Кавитация, RF, вакуум, пресотерапия и т.н.

• 533
  • 3
  •   1
Отговори
Здравейте! От известно време ходя на кавитация на корем и ръце и виждам някакво минимално подобрение. Следващата процедура ми е комбинация от кавитация + RF + вакуум, като съм чувала, че при тези процедури ефектът бил по-бърз, но не било особено полезно за тялото. Чувала съм също за LPG терапии, пресотерапия, липолазер и всякакви такива. Може ли да ми дадете мнение, някоя от Вас, ако се е подлагала на такъв тип процедури - дали е доволна и да сподели опит. Благодаря предварително!

# 1
  • Sofia
Аз сега се колебая дали да си купя такъв уред за вкъщи. Дали ще ми върши работа?

# 2
Ходих на кавитация преди години, чак след закупуването на пакет процедури ме уведомиха, че действала само ако се изключат въглехидратите по време на курса, около месец. Ми супер, ама човек ако месец не яде въглехидрати ще свали и без кавитация и това би трябвало да е ясно от по-рано. При мен имаше нулев ефект. Много удобно сама си бях виновна. Така и не разбрах дали това е безусловно изискване и в салоните не го споменават докато не закупиш процедурата или в моя си го измислиха.

Последна редакция: пт, 15 авг 2025, 10:49 от *Coraline*

# 3
  • Sofia
Купих си уред за кавитация, с радиочестота и вакуум.
https://www.emag.bg/ured-4-v-1-za-otslabvane-i-oformjane-na-tjal … -64/pd/DVKMZT3BM/
ето този.
За сега съм го ползвала 4 пъти с кавитацията за корема, но двата пъти го ползвах с антицелулитен лосион, а другите два с ултразвуков гел. В началото нямах такъв гел. Корема ми омекна откъм мазнина, стана по-зърнеста.
В момента не мога да го ползвам, че брат ми след падане и операция на главата е вкъщи да го гледаме и няма как да се събличам и да действам с уреда. Аз го слагам по принцип на кухненската маса, че е голям и със стойка и за да масажирам корема трябва да съм гола, че с гела много се плеска.
Тройната глава ползвах също 2 пъти за лицето с крем, но се оказа, че и за лицето има гел ултразвуков с хиалуронова киселина. Още не съм го купила. Доколкото разбрах има и с алое вера.
Процедурите с кавитацията правих в началото 15 мин на Д и средна сила, но разбрах, че площта трябва да е 20 на 20, а не за целият корем и най-много на процедура в един ден две площи. Та започнах на две места 20/20 по 15 мин всяко. и през ден
Като възобновя процедурите ще пиша за ефекта. За сега още не съм измислила вариант за ползване при сегашната ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт