Клуб " Ръкоделие - гоблени " - 3 част

• 62 661
  • 390
  •   1
Отговори
# 210
  • somewhere over the rainbow
Мари ета, всичките тези твои гоблени ли са? ooooh! Евала Peace А теменужките в какъв бод ги шиеш, изглежда ми, че взимаш 4 квадратчета за едно? Така ли е и с колко ката конец е? И аз съм шила така, но незнам как се казва този бод newsm78

# 211
  • ГОре на черешата...
Нан, мои са, нищо особено...предполагам като се изперат, изгладят и изправят ще са още по-хубави...А теменужките са с бод кръстче. Шия на два ката, на българска панама. На Айда ще стане още по-хубаво, защото е по-дребна.

# 212
Здравейте newsm03
Аз съм нова в този форум и до сега само ви четях, но реших и аз да се включа.
Аз в момента довършвам първия си гоблен който е от безплатните модели на Гинокардия. Лично на мен много ми харесва какво се получава.
Искам да ви попитам дали сте си закупували гоблени от чужди сайтове? Аз зная само Солария, Гинокардия и Милена стил. Нямам представа на коя фирма са най-добри комплектовките, защото всеки казва различно, но от тук разбрах, че на Милена стил не са много сполучливи и се притеснявам защото си поръчах от тях "Коне на водопой" Дано не са с някоя лоша схема или с неправилно подбрани цветове

# 213
Здравейте newsm03
Аз съм нова в този форум и до сега само ви четях, но реших и аз да се включа.
Аз в момента довършвам първия си гоблен който е от безплатните модели на Гинокардия. Лично на мен много ми харесва какво се получава.
Искам да ви попитам дали сте си закупували гоблени от чужди сайтове? Аз зная само Солария, Гинокардия и Милена стил. Нямам представа на коя фирма са най-добри комплектовките, защото всеки казва различно, но от тук разбрах, че на Милена стил не са много сполучливи и се притеснявам защото си поръчах от тях "Коне на водопой" Дано не са с някоя лоша схема или с неправилно подбрани цветове

Ето ги моите на "Милена стил"! Аз съм доволна!  Peace

и 1:1

# 214
Записвам се и аз. Имам положително отношение към темата, обичам да шия гоблени, действа ми добре.

# 215
http://www.szeda.bg/ginokardia/084.htmlНа тази фирма - Гинокардия, някой да е поръчвал гоблени?
Да си побутна въпросчето, че май остана незабелязано. Или никой не е поръчвал или купувал гоблени на тази фирма?
На Гинокардия съм шила два гоблена- Гициманската градина и Меерсбург. Не останах доволна от схемите. Пурво изкарали са ги някуде от интернет и са фотокопие на схемите на Вилер. На Меерсбург схемата беше толкова размазана, на места знаците не се виждаха- доста нерви изхабих докато го ушия. На гициманската градина единия цвят не достигна- тях си ги бях взела преди 10 години, може сега да са се поусъвършенствали. Схемите са един цял лист, който на нищо не приличаше докато завърша гоблена!

# 216
naiema,много хубав гоблен си избрала Peace
а можеш ли да споделиш от къде го поръча и колко струва Praynig

http://gobelins.dir.bg/_wm/gallery/?df=17&dflid=3  Simple Smile

# 217
http://www.szeda.bg/ginokardia/084.htmlНа тази фирма - Гинокардия, някой да е поръчвал гоблени?
Да си побутна въпросчето, че май остана незабелязано. Или никой не е поръчвал или купувал гоблени на тази фирма?
На Гинокардия съм шила два гоблена- Гициманската градина и Меерсбург. Не останах доволна от схемите. Пурво изкарали са ги някуде от интернет и са фотокопие на схемите на Вилер. На Меерсбург схемата беше толкова размазана, на места знаците не се виждаха- доста нерви изхабих докато го ушия. На гициманската градина единия цвят не достигна- тях си ги бях взела преди 10 години, може сега да са се поусъвършенствали. Схемите са един цял лист, който на нищо не приличаше докато завърша гоблена!
Отчаяхте ме. Откъде тогава да си намеря Слънчогледите на Ван Гог, като само тяхна разработка открих тук в нета?

# 218
Я виж тези слънчогледи-страхотни са!

# 219
http://geocities.com/goblenivachevi/
Тук открих Слънчогледите на Ван Гог - и в сайта пише,че продават комплектовани схеми за шиене.Може да се свържеш с тях и да попиташ Peace

# 220
Я виж тези слънчогледи-страхотни са!

E да, но човекът, за когото ще шия слънчогледите, иска точно на Ван Гог.

# 221
http://geocities.com/goblenivachevi/
Тук открих Слънчогледите на Ван Гог - и в сайта пише,че продават комплектовани схеми за шиене.Може да се свържеш с тях и да попиташ Peace
naiema, благодаря ти!  bouquet

Обаче нещо не мога да отворя да видя всичките им гоблени!?

Последна редакция: пт, 30 мар 2007, 12:17 от dida_p

# 222
здравка, а конете ти 1:1 какъв размер се получиха?
аз не съм им голям фен , но като прочетох какво коментирахте за тях  и реших да ги ушия
обаче не знам дали някоя фирма предлага комплектовка 1:1 защото не ми се занимава с 1:4
пък и по-малки ми се струват по-сполучливи

# 223
Zdravka, blagodarq ti za snimkoviq material. Kogato zavyrsha goblena,koito sym zapochnala se zalavqm s Kone na vodopoi Rolling Eyes

# 224
здравка, а конете ти 1:1 какъв размер се получиха?
аз не съм им голям фен , но като прочетох какво коментирахте за тях  и реших да ги ушия
обаче не знам дали някоя фирма предлага комплектовка 1:1 защото не ми се занимава с 1:4
пък и по-малки ми се струват по-сполучливи

Приблизително 16 на 22см! И аз не ги намерих на никоя фирма 1:1 и затова и ги взех на "Милена стил" 1:4! Уших големия и ми останаха страшно много конци!  Peace Дадох на сестра ми и тя го уши 1:1! На мен ми хареса, и го изкарах и аз малък! Останалите конци дадох на една приятелка, та и тя го  малък!  Laughing И да ти кажа честно, от повече от половината конци има и за още един 1:1!  Crazy Много конци, много нещо бяха сложили!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт