🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 084
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 740
В предишни сезони по това време вече бяхме на лагери, сега - имала ли силикон Косара или не... Усещам как след една-две страници ще го обърнем на Елена и Валерия Joy
Миналия сезон до последно нямаше лагери.

# 1 741

Явно е имала импланти и ги е махнала.

В инстаграма ѝ през няколко месеца се появяват и изчезват Grinning Според мен, никога не е имала.
Дано наистина скоро се раздвижат нещата с този сезон, че скуката е голяма.

# 1 742
Явно е имала импланти и ги е махнала.
Ей, по гръб не падаш! Добре, имала е импланти и преди това е била мъж.

# 1 743
Еее, имаше Мага и АнтиМага, накрая ергенчо ни затри лагерите, като ни обедини Simple Smile

# 1 744
  • Плевен
Виждам Бранимира често, съседи сме, но се познаваме бегло. Искам да ви кажа, че няма абсолютно нищо трътлесто в нея. Висока, слаба и много по- хубава отколкото по тв

# 1 745
Глупости, ако има импланти Косара, съвсем не са очеизвадни. Прекалявате вече. И тялото на Брана си е хубаво и хармонично.

Написах, че е със силикон и е мега смешно да твърди, че няма корекции.
Айде сега погледнете снимките, всички от профила й в инстаграм и пак кажете, че няма очеизваден силикон.
А устничкитИ как ги е напомпала няма да коментирам Satisfied

Скрит текст:

И аз си го мислех това за силикона като х гледах инстаграма, но в предаването не ми изглежда да има. Освен да го е махнала по някое време ….?

# 1 746
Виждам Бранимира често, съседи сме, но се познаваме бегло. Искам да ви кажа, че няма абсолютно нищо трътлесто в нея. Висока, слаба и много по- хубава отколкото по тв

А с Виксата виждала ли си ги? Че нали се говори, че са си двойка.

# 1 747
  • България
Няма лошо, нека това е твоето мнение.
Вероятно изглежда по-ниска от камерата, от самите й пропорции, от кръглото лице.
Според мен тя не е никаква балерина, липсва й грацията, финесът и стойката.

# 1 748
Аз лично не вярвам Косара да мине към отбора на Мартин, може да излезе на среща с него, може да лавира между двамата, но ще е с цел екранно време, не толкова интерес към Мартин, защото е наясно, че ще излезе голд дигърка. А тя явно иска да се изкара нещо повече.

Жените винаги, ама винаги са били материалистки, просто сега прави впечатление защото им се дава право на избор, а преди е било нормализирано. Не е имало нищо по-нормално от това 20-годишна девойка да се ожени за мъж 20 години по-голям от нея защото е лекар, адвокат и т.н. - то не е било прието тя да работи, каква да е. Тук говорим за средна класа, разбира се. Да не говорим за уредените бракове, които до съвсем скоро са били съвсем нормални, а в някои държави са дори норма до днес. Не са повече сега, напротив - сега има много кариеристки, които мъжете често пренебрегват. Допреди няма и два века изобщо не е имало друг тип жени - или красиви и женени за някой, от когото имат интерес, или стари моми.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 19:17 от RoseofVersailles

# 1 749
  • София
Пуснах си ЧакалКаст с отхвърлената от Виктор всеобща любимка. Амиии доста различна ми изглежда, не знам само от косата ли е. И много глуповата.

# 1 750

Даниела, ох, Даниела, как да я коментирам пък нея... Толкова е изкуствена  - като се започне от меко казано нелепия външен вид, минем през супер превзето държание, заучени фрази, пози, движения. Толкова е смешна горкичката. Абсолютното олицетворение на фалшивата жена - вътрешно, външно, всякак!
Тя добре, че е станала автор на книгА, а не е дипломиран психолог (нали не е?), че както за една вечер направи пълен психопрофил на ергените, чак ми стана жал за хипотетичните ѝ, несъществуващи клиенти, които биха потърсили помощ от нея.

Като положително качество на Даниела, бих посочила, че с цялото си присъствие излъчва мекота. Предвид годините ѝ и житейския опит, възможно е да е по-обиграна, в което няма нищо лошо.

# 1 751
Косара е точно каквото му трябва на Мартин, за да блесне в очите на себеподобните и на родителите му, които ще я харесат. Царствена и недостъпна на вид, от богато семейство, надявам се образована, не е там на Марто за парите, а защо е - нямам обяснение, вероятно известност. Но е идеалната жена за Мартин! Тя има ли намерения към него, не знам. В смисъл откакто са там и вече са в играта, иначе както казах - нямам никаква представа за какво и е на такава жена да ходи в това предаване!

Ако е дъщеря на Антон Тончев, ме съмнява да се хване наистина с Мартин, който се прави на гъзар. Може единствено двете семейства (родителите), ако искат да обединят авоари, със сигурност брак, пищна сватба и пр. Не е материал за гадже тя, за няколко пъти, да обикалят заведенията, и като му омръзне, да я разкара. Но тя пък не изглежда привлечена от Мартин изобщо. А на Виктор сигурно въобще не би обърнала внимание.

# 1 752
А кой е Антон Тончев, за който казвате, че е баща на Косара?

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 19:44 от Rimmona

# 1 753
Косара най-вероятно ще се уреди с някой тип Гущеров след предаването, но децата им ще приличат на градинаря. Същото важи и за Ферай.

# 1 754
Косара най-вероятно ще се уреди с някой тип Гущеров след предаването, но децата им ще приличат на градинаря. Същото важи и за Ферай.
Косерчето може и да хване някой по-засукан чичко, защото пътува повечко, все пак уж работи като модел момичето, пътува за снимки,  техните имат възможност да я пращат по екскурзийки тук-там, да кажем. Ферай, обаче, безработна а и особено като си отвори и устата... Там ще е Гущеров със сигурност.

Общи условия

Активация на акаунт