🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 184
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 425
  • София
За мен Даниела и Мартина са там с връзки. В спойлерната тема го потвърждават. Продължавам да мисля, че Мартин само към Косара има интерес. Възможно е и Ива да го заинтригува, но към тъй наречените фаворитки ужасно преиграва. Бранимира вчера беше с една идея по-поносима. Само на мен ли ми се стори, че Викито беше леко на градус?
И двамата ергени бяха на градус.
За Ива - не знам как се оказа с две рози тази персона, нито е красива, нито харизматична, натресена от продуцентите, никой не я е избирал. С право се възмущаваха момичетата.
Виктор раздаваше розите на пожар, бързаше, явно са го инструктирали да гони Яна и Пресияна (според спойлерите).  Първата май не я харесваше, така или иначе, но Пресияна изгоря внезапно, можеше още да остане, вместо недоразумения като Ива, Силвия или Диана, които цапнаха по 2 рози изневиделица.

# 1 426
Е сега, Мартин, ако каже, че никога не е изневерявал, никой няма да му повярва. Да не говорим, че  сигурно това е причината да се раздели с майката на дъщерите му.

Никой не очаква той да престане да пие и да се заглежда по други жени. Всички моми са наясно, че не е мъж за една жена, но все пак много искат той да им обърне внимание и по тях да се посипе звезден прах.
Този човек всъщност май не е срещнал жена, с която действително да мечтае за семейство и с която да предприеме съзнателна стъпка да й предложи и да са заедно.

Аз попитах още в началото дали се е оженил с бременна булка. Все пак доста млад е бил.
Е, той каза, че момичето е било забременяло и решил, че най-правилното е да се оженят. И че двамата са били деца, които гледат други деца.

# 1 427
  • Вестерос
Харесвам Ивет и Синтия. И двете ги намирам за сексапилни с интересна красота,особено Синтия.
Ивет малко ретро ми идва и обличането й е едно - парцаливо.

Значи Даниела е туркиня? Не бих познала. Open Mouth
Аз не бих си сложила снимка с бащата с галошките и мръсните дънки и риза.
Тя красива и наконтена,той селянин на градус.
На старите снимки си мяза на такава.

Скрит текст:
Какво по дяволите беше това?! 😮
Какъв беше този кринджав финал на церемонията на розата?
Виктор тръгнал да раздава рози на разни лелки, които имат точно нулев шанс с него, а остави две от своите момичета без роза?!
Какво се случва тук??? За мен това е абсурдно и не мога да го повярвам. Трябва нещо да се е случило, просто няма логика хора. Ей. Имам огромен опит с риалитата и инстинкта ми рядко ме е лъгал. И много мразя да ме правят на идиот. Каква беше тази срамна пародия?
Ей, че ме е яд за Янчето. Мило и лъчезарно момиче. Душичка. За Пресиана ми е все тая, ама със сигурност не заслужаваше и тя такова грубо отношение от страна на големия ''джентълмен''
Обаче Яна до последно не и падна усмивката, докато Пресиана и беше много кофти. Това момиче наистина живее в някакъв си неин свят. Тя не е за този фалшив свят. И би трябвало да е радостна, че се отърва от женчо Виктор и от цялата тази токсичност и фалш там. Както вече писах този формат не е за нея, особено пък и тези мъже. Просто не е нейното. Само че и тя и Преси не заслужаваха такова отношение от ергените и в частност от Виктор.
Ники Николов и компания, кажете какво се случи??? Ако е решение на Виктор значи той ми се срина окончателно като мъж, защото не защити две от своите момичета, а раздаваше рози на непознати за него жени към които няма капчица интерес. А ако е ваше решение, защо? Нали този сезон щял да бъде по-различен. Щял да бъде прозрачен. Нали двамата ергени имали пълната власт??? И с подобни идиотщини ли ще ме убедите да ви повярвам?

А толкова ми хареса епизода преди този фарс.
Най-вече заради коктейла. Най-добрия този сезон. Ама с този финал останах с усещането, че ме лъжат най-нагло.
Дано да бъркам наистина. Ако е така се извинявам, но както писах вече, рядко ми се е случвало. Но да, изненадаха ме и съм меко казано озадачен. А и начина по който Виктор раздаваше този наляво и надясно и особено с това към Анна-Мария, ''Вземи тази братска роза'' много ама много ми намирисва.

Косара ми хареса много днес. Издигна ми се в класацията. Много величествено излъчване има. Определено беше хайде не чак звездата на вечерта, но блесна и се открои. Заяви се. И там на терен пред ергените и екипа и пред нас зрителите. Като особено много ми хареса разговорът и с Мартин.

Не мога да го разбера и Виктор какво толкова намира в Любомира, ама лошо няма, той си знае. Сетих се обаче, че тя е актриса, а той също е от тези среди. Снима се там в разни реклами, учи за режисура ли беше, не помня вече, така че по тази линия може и да я харесва като за приятел. Мдаам.
Очевидно поне засега и това което аз виждам е, че Виктор има основен интерес само към една жена и това е Бранимира. Росица е другата фаворитка, но тя е по-прикрита ако мога така да се изразя. С потенциал да блесне на по-късен етап, но ако го направи както трябва има малък шанс да спечели Виктор. Но това са само предположения. Бранимира писах онзи ден, че е на 90% финалист, сега вече вдигам този процент на 95% Общо взето от нея си зависи. Аз поне това виждам. Ако някой вижда нещо различно, моля нека го напише и по-сложното, да ме убеди в правотата си. Виктор си губи думите покрай нея. Става рязко, удря се, говори някакви глупости. Или е страхотен актьор (не е) или това момиче му е влезнало здраво под кожата (е да).

Коктейлът беше много интересен и забавен. Харесаха ми всички момичета. Евала, дами! Всички изглеждахте чудесно. И то със свои рокли, сами си правят грим, прически доколкото знам. Освен ако бармана не помага нещо ама се съмнявам.
А двамата ергени, да знам, че такъв е етикетът ама няма нужда от сако чак. Те там са буквално на брега на индийския океан. Влагата е убийствена. Представете си нашето черноморие и го умножете до безкрай.

Не мога да разбера обаче, какви са тези кратки срещи само с по няколко изречения от страна на Виктор?!
Като в повечето случаи не се казва абсолютно нищо.
''Здрасти, как си? А да, обещах ти там нещо. Айде да се връщаме'' ?!?!
Добре, че е Мартин, защото иначе шоуто щеше да е почти негледаемо. Съжалявам, ама около Виктор е интересно само когато е с Бранимира, за да гледам как го строява и неговите неподправени реакции покрай нея.

На тези диванче ''срещи'' от по няколко минутки, Клаудия беше някак си много странна, отнесена. Не там.
Ивет все така 'крипи'
А Диана беше нелепа. Не мога да повярвам, че тя все още е там, а Яна беше изритана?!

Много забавен момент беше когато хиенките на Мартин пресираха Виктор и го хванаха на къс пас, хаха. Опасни са ей.

Много ми харесаха срещите на Мартин с Мартина и Даниела. Дори и да е само за шоуто и Мартин да е поредния лъжец в това шоу (засега за 4 сезона не сме имали нито един ерген, който да е честен с нас зрителите и по-важното с дамите) поне го прави интересно и нестандартно, а Мартина и Даниела много добре му пасват.
Стоят чудесно телевизионно ако мога така да се изразя. Същото не мога да кажа за другия ерген и неговите момичета.

Анна-Мария е същински троянец. Интересно извън Елвира кое е другото момиче от отбор Мартин, което има интерес към Виктор? 🤔 А дали пък не излъга с цел да внесе интрига? Или с цел да е полезна по този начин на Мартин и така да се задържи по-дълго време, а с това да натрупа респективно и повече популярност?
Анна-Мария няма да се учудя и да е къртица на Ники Николов.

Наум дойде във възможно най-неприятния момент. Наум - убиецът на купона, хаха.
Точно се бяха разтанцували и разгорещили.

Това с двойните рози беше интересно, защото сме в началото на сезона, все още не са се опознали кой знае колко и ми беше любопитно кое момиче ще върне роза и кое ще прибере две.
Евала на Ферай! Изкефих се как отряза Викторчо. На Мартин му стана особено приятно.
За сметка на това лелите на Виктор ми бяха доста смешни с прибирането и на двете рози. Само Ива и най-вече Косара имаха основание да вземат и двете рози. А да и Елвира. Макар че тя за мен е пътник. Мартин няма да и прости, а при Виктор както вече писах дори на Росица ще и е много трудно да пробие, какво остава за Елвира.
Според мен почти всички моми (да не кажа всички), които приеха и двете рози си вкараха автогол в дългосрочен план. Има една стара поговорка. Че от два стола се пада най-лесно на земята...
Дяволче, нарушили са правилата двете, всичко беше фарс. Знаеха, че ще си ходят, затова бяха така вяли на коктейла и си ядяха.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 10:15 от Tiffany А

# 1 428
Мартин има дял и от дискотеките на Щерев.Театро се казват

# 1 429

Ахахахаха
Математиката не ти е силна страна май

Виж ся, класическата теория е възвръщаемост на 5% на година от оригиналната инвестиция, следователно даден бизнес трябва да избие вложението в рамките на 20 години, ако може да генерира 10%, то ще стане за 10 години. За това посочих 50 хиляди чиста печалба са достатъчни да кажеш, че бизнесът е на стойност 1 милион (20x, след 20 години ще си получиш обратно първоначалните пари ако го купиш сега). Марто няма 100% от Джанъм, той не прибира 100% от печалбите, има само 15%. Има права върху 15% от печалбите. Ако да кажем Джанъм струва 1 милион общо, то Марто притежава 150 хилки от това и има права върху 7500 годишно от 50 хиляди печалба. Тия 150 хиляди не са му в джоба по всяко време, 7500 на края на годината - Да. Сега разбираемо ли е? И съответно би било повече ако Джанъм генерира повече печалби.

# 1 430
Да, така е разбираемо, ТИ си прочети първите неяснотии и 2млн/ годишно за Мартин, които те цитирах
Next time - малко по-подредено, защото пак няма да ти излязат сметките

Връщаме се на първата ми точка, че Елвиса няма кой знае какво с тия 15%. Но както казах, със сигурност има достатъчно, за да се облече добре и да живее добре.

# 1 431
Според chat GPT:  "ДЖАНЪМ ВАРНА" ООД е основано на 19 март 2021 г. с капитал от 100 лв. Собствениците са: Радослав Йосифов Каров (40%), Симеон Симеонов Щерев (35%), Мартин Петков Николов (15%) и Красимир Стоянов Вангелов (10%)
FINANSI.BG
. "ДЖАНЪМ ПЛОВДИВ" ООД е създадено на 16 юни 2020 г. с капитал от 1 000 лв., като съдружници са: Любомир Апостолов Апостолов (50%), Ангел Атанасов Запрянов (25%) и Деан Георгиев Найденов (25%)

ДЖАНЪМ ВАРНА ООД: Той притежава 15% от капитала на дружеството, основано на 19 март 2021 г.

ДЖАНЪМ БИЙЧ ООД: Николов е съдружник и управител в това дружество от 1 юни 2020 г. и притежава 10 %

Не че е надеждно, ама капитал 100 лв, ако е вярно... Grinning

# 1 432
Нали вече се даде информация, че Марто има процент само от едно заведение Джанам, не от всички. Не мога да разбера защо нон стоп се цикли една и съща информация.

# 1 433
И Яна и Пресияна не са интересни, не са за Ергените и не правят шоу, така че беше нормално да са изгонени. Пресияна даже доста лошо впечатление прави като се нацупи така тийнеджър. За Яна беше ясно. Тя е някак отвеяна като от секта.
Ясно е че за Мартин - Диана и Адриана, а за Виктор- Ивет и Любомира ще хвърчат скоро.
Анна-Мария и Силвия ще се задържат на приятелски принцип. Но няма да са в топ 5.

# 1 434
Церемонията снощи - е как може такова унижение за момичетата? Голямо пестене на време му удариха. Какво пречеше ергените да си ги викат тези, за които имат роза? Много унизително, много. И особено, като ти се каже отсреща - Нямам роза за теб.
Яна и Пресиана - по време на коктейла си личеше, че се делят от останалите. Тя Пресиана си каза - Те ходят на срещи, ние ядем. Ако са сгафили нещо свързано с правилата на шоуто е нормално да ги изпидуркат. Но пък и варианта Виктор да не ги иска повече около него също върви. Яна го изплаши с нейното гушкане на първа среща, Пресиана е много безлична, сива една такава.
Друго нещо, което ме отврати в поведението на отворените какички - отношението и коментарите им за Виктор. А той пък ме разочарова, че не им опонира. Тази залепена усмивка да вземе да я скрие малко.
Много диалекти в този сезон, много нещо. Миекане, ниекане, паразитни думи и лафове.
Снощи Мартин още малко и щеше да подкара Мартина да я осекси. Много ми е противна тази жена.

# 1 435
"Нали вече" Rolling Eyes
Престанете, как се изчитат 100 страници...
Аз примерно сега разбирам. Едно заведение, това вече застрашително намалява оборотността на Ергена

# 1 436
Само казвам, че дори "едни пикливи 15%" може да са нещо голямо. Тва е.

# 1 437
Конкретно богатството на чичо Марто се коментира на всеки 5 страници и все е шок, бомба, нова информация. Да, добре е хората, които участват в дискусията, да я следят.

# 1 438
В конкретния случай тези 15% не са нищо голямо. Това е.

Не, не се коментират парите на Елвиса на всеки 5 страници.
Коментират се 90% жените.
Дискусията я следим, спокойно.

# 1 439
Това, че Даниела е туркиня / помакиня какво значение има точно. Заради такива подмятания хората си сменят имената и се крият. И много ясно, че ще се с баща си и ще се гордее с него, какъвто и да е. Хайде сега, не са всички с родители прокурори и министри, които всъщност с нищо не се различават, освен с костюмите върху пиянската осанка.

Няма много смисъл да се смятат парите на Мартин през ТР. Данните там са 2021г. и е ясно, че такива заведения крият доходи. Гладен не е останал. По-важно е как ги харчи, защото според мен опуква всичко.

Общи условия

Активация на акаунт