🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 036
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 845

Ами по-добра работа е вършила, от тази тетка Маги... Значи Янчето и то е влязало с някакъв чичо отвън... "Ами той погледа ми се спря някъде другаде и осъзнах, че търся по-зрял мъж". Grinning

Една от "нормалните жени" уж нали нали 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

# 1 846

Ами по-добра работа е вършила, от тази тетка Маги... Значи Янчето и то е влязало с някакъв чичо отвън... "Ами той погледа ми се спря някъде другаде и осъзнах, че търся по-зрял мъж". Grinning

Една от "нормалните жени" уж нали нали 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂
Абе бая спор се водеше колко е нормална и... Абе няма да коментирам повече. Grinning В такъв тип предаване нормални няма, но можем да степенуваме по различни параграфи.

# 1 847
  • София
Скрит текст:
Любопитно ми е дали bTV са толкова смели и да пуснат пак ''извънреден'' епизод в неделя, когато стартира новия сезон на Като две капки вода по НОВА?
Според мен: Не!

След 6 епизода или две ТВ седмици (моите фаворитки и прогнози)

Дотук сезон ми харесва главно поради две причини:
Няма мляскане и няма простотии.

НО имам и забележки, като основната е, че я няма ''магията'' на Ергенът. И това си личи не само по поведението на двамата ергени, но най-вече си личи по време на церемонията на розата.
И намесите на главния продуцент ми идват малко повече. То стана един разграден двор. Диви и красиви ли е това, какво е това? Разбрах и че Мишо (продуцента и идеолога на онлайн риалитото) е сред екипа на шоуто.
Значи:
Една влиза, една излиза, една отказва роза, че се залюбила, друга я мързи да пътува до Шри Ланка, други пък избягали в Тайланд и едвам ги намерили, пък ги гонят после, правилата се сменят през ден. Някакви бармани влизат.
WTF?!

От двамата ергени харесвам Мартин. Човека ще изкара нещо интересно и от един храст до него. Специално интеракцията му с Даниела е много добър ''любовен'' телевизионен продукт. А сме още в началото на сезона.
При Виктор ми е интересно само и единствено когато е с Бранимира, защото реакциите му са един път...

Основните фаворитки:
При Виктор: Бранимира и Росица с много голямо предимство за Бранимира.
При Мартин: Даниела и Мартина с голямо предимство за Даниела.

Според мен първата целувка този сезон ще е между Мартин и Даниела.
Малко ме е страх за устните и езика на Мартин обаче... 😀😉

Ранни прогнози:
Даниела и Бранимира ще спечелят сезона, като Даниела е с по-голям шанс, защото и тя и Мартин са обиграни, уравновесени хора и знаят какво искат.

Кои имат потенциал за развитие?
Косара основно.
На мен ми е една от любимките, а в премиерния епизод в неделя никак не ми хареса. То какво да ми хареса, като не чух нищо от нея, а видях някакъв човек скрит зад 1 кило грим.
Косара може да се превърне в Елена от Троя за този сезон и да стане ябълката на раздора между двамата ергени. Момичето има голям потенциал.

При Мартин:
Освен двете му фаворитки и Косара, Анна-Мария според мен ще остана много дълго. Всеки един сезон има по една такава като нея. И мисля, че този сезон това ще е тя. Най-добрия приятел така да го кажем. Човека с който можеш да си кажеш всичко без притеснение. А и тя самата е склонна да играе тази роля.
Ферай също има шансове при Мартин, но не повече от топ 5. Не че е малко.
И това са. Както казах при него е ясно всичко и само Косара може да му размъти водата...

При Виктор:
Тук всичко си зависи от Бранимира според мен. Но също така пак според мен тя не изпитва чувства към него, не го харесва като мъж, който да бъде до нея и да я води. И тук виждам проблем. Да, основен фаворит за победата е, но ако и писне? А ако Виктор прогледне? Росица има също шансове както вече писах и тя засега ми е на 2 място, но според мен тя е доста по-емоционално и социално съзряла жена и ще разбере, че с Виктор трудно може да се гради нещо сериозно... Така че да, има проблем. Но големия проблем и на двете е самия ерген. Не са те.

Обаче при Виктор (защото не е влязъл за любовта според мен) има много по-голям шанс някоя тъмен кон да се появи, докато при Мартин всичко е ясно за мен. Две жени + Косара. И то Мартина май, май я държи повече, защото му ласкае егото, а и обича такъв тип жени просто. Забавно му е с нея.

Та при Виктор сериозни шансове за някаква изненада и обрат съзирам при Любомира и Синтия. Две жени, които в началото на сезона изгеждаха като пушечно месо и статисти.
Защо? Ами защото Синтия освен че е чаровна и забавна, има много енергия, спорт, живот. А нежния Виктор това би го привлякло. Вече писах мисля за това. Там като караха моторите ясно си пролича.
Любомира? Аз изобщо не я харесвам, но тя по дяволите е актриса, а той това учи. Режисьор искал да става. Ами ако режисира целия сезон и играта си във формата? Хм? Защото да речем се знаят с жената с торбичките от някоя сцена и може да са решили да използват формата като трамплин за кариерите им? Иначе аз химия между тях не виждам. И тя стои като лелка до него.

Има ли шанс за сериозна връзка извън сезона?
Не. Поне засега.
При Мартин има някакъв шанс, при Виктор не. Знаете аз и изначално нямам доверие на Виктор и мисля, че ни лъже и че е вътре само за популярност. Да, харесва Бранимира, но да създаде сериозна връзка с нея (дори и тя ако го харесваше като мъж)? Не!

За 6 епизода, 5 моми напуснаха по една или друга причина.
В предните сезони за толкова епизода имаше макс две изгонени. 😀
И за финал моите лични симпатии от тези, които останаха във формата

Харесват ми (без да ги подреждам):
отбор Мартин: Даниела, Мартина, Анна-Мария и Ферай
отбор Виктор: Росица, Синтия и разбира се Уенсдей Ивет
отбор общия: Косара

Ако трябва да дам топ 3:
Косара, Даниела и Росица
Ако можеше да се направи някакъв микс между трите би се получила една ужасно добра комбинация.

Не ми харесват:
отбор Мартин: Диана
отбор Виктор: Бранимира и Любомира

Безразлични (все ми е едно):
Адриана, Силвия, Елвира, Клаудия и Ива
Много добро и подредено обобщение, винаги ми е приятно да чета обоснованите ти мнения.
Като цяло съм съгласна, само бих махнала Росица и на нейно място слагам Клаудия (готина ми е, различна).
Даниела, въпреки, че е фаворитка, ми е неприятна и не смятам, че трябва да остане. За съжаление Мартин не мисли като мен.
Ферай ми е другата дразнеща персона, която ще ми е трудно да гледам до края, а тя също май ще стои дълго.
Всичко останало е досаден пълнеж, начело с Диана, Адриана, Ива, Силвия и Любомира, които не знам какво още правят там, вериятно ще са следващите отпаднали.
Реално двете фаворитки - Бранимира и Даниела, са далеч от най-добрите, напротив - антипатични по свой начин, както външно, така и като поведение.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 12:15 от jasmin tisane

# 1 848
  • Бургас
На мен Адриана ми е много симпатична , но май на ергените не е.

# 1 849

Новото ли? Старото ли? Не знам вече......

# 1 850
От Библейски времена...

# 1 851
Даниела ми е неприятна, Бранимира - странна, Клаудия и Косара ми харесват, Синтия е много интересна. Фен съм повече на формата, не толкова на участниците и сега много се забавлявам, цяла година го чаках да започне. Моля, на който не му харесва сезона, да не спами тук колко му е скучно, има хиляди други начини за прекарване на времето. Миналата година беше същото - тотално оплюване на момичетата и рев по предходния сезон, даже някои си пускаха сериите от предната година.

# 1 852
  • Обран бостан ;)
На мен Адриана ми е много симпатична , но май на ергените не е.

Бива си я, но на фона на Ферай, Росица и Клаудия е просто незабележима.

За жалост моята фаворитка Яна отпадна. Явно критериите на по-младите мъже са доста по-различни от моите.

# 1 853
Лелеее, няколко реда от страничка от книгата на Рупецова и ми е достатъчно. Ама то пълно с печатни и граматически грешки. Ужас!

Да, личи си, че не е минала нито една редакция ...

# 1 854
Лелеее, няколко реда от страничка от книгата на Рупецова и ми е достатъчно. Ама то пълно с печатни и граматически грешки. Ужас! И това нещо струва 50 кинта? Да я предаде на вторични суровини.
Има много коментари за Косара във връзка с корекции, защото тя самата каза, че нямала. Мен изобщо не ме интересува. Хубава е в моите очи.
Качете някоя страница, да се учим на просперитет. Ако е позволено де.

# 1 855
Малко пренавита беше Яна. Дали от притеснение или искаше просто да покаже повече от себе си, та според мен му досади на моменти.
Някак в съзнанието му тя стана „лесна плячка” и виждаше отведнъж, че много го е харесала. Пък всички го разбрахме, че според него „когато е лесно, не му е интересно”, така че беше очаквано да я махне в един момент.
Ще си гледаме мъката в общуването с Бранимира и тя да му се дърпа, а той да тича по нея.

# 1 856
Както се казва има и друго реалити по съседната телевизия с много истерии, скандали и пикантерии от живота на Гущерови. Интересното е, че имат по-голяма успеваемост по събиране на влюбени двойки. Чоткин все още е със сладураната Камелия и въртят заедно италианско заведение.

За Виктор бих добавила, че на него му е мъка да общува с момите, но и ние страдаме от неговата неспособност да води елементарни разговори. Всяка среща е едно и също – как се чувстваш? ...

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 12:47 от LadyCharming

# 1 857
Фейсбук страницата на Ергенът е качила снимка на Даниела и Мартина една до друга.
Скрит текст:

Чисто по излъчване, осанка Даниела  води пред Мартина. Според мен Мартин би дал шанс да се опознаят и след предаването. Колкото до Мартина, съжалявам, но ми изглежда като наближаваща 50те поддържана жена. Може би без тези пластики по лицето би изглеждала много по-добре. Преждевременно състарена ми е.
За Габриела четох мнения, че изглеждала на 30, не на 24.. Ами не, повече се доближаваше до добре поддържана жена, минала 40те, ако питате мен. Толкова изморено и апатично лице на 24-год. жена не бях виждала досега. А тя май се чудеше защо жени като Силвия бяха предпочетени пред нея.

# 1 858
Както се казва има и друго релити по съседната телевизия с много истерии, скандали и пикантерии от живота на Гущерови. Интересното е, че имат по-голяма успеваемост по събиране на влюбени двойки. Чоткин все още е със сладураната Камелия и въртят заедно италианско заведение.

Трябва ли да напомня, че именно той взе 100те бона??? 😂🤣😂🤣😂🤣😂

# 1 859
С какво води Данчето пред Мартина? С едър кокал и дебели глезени ли? Поне на тази снимка.
Иначе по интелект - да.
---
Бънди, и на мен ми беше симпатична Яна, но имаше в нея нещо инфантилно и наивно, което може би за друг характер мъж ще е ок, но за тези двамата, не мисля.

Общи условия

Активация на акаунт