Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 574
  • 728
  •   1
Отговори
# 150
Доста от звездите се държат на ниво,очаквах много превземи,лиготии и простотия от тях,но поне за сега не е така
Доста глупава постановка с тези гущерови екс и настоящи,то да се смееш ли да плачеш ли...истинска драма на публично ниво
Аз разбрах че светлето е оставила хрис защото е фалирал и и разпродавал чантите,но явно не е било вярно

# 151
  • somewhere near the sea
Мария е имала проблеми с първата бременност.(да е жива и здрава дъщеря й) Но малкият гущер също е искал деца и не са успели. Така че не разбирам светлана защо пръска кал наляво-надясно. От месеци ни занимава със своите разводи(впрочем скоро във вестник казаха, че при проверка не е подадена дори молба за развод) След дни пак ще му се обяснява. но...наистина не си струва да й се отделя толкова внимание.

# 152
  • Обран бостан ;)
Рекламира се като свободна, кое ви е чудно.
Явно не осъзнава, че вече не е в гимназията, където момчетата чакат някоя да се разгаджи за да я загаджат те. Wink

# 153
Някоя по-дащна....така да я наречем пък и вече не е на 20 освен това е плюс още четири деца трудно ще се намери кандидат

# 154
Светлана тези номера ги въртеше из медиите преди няколко месеца, а след това отново заяви, че е с Гущеров. Като нищо да се появи към финала на предаването, за да яде в ресторанта, докато Златните са на вечерна резервация.

# 155
Тя тая Светла с нищо не е интересна и се чуди как да спечели малко внимание към себе си да я поканят тук там да пореве

# 156
За пръв път следя предаването, от старите сезони съм гледала много малко. Но вярно ли някакви "вип" персони, работещи нещо съвсем различно от готварството/някои от сегашните и неработещи/ се справят по - добре от готвачи?? Разбирам, реалити е, 100% не виждаме нещата такива, каквито са реално там, но все пак...
Иначе конкретно златните не са ми особено интересни за момента. Тази седмица стискам палци Железчев да отърве кожата. Не заслужаваше номинация. Смятам, че Едуард трябва да си ходи по - скоро. И като изключим неособено приятния му нрав - малко ли грешки направи при последните готвения. Патриций пък много мишкува сякаш. Цветето го записала и той дошъл, че да не му се сърди. 😁
От червените оставам с добри впечатления от Яница. Впуска се смело, играе честно. Тоника също ми се струва, че е готина и можеща, но за момента малко я гледаме. Марина ми се струва, че също ще се окаже доста способна и тепърва ще се изяви/противно на това, че не може да свърже едно изречение, пък камо ли да й се разбере/. А Тоби как се казва всъщност?? Излиза, че май е добра в готвенето, но мен лично ми е страшно арогантна и неприятна. Кристофър е супер, но ще го видим как ще е сред мъжка компания. Стискам палци и на другия Мишлен да влезе в играта!

# 157
  • София
Ами то ако участниците се представят професионално, какво ще дамат толкова много епизоди. Затова се прави там сценарии и те играят по него.

# 158
Те и без това не готвят кой знае какво .. даже не бих го нарекла готвене.
Не е като в МастърШеф.. поне нещо да научат, да покажат после .. а те поширани яйца..

# 159
  • Варна
  Да, де, знаем сценария, обаче досадно е все едно и също.
 Не могат, не знаят, забравят, интриги, пилеене на продукти, замерване с каквото Му попадне, спорт, гладни гости/зрители, редуване на победи и загуби, ,,интересни"( визия, етнос, диалект, Мишлен...) пресонажи . Вкараха малко ,,любов"-ОК, но и това вече се поизтърка. Да, сценарий. Ама те не са актьори и не се получава добре. Гледам, инат съм, но на бързи обороти и почти без звук. Wink

# 160
  • Буркина Фасо
давайте идеи какво да добавят Simple Smile
те ни четат тук и може да се съобразят с изискванията ни.

# 161
  • Варна
Малко се съмнявам, едва ли може, формАт е. Но ще ми е интересно да ползват по-специални, необичайни, екзотични, нестандартни (ето, фюжън идеите бяха ОК) продукти, подправки, рецепти, уреди дори.
Стари български ястия, щот' боб, картофи, домат, ориз и мн.др. идват у нас сравнително отскоро(в смисъл 3-4 века назад) , а преди това ...супа от камъчки...Wink
За разнообразие, може да показват кой как прави заготовките, пушене и гушкане знаем...

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 11:38 от Пеева

# 162
  • София-Младост
Може ли когато Марина говори да добавят субтитри, аз лично трудно я разбирам.

# 163
То и на Светлана трябва да й сложат...

# 164
На мен Златните и Зелените този сезон са ми по-симпатични от участниците в двата основни отбора. Смятам, че идеята на предаването, или поне такава беше, е да гледаме съревнование между професионални готвачи. Очаквам да видя там само хора с опит, които наистина горят в кухнята, а не хоби готвачи каквито вкарват поредна година. Дори звездите не ме дразнят с това, че са хоби готвачи, защото те са там за шоуто, но каста от участници трябваше да бъде на по-добро ниво. А то очевидно е имало по-добро ниво на кастингите, щом има цял един отбор, в който има доста добри готвачи.
Както писах преди време, Зелените се справят по-добре от по-голямата част от участниците в Сините и Червените.

Общи условия

Активация на акаунт