не му беше изпаднала тази от Мартин. Сигурно и с Пресияна е същото положение. Разчиства си мацките от отбора, за да има повече време за тези, които иска да опознае. Явно е повече практичен, от колкото романтичен Laughing

Никоя не е влязла за него, нито той за тях. За Яна разбирам. Може би я пощади. Но на Пресияна не даде никакъв шанс.
Пресиана точно за него е влезнала. Как ли пък не. Яна наистина гледа психотично, не знам какво е това прехласване по нея.

# 1 409
За мен Даниела и Мартина са там с връзки. В спойлерната тема го потвърждават. Продължавам да мисля, че Мартин само към Косара има интерес. Възможно е и Ива да го заинтригува, но към тъй наречените фаворитки ужасно преиграва. Бранимира вчера беше с една идея по-поносима. Само на мен ли ми се стори, че Викито беше леко на градус?

Общи условия

Активация на акаунт