🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 055
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 710
Тук ли е имало снимки на "онлифенката"? Или са изтрити, или съм прескочила някоя и друга страница.

Да, дори преди малко сложих в скрит текст линк към статия, където имаше снимки, но е изтрито.

# 1 711
Косара е с очеизвадни силиконови гърди - явно и това не го счита за корекции. По тяхната логика само смяна на пола ще да е корекция SatisfiedSatisfied

Даниела, ох, Даниела, как да я коментирам пък нея... Толкова е изкуствена  - като се започне от меко казано нелепия външен вид, минем през супер превзето държание, заучени фрази, пози, движения. Толкова е смешна горкичката. Абсолютното олицетворение на фалшивата жена - вътрешно, външно, всякак!

# 1 712
Кой знае, може и да има някоя такава.....казва ли ти някой.....

# 1 713
"Трътлестата" Бранимира. Що тъй с лошо, супер си е момичето.

Скрит текст:

# 1 714
Глупости, ако има импланти Косара, съвсем не са очеизвадни. Прекалявате вече. И тялото на Брана си е хубаво и хармонично.

# 1 715
Ми щото Ферхундето има повече тяло на балерина пред Бранка. Не казвам, че е дебела, баш добре си е момичето,  но на "балерина" не ми прилича. Още като я видях на първата им среща в София, по трико, ми направи впечатление че не прилича на такава или поне няма фигура за ...балет или каквото там. ...

# 1 716
И аз за тези снимки подчертах, че Бранимира изглеждаше добре и дори по-висока отколкото мислех.  Сега, това че е вечно намръщена я прави неприятна, но не е грозна. Обаче е далеч от харесване на Виктор. Може и тя да мисли, че е г*й.

# 1 717
Снимки на около 12 см токове не се броят, sorry. Всички жени се изтъняват и удължават с такива обувки. Те и затова толкова се носят, въпреки че са вредни за тялото.

# 1 718
  • Be realistic - plan for a miracle.
Пффф сега си обясних цялата й надменност и поза.
Всички учащи в НАТФИЗ се държат като богопомазани, като надутите деца в училище, част от клика, до която останалите не могат да се домогнат щото е много елитарна и над всички останали. Тя е дословно такава като поведение.
Едно време работех срещу НАТФИЗ и се бях запознала с бая хора от там из различните околни заведения, та направо се вижда копи-пейста на товa поведение. И най-изпадналите и смешни специалности се държат като надувки, а ако са актьори или режисьори ту-би — просто не се говори с тях.
Оф горкия Виктор, хаха.

Не се представя за такава. Каза, че учи танцов театър в НАТФИЗ - там се учи от всичко. От народни танци, през балет, чак до пантомима.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 17:00 от Preggo

# 1 719
Глупости, ако има импланти Косара, съвсем не са очеизвадни. Прекалявате вече. И тялото на Брана си е хубаво и хармонично.

Написах, че е със силикон и е мега смешно да твърди, че няма корекции.
Айде сега погледнете снимките, всички от профила й в инстаграм и пак кажете, че няма очеизваден силикон.
А устничкитИ как ги е напомпала няма да коментирам Satisfied

Скрит текст:

# 1 720
Зарежи снимките, нали я гледаме по ТВ и мога да преценя дали има силикон. То вие и за Елвира пишете, че е със силикон, а тя очевидно не е.

# 1 721
Тези снимки са адски обработени (както и всички останали в инстаграма ѝ), в предаването не личи да има импланти, даже напротив. Бих се изненадала, ако има.

# 1 722
Освен това, видяхме, че Даниела не търси толкова компанията на другите киборги, а общува повече с обикновените момичета (не знам дали е поза) и е склонна да проявява емпатия.

Мони, кючекинята от Ергенът 2, също се сприятеляваше с аутсайдерите като Пам. Според една психоложка, прави това, като човек, който е бил в слаба позиция и много се е борил да излезе от този образ. Съчувствието към такива хора обаче остава. Даниела ми изглежда по-общителна версия на Мони.

# 1 723
На снимките изглежда, сякаш не са центрирани.... Simple Smile

# 1 724
Снимки на около 12 см токове не се броят, sorry. Всички жени се изтъняват и удължават с такива обувки. Те и затова толкова се носят, въпреки че са вредни за тялото.

А баш! Това идвах и аз да отбележа.

Общи условия

Активация на акаунт