🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 023
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 905
Ама аз не знам защо си мислите, че Мартин би тръгнал да плаща на Даниела личните дългове, като той изобщо не изглежда на такъв тип. Според мен, ако излязат заедно от предаването, ще поизлизат няколко месеца заедно, той ще й се порадва, за нея плюса е повече известност, от което идват повече търсения за реклами в инстраграм и съответно погасяване на запорите й. Щом са стигнали да й запорират дружествените дялове, на хиляда процента мога да ви потвърдя, че са й запорирали и всички банкови сметки и всичките й приходи отиват за погасяване на дълговете. Grin

# 1 906
Това явно е от скоро, преди си казваха автор на книга.

# 1 907
Мартин играе на едро – ако срещне жена, която да го кефи, парите няма да са проблем. Сега, друг е въпросът, че Даниела трудно ще го впечатли толкова.

Между другото чух от познат на Матирн, че заведенията били изцяло негови, а другите съдружници били подставени лица.

# 1 908
  • Бургас
Едва ли, за какво са му на Мартин подставени лица,   от мама си има милиони чисти пари

# 1 909
Кои сметки са й запорирали?
Тя е направила нова фирма на името на майка си..през която да продава книжлето и сметките на тази втора фирма няма как да са запорирани защото няма общо с Даниелчето..формално.

Интересно как ще върне дълга? Ако изобщо смята да го върне де...

# 1 910
Кои сметки са й запорирали?
Тя е направила нова фирма на името на майка си..през която да продава книжлето и сметките на тази втора фирма няма как да са запорирани защото няма общо с Даниелчето..формално.

Интересно как ще върне дълга? Ако изобщо смята да го върне де...
Доколкото знам, се проверяват и за свързани лица... а майка и определено е "свързано лице".

# 1 911
Човекът с най голям дял от Джанан и Театро е Щерев.Той беше този с шапката от визитата на Мартин

# 1 912
Съвсем нормален човек, изглежда бащата на Даниела. Не знам как може да се обиждат така нечии роднини...

# 1 913
Мартин не знае как иска да го възприемат. След ИВ каза, че са го “изкарали милионер”, тоест намекна, че не е. В “Ергенът” обаче твърди, че е по-богат от Алек, тоест е милионер. Нагажда се според ситуацията.

А за думите за бащата на Даниела нямам думи. Може да е болен човекът, не е задължително да изглежда така от алкохол. Свекър ми изглежда по същия начин, а не близва. Най-много по празници да изпие една водка.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:16 от Lilly_85

# 1 914
Той е Алек е доста далеч от милионер 🤣това мисля , че е ясно на всички .
Даниела няма вина какъв е баща и и тези спекулации са грозни .

# 1 915
Той е Алек е доста далеч от милионер 🤣това мисля , че е ясно на всички .
Даниела няма вина какъв е баща и и тези спекулации са грозни .
А, не знам. Като гледам часовниците му за по 10 бона и колата за 150+, далеч е от това да е беден. А дали парите са лично негови или на техните е отделен въпрос.

# 1 916
Ако тя беше казвала, че е от богато семейство със синя кръв, щеше да е по-разбираемо да се рови там. Тя не е, сигурна съм, че най-малко баща ѝ е много щастлив от факта, че тя е там, какъвто и да е, за да го замесваме и него.

# 1 917
Абсурдно е за мен да се обсъжда по този начин бащата на Даниела, нито го е споменала в предаването, нито има някакво отношение към нея и представянето й до момента. Пияница бил, необразован бил (?!). Да не говорим, че според въпросната статия се е издирвал, т.е е преживял нещо доста травмиращо, тя също.

Развиваме също някакви "нероден Петко" теории как би реагирала видиш ли майката нотариуска на Мартин, пък бащата министър, пък стринка му не-знам-си-коя. Няма ли някой тук с лични впечаления за него и семейството му, поне да се стъпи на нещо меродавно, в крайна сметка?

Наистина, дано се раздвижи този сезон, че съвсем ще заорем в спекулации.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 16:29 от sette

# 1 918
  • Варна/Амстердам
И аз слушам подкаста с Яна. Изкарва Виктор гей, защото в главата ѝ е това, че по време на срещата така му се глезонти и хихика, търсейки близост, че не иска да допусне, че човекът просто не я харесва. Май, май гроздето е кисело.

# 1 919
Кой е "спиртосания бай Гюнер"? Аз съвсем не знам вече за какво се говори в тая тема.
Ама стЕгни се малко! 😜
Имаше тук снимка на Даниела с баща ѝ. Първо я разкритикуваха как може да си качи снимка с толкова зле облечен баща (браво, момиче!), сега го и спиртосаха.

Не ми харесва по принцип Даниела, но да ѝ се подиграват, че баща ѝ има проблеми, е прекалено. Много е тежко на близките на такива хора с тежки алкохолни проблеми или деменция, постоянно да са нащрек къде ще се загубят и дали няма нещо да пострадат.

Общи условия

Активация на акаунт