🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 922
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 010
Тази няма да е била с тези котараци. По вероятно да е била с котаракът от Перник или обирджията на село.

Доколкото знам, точно пернишкия е мозъкът на Котараците и е най-крупният мултимилионер от тях, така че едва ли с него, едва ли...

Такива патки като Даниела точно другите жени я издигат и правят нещо повече от това, което е. Голямо възхваляване на умения да флиртува, да се изказва. Вие сериозно ли?!? В сравнение с останалия кокошкарник е една идея мааалко не по-умна, а по-хитра бих казала и до там. Жената е просто въздух под налягане, нищо повече.

# 2 011
Тя Даниела, хубаво го върти Мартин с приказки, ама голяма омайница не е. Да не забравяме, че е в Ергенът и Мартин е длъжен да й откликва на вибрациите.

# 2 012
Именно, колкото да се получи предаването, той трябва да има игра с някоя за пред камерите. Като махнем Даниела и  да кажем, че е към тях Косара, от неговите няма други, които да са адекватни за целта. Извън предаването, не би се занимавал и с тях двете, но нали трябва да има филм. Лошото е че разни патета ще се вържат на бълвочите в книгите ѝ, но там ще са виновни на патетата родителите, че не са ги научили на критично мислене.

# 2 013
Малко е дразнещо да се говори с недомлъвки 10 страници.

Въпросните котараци са явно на Бойко каймакът от прислугата, като Дънката, Стойков, Сталийски, Цветанови и подобни. Кой визират в темата не ми става ясно.

# 2 014
Е, айде сега, ще каже човек, че сал една Даниела се е сетила на тоя свят да четка мъжкото его, пардон, вибрация... Не особено хубава, не в първа младост, да, върти опашка и гальовно мърка, но конкуренцията й е мноого голяма, там, където иска да се бори, за това е опряла до тази телевизионна чалга, която нищим. Истински оправните от нейния бранш, не ги и знаем или максимум на снимка сме ги виждали.

П.п. Вероятно "главният" котарак - Сталийски. Абсурд да е и погледнал Данчето the corps bride.

# 2 015
Малко е дразнещо да се говори с недомлъвки 10 страници.

Въпросните котараци са явно на Бойко каймакът от прислугата, като Дънката, Стойков, Сталийски, Цветанови и подобни. Кой визират в темата не ми става ясно.

Людмил Стойков имах предвид точно аз.

# 2 016
Изобщо не ми се връзва Данчето да е бивша на някой голям котарак. Те си падат по хубавици - жени трофеи, а тя и преди корекциите е била доста семпла. Сега пък е пълна гротеска, кой мъж ще иска да се покаже с нея? На мен Даниела ми е като събирателен образ на жените, които си правят безумни корекции с някаква измислена цел.

# 2 017
  • София
Последните страници са ми пълна мъгла с тия котараци, но и никак не държа да науча мутренското минало на участничките.

Мартин според мен би избрал за победителка жена, с която му е било приятно и не го е дразнила. Даниела засега държи правилна линия, така че нищо чудно да е на финал.

# 2 018
Вече се пишат свободни съчинения. Как се стигна от почивка на Бали до това, че някакъв дилър на хероин ѝ плащал пластичните операции? 😁 Тя ако излизаше с такъв, нямаше да привлича вниманието върху себе си.

# 2 019
Добре, де, тази ако действително е била с такъв влиятелен в политиката и с много пари, защо изглежда така и чий го дири в "Ергенът"?! Че той Мартин е един първокласник за нея. Иска да кара чичото да ревнува и да скубе коси като я гледа по телевизията как яде грозде с друг? И за това плака, като изгониха Яна, преживя отново как са я натирили нея самата, с чистата й неопетнена любов?
Не го вярвам аз, че е с някой котарак. По-ми се връзва с някой наркодилър средно/под средното ниво.
Някой все пак й плаща на нея, какво работи тя, какъв редовен доход има, че да си плати всички операции и да е месец в Бали. Сигурно е била хоум офис там? Работила е на компютъра?

Е, много ясно, че гадаем, то сякаш цялата тема не се крепи на предположения и спекулации относно участниците!

# 2 020
Не твърдя, че Даниела е карисава, умна, реализирана в живота, а че е единствената, която умее да флиртува измежду всички останали във формата. Донякъде Косара се представя добре като мълчи.
Естествено има къде-къде по-красиви и умни съпруги – Ама, моля ви се, то се подразбира, че ние съфорумките сме много над нейното ниво.

# 2 021
Е, аз съм далеч от мисълта да се сравнявам с жена с изцяло сменено лице, която участва в риалити да търси мъж и няма ясна професия, но очевидно има завиден стандарт, с неясен произход. Вие ако искате се сравнявайте.

# 2 022
Най-скъпото нещо, за да поживееш 1 месец в Бали, са самолетните билети до там. Иначе, там може съвсем прилично да живееш добре с по-малко пари, отколкото са нужни тук.

# 2 023
Не ги знам котараците, знам Котарачето от Къщата на инфлуенсърите🙂
Предполагам, че независимо от финала двойка и от този сезон няма да излезе. То не е и нужно, разбира се.

# 2 024
Аз съм от Перник и не знам много за тези Котараци. Това, което знам е, че не е един Котарак, мисля че са двама Котараци. Тези са въпросните Котараци на Бойко. Пак по това, което се носи като мълва е, че те често сменят приятелките си, така че не е невъзможно и Даниела да е била приятелка на някой от тях. Доколкото знам си имат жени, но никога не съм виждала нито тях, нито жените им. Тоест това, че такива големи бизнесмени имат жени, никога не е било пречка да имат и гаджета.

Общи условия

Активация на акаунт