🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 055
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 800
Туй някво unfair competitive advantage ли е? Неконкурентно предимство, допинг? Че толко е важно кво си е правила Косара 😂😂😂 ще викате съдията Налъм?

# 1 801
Какво толкова се пънете да доказвате, че има корекции Косара или друга, не разбирам. Доста плоско е да се коментира външния вид на хората с цел да се дискредитират. Като булинг в 5 клас.

# 1 802
Сега се сетих, че преди няколко години бях попаднала на общо място с Ферай и разгледах снимки, на които присъстваме. Симпатично момиче е била, с хубави пропорции на лицето и тогава, но не е пропуснала да направи обичайните подобрителни корекции-нос, устни, евентуално и брадичка. Веждите ѝ в момента са двойни на тези от тогава. Разбира се, при нея е в рамките наистина на нормалното и изглежда добре.

# 1 803
Много ми харесва семейството на Косара. Прилича на баща си много, на майка си също малко, защото е взела пропорции, а не черти на лицето и не е така очевидно. Занимават се с частен бизнес, строителство и търговия семейно хората от 1995 поне.
И съм съгласна с двата коментара преди мен, но тя тази тема е толкова странно злобно-булинг-осъдителна на моменти че...

# 1 804
Коментарите за корекциите на Косара  са предполагам породени от тъпото нейно непоискано твърдение, че няма такива.

# 1 805
# 1 806
Целта на Косара беше да се изкара нещо повече от другите кандидатки на Мартин, невероятната естествена красавица, разбираш ли.  И докато за това колко изобщо е красива може доста да се спори, мисля, че стана ясно, че не е като без никакви подобрения и разчитаща само на естественост.

Който се интересува повече, да погледне спойлерната тема, не ми се местят коментари от там.

# 1 807
Това е първият сезон с що годе нормални жени, затова ни е страшно важно да докажем, че или са грозни и безлични, или имат непростими корекции. Вече няколко страници върви дискусията за Косара. Аз лично не разбрах какво се цели с тази дискусия, но продължавам да я смятам за най-красивото момиче, влизало досега в Ергенът.

# 1 808
  • Street of Dreams
Aко Косара сама не беше натъртила, че нямала никакви корекции, никой нямаше да го коментира сега.

# 1 809
Бащата на Косара малко го докарва на татко Танко. Слава Богу майката е много далеч от мама Светла та сигурно няма да четем любовна лирика от някой остров...от таткото...
Косара каза на Виктор, че родителите й са още влюбени един в друг. Нещо такова помня. Татко Танко е като Мартин след 10-15 години - плаж, тайландки и поезия. Grin

# 1 810
За мен Косара правени скули няма.
Изгубила е baby fat по бузите, отслабнала е и конкурира ужасно много.

# 1 811
Чудех се на кого толкова много ми прилича Синтия и падна дълго търсене, докато изнамеря певицата Сантра.

# 1 812
Вижда се на детските снимки, че скули си има. Явно като е попораснала е напълняла и не са си личали толкова, това е.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 23:55 от Lilly_85

# 1 813
Дискусията за корекциите на Косара започна много преди тя дa заяви, че няма такива. От 1-ви епизод това е основна тема в коментарите. Да започват да си правят номера и да се разцеват на групички, че няма какво да коментираме.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 15:26 от LadyCharming

# 1 814
  • България
Засега мнението ми за шоуто е, че е свирен мач при Виктор с Бранимира. Ще я направи победителка или ще си ходи сам в София.

При Мартин виждам доста неискреност и несериозност и не мисля, че въобще се взима насериозно. Продължава да води безсъдържателни разговори и отбягва всяка една сериозна тема.

Целият сезон лъха на нагласен, самите герои все едно са там накарани и принудени, а не по своя воля. Липсва им желание и хъс, за да влязат в образ.

Създава се впечатление за сюжет с написани реплики. Миналата година не беше толкова очевидно нагласено - скандалите на Виктория, Тея, присъствието на Дзън-дзън-ката, лудите сестри. Не ги харесвам като образи, но създаваха правдоподобност.

Един смислен разговор няма проведен в сезона. 2-3 реплики чуваме и после бързат да идат при останалите.

Общи условия

Активация на акаунт