🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 089
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 650
  • София
Persona7, благодаря за напомнянето за спойлерите!

Никак не държа аз на целувките с всяка съквартирантка още на първия тет-а-тет. Неестествено ми е, та чак нехигиенично. Grinning

# 1 651
Влязъл си човека с гаджето. Те като такива се държат, защото ту се карат, ту сдобряват. Като са сдобрени, Бранка по се понася.
Ама другите момичета как я търпят, незнам.

Мда, да добавим и танца  по време на коктейла, който беше в абсолютен синхрон.

# 1 652
Влязъл си човека с гаджето. Те като такива се държат, защото ту се карат, ту сдобряват. Като са сдобрени, Бранка по се понася.
Ама другите момичета как я търпят, незнам.

Мда, да добавим и танца  по време на коктейла, който беше в абсолютен синхрон.
Той и Мартин го каза в предаването, докато танцуваха, че били сладка двойка. Никой не може да ме убеди, че тия двамата нямат някакво "интимно" минало. Въпроса е що ни правят нас на будали?

# 1 653
И още една си вкара - Любомира. Приятелка ли,бивша ли.. щом се лайквали отдавна в ИГ и явно движат в едни среди.
Много неправедливо,2 девойки вече с 5 хода напред!
Направо да беше поканил и майка си и леля си и братовчедките..Да си направят и те една безплатна Шри Ланка.

# 1 654
Е, не всеки го може като Наум. Но, наистина Виктор с неговия характер се оставя да му се качват на главата. Някакви моми бивши и настоящи се възползват от него, НО сигурна съм, че Ники Николов не спи. Ще  има избухване – в трето действие пушката ще гръмне.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 08:39 от LadyCharming

# 1 655
  • Бургас
Сега като погледнах интервюто с Даниела разбирам защо Мартин се насочи към нея -има пари, успяла е и има истинско самочувствие.
И всъщност естествена е много по-хубава, жалко, че се е обезобразила така.

# 1 656
Сега като погледнах интервюто с Даниела разбирам защо Мартин се насочи към нея -има пари, успяла е и има истинско самочувствие.
И всъщност естествена е много по-хубава, жалко, че се е обезобразила така.
Мне, има две запорирани фирми и спешно има нужда от финансова инжекция. Ако Мартин не се отзове, все ще се намери някой задръстеняк, който да иска да го имитира – богат и щедър.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 10:53 от LadyCharming

# 1 657
  • Бургас
Да, сигурно е задлъжняла. Но така изглежда отстрани, така говори, така се държи. И при него може да е така. Ние не знаем в действителност как стоят нещата. Ако всичко му е наред за какво му е да обикаля предаванията?  Хайде Игрите е друг тип, но Ергенът си е излагация.

# 1 658
Оспорвам само частта има пари. Иначе съм съгласна, че умее да води флиртаджийски разговори и леко да придърпа с поведение обекта на нейния интерес. Един вид прави демо на епизоди от книгата си – само предполагам, минала съм възрастта за нейните съвети.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 10:54 от LadyCharming

# 1 659
Тъй като стана дума вчера за имението, ще ви обясня какво знам аз за условията там. Не е спойлер. Моля истинските спойлери да не се пишат в тази тема!

Двете къщи на момичетата са близо една до друга и като цяло снимат на много изолирано място. Край тях са само дървета и фауна, дивото зове. Grinning В басейна имало пиявици, хаха. Впрочем преди да започнат снимките били на хотел няколко дни и намирали гущерчета и подобни под леглата си.

Условията за момичетата били по-добри тази година. Мисля, че са по-малко в стая. Спи се по 5-6 часа вместо 3-4 като предните години. Тропически плодове ядат на корем, спонсор май са "Орехите" и имат луканки и суджуци в изобилие на всеки коктейл. Grinning

Със записвателни устройства са от ставане до лягане. Не се махат, не се спират. Някоя попитала - ако ми се пръцка, какво да правя с микрофона, и продуцентът й се троснал, че ще пръцка в микрофона. Grinning

Видях, че една от тоалетните е малко... външна? Нормална тоалетна си е, просто е сложена на нещо като тераса, има ограда малко по-висока от нея и ако я ползваш, докато вали дъжд, еми, вали те. Grinning Впрочем се запушила за десетина дни, ама не знам повече каква е историята. :3

# 1 660
Скрит текст:
Тъй като стана дума вчера за имението, ще ви обясня какво знам аз за условията там. Не е спойлер. Моля истинските спойлери да не се пишат в тази тема!

Двете къщи на момичетата са близо една до друга и като цяло снимат на много изолирано място. Край тях са само дървета и фауна, дивото зове. Grinning В басейна имало пиявици, хаха. Впрочем преди да започнат снимките били на хотел няколко дни и намирали гущерчета и подобни под леглата си.

Условията за момичетата били по-добри тази година. Мисля, че са по-малко в стая. Спи се по 5-6 часа вместо 3-4 като предните години. Тропически плодове ядат на корем, спонсор май са "Орехите" и имат луканки и суджуци в изобилие на всеки коктейл. Grinning

Със записвателни устройства са от ставане до лягане. Не се махат, не се спират. Някоя попитала - ако ми се пръцка, какво да правя с микрофона, и продуцентът й се троснал, че ще пръцка в микрофона. Grinning

Видях, че една от тоалетните е малко... външна? Нормална тоалетна си е, просто е сложена на нещо като тераса, има ограда малко по-висока от нея и ако я ползваш, докато вали дъжд, еми, вали те. Grinning Впрочем се запушила за десетина дни, ама не знам повече каква е историята. :3

Еее, това е да си професионалист – да различиш пръцкане от изказванията на Ана-Мария.

# 1 661
Това последното с тоалетната Joy ами... Joy.. изглежда, че добре ги хранят. Joy
Те гладните.. нали.. няма с какво да я задръстят. Joy Joy Joy

# 1 662
Те тия "Орехите"......не знам колко е хубаво ама аре. Хостелът показан тук на лице ли е още? Явно е било първият хотел преди въпросните къщи. Микрофонът сякаш им е отзад сложен, че да има такива опасения 😂🤣😂🤣😂 Трябва да покажат бакиите с пиявиците, би било смешно. Те и змии, и паяци ще видят, не само гущерчета.

# 1 663
Не знам за другото, но гущерчетата са малки гекони, които са абсолютно безвредни за хората, но пък ги пазят от всякакви страшни тропически насекоми, защото ги хапват, и най-вече всеизвестните на всички комари, които там носят доста страшни болести като денга треска, малария и т.н. Дано не е имало много ненужни момински истерии по темата....
Преди години живях в Тайланд няколко месеца и имах един към педя голям зад картината над леглото ми. Бях го кръстила даже някак. Не, не го махнах, той си там от преди мен и си ме пази.

# 1 664
Е това са нормални неща за тропическа дестинация. И външните тоалетни, и флората. Със сигурност има и по-страшни неща около тях, но не са ги видели 😆

Общи условия

Активация на акаунт