🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 060
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 830
Да, невероятен беше подборът миналата година. Зрителят нещо има прекалено къса памет. И винаги хубавото е някъде другаде.

# 1 831
Да, невероятен беше подборът миналата година. Зрителят нещо има прекалено къса памет. И винаги хубавото е някъде другаде.
Аз говоря като цяло за всички сезони. Последният беше прекалено, но то там вече самото предаване тотално се беше превърнало в летящ старт за леки жени, предполагам, че не е имало голям избор - те там бяха тръгнали само парашутистки. Но първите два сезона имаха поне според мен много по-добър кастинг. Не знам Маги колко добър психолог е, но в предаването е малко по-безинтересна от Наум, което е голямо постижение.

# 1 832
Моето мнение е, че Ани Владимирова е толкова закоравяла покрай подбора на кадри за всички възможни риалити формати през последните години, че се превърна в абсолютно безскрупулен човек, готов на всичко за пари, включително да участва в използването на хора със сериозни проблеми за комерсиални цели.
Това, че продуцентът избира да покаже това по телевизията е израз на неговата визия за проекта и изобщо не означава, че подбраните участници не са интересни с нищо.
А въпросната Маги не знам до каква степен и дали изобщо е участвала в подбора на участници, нейната роля е да запълва екранно време.

# 1 833
Моето мнение е, че Ани Владимирова е толкова закоравяла покрай подбора на кадри за всички възможни риалити формати през последните години, че се превърна в абсолютно безскрупулен човек, готов на всичко за пари, включително да участва в използването на хора със сериозни проблеми за комерсиални цели.
Това, че продуцентът избира да покаже това по телевизията е израз на неговата визия за проекта и изобщо не означава, че подбраните участници не са интересни с нищо.
А въпросната Маги не знам до каква степен и дали изобщо е участвала в подбора на участници, нейната роля е да запълва екранно време.
Яна май каза, че ѝ е била на кастинга, тя много неща избълва, ама така разбрах.

# 1 834
Лелеее, няколко реда от страничка от книгата на Рупецова и ми е достатъчно. Ама то пълно с печатни и граматически грешки. Ужас! И това нещо струва 50 кинта? Да я предаде на вторични суровини.
Има много коментари за Косара във връзка с корекции, защото тя самата каза, че нямала. Мен изобщо не ме интересува. Хубава е в моите очи.

# 1 835
Ани Владимирова изпълнява заданието на съответния продуцент.
От подкаста ѝ (Двете страни на монетата) с Валерия - С3, се разбра, че след като е я видяла на кастинга, ѝ е предложила терапия, с уговорката да е след като приключи участието във формата.

Косара каза на Мартин, че няма корекции, защото е свикнала да я заяждат за скулите.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 09:13 от LadyCharming

# 1 836
Къде гледате интервю с Яна? Може ли линк?

# 1 837
# 1 838
Е, че вие какво очаквате от книгата на Рупецова? Някакъв отявлен шедьовър в литературата ли да бъде…. 😅 Много ясно, че нивото е до дъното, типичните книги еднодневки, които се четат, пардон - снимат се, че ги четат кифлите.
Рекламирани са с грандиозни и помпозни представяния из кафенета или литературни клубове, като че са кой знае какво, а всъщност нямат никаква стойност и едвам се четат. Затова пък за доста солидна сума.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 10:25 от Rimmona

# 1 839
Аз честно казано си мислих, че може да има писател "в сянка", а тя да е само лицето на този продукт. Но сега нямам съмнение, че сама я е написала. Тя е едно ходещо клише - като се започне от визията й и се стигне до заучените й реплики.

# 1 840
Аз честно казано си мислих, че може да има писател "в сянка", а тя да е само лицето на този продукт. Но сега нямам съмнение, че сама я е написала. Тя е едно ходещо клише - като се започне от визията й и се стигне до заучените й реплики.
"Стилна тежка жена, момиче, момиче, Африка, Африка"

# 1 841
При цена 50-60 лв очевидно е Самиздат. Няма редактори, коректори и т.н.
Сигурно си мисли, че с флиртаджийското си поведение ще направи реклама на книгата си. Все пак предстои да видим дали Мартин ще ѝ удари едно рамо за промоцията или ще бъде себе си.

# 1 842
"Ако си търсиш ти съпруг, недей издава нито звук - помни за думи, мила, всеки мъж е глух" - Вслушай се в Урусла и си спести 60 лева и 200 страници, за да го чуеш от Рупецова.

# 1 843
Миналата година основно се коментираха грима на Горджъса и що аджеба Маги била влязла с брекети. Ама се забравя. А, и корекциите на Надежда.
За мен този път в каста момичетата са много по-ок.
Не знам първите сезони как са били, ама аз предпочитам да гледам нормални момичета.

# 1 844

Благодаря. Не мога да изгледам целия криндж, нетърпимо е, чак болезнено. Но ми се потвърждава мнението за ау..ъм. Съвсем не е обикновено стеснение или глуповатост.

Общи условия

Активация на акаунт