Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 273
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Всички вързани, само Петя вее косища. Нищо не прави, само обикаля да нарежда кой къде да стои и какво да прави, но никой не я отразява..

# 91
Тези крясъци при Червените са направо непоносими. Мистерия е как преживява Кристофър при тях...

# 92
Неделчо Богданов(създателя на Българ) е качил анимация за Hell’s Kitchen😊
https://youtu.be/yQBrDiu8pZs?si=OhqDct8x4fRqELER

# 93
Само на мен ли Тоби ми е приятна ?!?!
Петя е дразнителя при червените тази година, поне за мен де

# 94
Тези крясъци при Червените са направо непоносими. Мистерия е как преживява Кристофър при тях...

Винаги при женските отбори е така или поне докато не се изчистят тези, които наддават вой Grinning

# 95
Дейзи, благодаря за споделеното видео, много харесвам анимациите на Неделчо.

Петя ми беше симпатична, но тя от 2 епизода само ходи като муха без глава из кухнята. По-неадекватна е от Ивелина, която вчера изгониха.

# 96
  • София
Само на мен ли Тоби ми е приятна ?!?!
Петя е дразнителя при червените тази година, поне за мен де
Тоби не ме дразни, за разлика от червенокосата, която иначе е симпатична, но дразнеща с поведението си. Те спечелиха въпреки нея..
Засега добре се представят Тоника и новият Кристофър от червените...

# 97
Имате ли проблем с Нова плей?

# 98
  • София
Петя не зная къде във Франция е учила и работила, може и да умее да готви, но показа, че не може да води кухня, а уж това й била работата. Но извън това се показва като човек с някакви поведенчески проблеми - не успява да се впише, дразни всички, неуравновесена е. Не мога да разбера какво се опитва да докаже с неадекватните си действия. Луди ги направи - нагоре, надолу,  свят им се зави на момичетата да се въртят по станциите.
Общо взето, спечелиха не заради нея, а въпреки нея.

# 99
Определено въпреки Петя успяха да се мобилизират и да сготвят и издадат нещата.

За Светлана там има някакъв панаир с Гущеров, който съм изпуснала, но има мемета от месеци за тях двамата.

# 100
  • София
Петя Бу и Елизабет омрънкаха света. Не млъкнаха, братче! Как не прегракнаха не знам.
Наложи се да се почерпя едно аналгинче по повода.

# 101
Някъде четох, че Светлана Негущерова я глобили доста пари, заради историите, които разказва по медиите.

# 102
  • София
Бу-то е невиждана и непоносима самохвалка...шефа още не е казал дали имат точка и тя иска да й ръкопляскат. Няма реална себеоценка, у́мре да се самоизтъква и да припада... 
Златните са сготвили техните фюжъни, колкото аз съм трамвай. Дънди взе точка...доообрее.. На Мегс нали й беше суров октопода, но при сервирането изведнъж стана загорял. Май нас ни взеха за мезе..

# 103
До тук ли стигнахме за рейтинг.  Жълтините на Бръмбарова 🤦‍♂️

# 104
Искааааам субтитри, коя била уж бременна от Хриси? Този български език, така и не го научиха.

Общи условия

Активация на акаунт