Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 295
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Нямам нищо против хора с друга ориентация, но да ги карат Тоника с  Виктория да позират в леглото ми е в повече

Гостуването у Лидия ми хареса, дъщеря и жестикулира като майка си

# 646
Твърде изкуствено ми се стори това между Тоника и Виктория.
Яница пък каза, че Виктория имала приятел от мъжки пол от години, който не й предлагал брак и тя не знаела как да го зареже…

# 647
Ахаха тая забрави ,че до вчера шеф и викаше Паника Joy
Ужасна е

# 648
  • Другата България
Не съм гледала сценария между Тоника и Виктория, но и вчера, и днес Тоника определено падна надолу в личната ми класация.
Много агресивна, много арогантна на моменти, уж прояви на самоувереност, ама не точно.
Като има “топки“, да си ги показва на места, които са за “топки“.
Жалко, харесвах я в началото.

Посещението в дома на Лидка ми говори само едно - скоро ще дойде и нейния ред да си ходи, дали днес, дали следващия път - все тая. Поредният статист в шоуто.

# 649
Лидия хич не ми харесва. Тя си е самодостатъчна и не се съобразява с отбора. Знаете ли на колко години е?Синът ми ме бъзика, че е дърта като мен. Simple Smile

# 650
Лидия хич не ми харесва. Тя си е самодостатъчна и не се съобразява с отбора. Знаете ли на колко години е?Синът ми ме бъзика, че е дърта като мен. Simple Smile
55 .. макар, че изглежда на 70

# 651

# 652
  • Другата България
Много криндж това с Яница и Никола.

# 653
Обожавам като почнем да се мазним на чужденците из нашите риалита. Метани до земята.

# 654
Изгониха ли някой?

# 655
  • Буркина Фасо
розовата ще пее Излел е дельо хайдутин Smiley

# 656
Не. Много кандидати имаше, ама накрая всички останаха.

# 657
За втори път няма изгонен щом червени са на номинации. Интересно Grinning

# 658
Не разбирам какво става, че все не гонят хора. Да няма накрая някакви състезания и да започнат да отпадат по 2-3 на всяка резервация. С новите попълнения пак са много участници, а вече мина месец от началото на предаването, те са на стартово положение.

# 659
Не разбирам какво става, че все не гонят хора. Да няма накрая някакви състезания и да започнат да отпадат по 2-3 на всяка резервация. С новите попълнения пак са много участници, а вече мина месец от началото на предаването, те са на стартово положение.
Има още много панагюрски яйца за готвене. 🫣😩

Общи условия

Активация на акаунт