🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 060
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 815
  • София /Абсурдистан
Мартин е отишъл там за да се забавлява, нищо друго не търси.

# 1 816
Мартин какъвто ще да е, все пак е баща и едва ли би тръгнал да си излива душата на екран, или пък да мляска наред. Ще го кара по-повърхностно до края, според мен.

# 1 817
  • България
Такива разхайтени хора не искам да гледам на екран. Той е влязъл да гледа гърди и да пие алкохол, а не да прави шоу. До тук не видях какъв контент ще създаде.

# 1 818

Създава се впечатление за сюжет с написани реплики. Миналата година не беше толкова очевидно нагласено - скандалите на Виктория, Тея, присъствието на Дзън-дзън-ката, лудите сестри. Не ги харесвам като образи, но създаваха правдоподобност.

Един смислен разговор няма проведен в сезона. 2-3 реплики чуваме и после бързат да идат при останалите.

Точно! Миналия сезон имаше много събития, които пораждаха дискусии. Съревнованието между Надежда и Маги, да не забравяме и драмите около Силви Trollface Даже събитията бяха толкова чести, че не даваха възможност да стават банални теми.

# 1 819
Определено си личи, че предаването тази година е фокусирано повече върху мъжете, отколкото върху жените. Миналата година почти нищо не знаехме за Алек до средата на сезона - той беше като водещ на подкаст. Слушаше им оплакванията и дежурният въпрос беше “Разстроена ли си?”.

# 1 820
Доколкото разбирам от спойлерната, причината да не знаем много е, че продуцентът не искал да показва сеири 😀 Що за реалити е, ако са ни спестени сеирите? Аз взех да се отегчавам….

# 1 821
Чак сега видях приликата. 😅

# 1 822
Това е първият сезон с що годе нормални жени, затова ни е страшно важно да докажем, че или са грозни и безлични, или имат непростими корекции. Вече няколко страници върви дискусията за Косара. Аз лично не разбрах какво се цели с тази дискусия, но продължавам да я смятам за най-красивото момиче, влизало досега в Ергенът.
Кой това? Косара? Интересно.

# 1 823
А Тони Стораро на тая снимка прилича на Филип Буков 🤣

# 1 824
  • Вестерос
Глупости, ако има импланти Косара, съвсем не са очеизвадни. Прекалявате вече. И тялото на Брана си е хубаво и хармонично.

Написах, че е със силикон и е мега смешно да твърди, че няма корекции.
Айде сега погледнете снимките, всички от профила й в инстаграм и пак кажете, че няма очеизваден силикон.
А устничкитИ как ги е напомпала няма да коментирам Satisfied

Скрит текст:

И аз си го мислех това за силикона като х гледах инстаграма, но в предаването не ми изглежда да има. Освен да го е махнала по някое време ….?
Повдигащи сутиени, бански..

# 1 825
  • Вестерос
Вижда се на детските снимки, че скули си има. Явно като е попораснала е напълняла и не са си личали толкова, това е.
Скрит текст:
А тук колко много прилича на баща си.

Няма скули правени да, имам подобно лице, мисля писах назад..

# 1 826
Бащата на Косара малко го докарва на татко Танко. Слава Богу майката е много далеч от мама Светла та сигурно няма да четем любовна лирика от някой остров...от таткото...

Ш мЪ обидиш...Татко Танко е един!

# 1 827
Започнах подкаста с Янчето, тази е много странна, съжалявам. Не знам историите ѝ доколко са верни, нещо таймлайна ѝ не ми се връзва.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 09:08 от RoseofVersailles

# 1 828
Ани Владимирова.

# 1 829
Ами по-добра работа е вършила, от тази тетка Маги... Значи Янчето и то е влязало с някакъв чичо отвън... "Ами той погледа ми се спря някъде другаде и осъзнах, че търся по-зрял мъж". Grinning Цялостно впечатление от интервюто - отвратителна е, антипатична е, точно тя да се подиграва на някого... Компенсира, най-вероятно. Наистина е неадекватна, още няколко интервюта и ще се оплете тотално в измислените си истории. Много грозно изпълнение, оттук насетне мисля, че може да ѝ се дават всякакви диагнози, щом се има за перфектна, съсредоточена и в правото си да се подиграва на далеч по-адекватни хора.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 10:01 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт