Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 614
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ш'ва бийм

Ужасен диалект има Елизабет

Комбинация между русенски и варненски.

# 331
А някой видя ли изкуственото падане на Шкодров и как след като той падна, Гроздев който до момента си готвеше нормално на плота изведнъж се обърна към Шкодров и се хвърли на земята. При това Шкодров падна много настрани от него и по никакъв начин не го и докосна даже. По изкуствено падане от това не бях гледал.

Едни и същи сценарии вече 5 или 6 година.

Шкодров беше по-естествен при падането, но очиларката философ направо си се гмурна. 😃😃

# 332
  • Обран бостан ;)
Като говорим за нагласации - не сте ли обръщали внимание на склада през който минават.
Щендерите наблъскани с разни рекламни стоки, ама липсващи няма, тоест не готвят с тях. Wink

# 333
Това не значи че не готвят с тях...
Трябваше да сложат на г-жа Бу една маска,ще зарази гостите това плашило

# 334
  • София
Сериозно ли искат да ни накарат да повярваме, че Кристофър не може да приготви пилешко бутче и суфле?
Днес червените бяха наистина трагедия в кухнята. Толкова много грешки, мъка е да се гледат.
Златните с поредна победа. Толкова доминиращ златен отбор досега не е имало.

Иначе епизода ми хареса, имаше забавни моменти, любопитни неща свързани с храната за космонавтите.
За съжаление малко ми е самото готвене, ама като цяло от сезон на сезон готвенето е все по-малко за сметка на скандалите и сконфузните сцени.
Не ми хареса и първата игра с пързалянето по лед (което си е опасно) и как беше непохватно режисирано с ''инцидента''

Марина и Мегз са звездите на вечерта с пренаписването на историята на космонавтиката. 🤣
Ама момичетата могат и да идват от някоя паралелна Вселена, не се знае (намек към сериала For All Mankind)

От трейлъра стана ясно, че някой от сините ще изхвърчи. Шефа гледаше към тях. А и последната му реплика се отнася за мъж и то за син мъж. Кой е крещи като пъдар, но иначе е мишкар (или пък заешко сърце каза)? Да не би Едуардо да излети към Марс? А дано, ще се изкефя, а и ще е голяма изненада на толкова ранен етап.
Други сред сините не крещят като пъдари, тази реплика мисля, че си беше точно към него. Но може да е така монтирано и да е от съвсем друг кадър.

# 335
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Марина може да е глупава и с нулева обща култура, както и да не й се разбира какво говори, обаче поне може да готви много добре, за разлика от Цветомира. Досега не е имала издънки и ми направи впечатление, че когато Тоби остана сама и трябваше да вика един по един помощници, Марина беше вторият й избор след Крис.
Гледам в следващия епизод братя Аргирови ще са ВИП-гости. Те не бяха ли останали гладни миналата година, с какъв акъл пак са дошли? Joy

# 336
  • София
Само аз ли до сега не съм видял някой да готви?

Въртят се около печките, чат пат се повява накой басан със салата или сос или парче месо и изведнъж от някъде се изсипват там някакви 8 порции от едните и още едни други 8 порции от другите и това за 40-80 души гости.

Аз все повече започвам да си мисля, че някой готви зад кулисите.

# 337
  • Варна
  А защо всеки сезон ,, Аз храна няма да пилея...!". И след малко хвърчи я салата ( щот' ни мож я върна в басана и да я овкусиш, сакън!), я пюре се лее по нечия нещастна глава, я вани се пълнят с мляко и ... Що за кухня - къдеЙ ей солта/захарта/ олиото...И със запалка за фасове палим газ.котлони (когат' има газ, де )...

# 338
Познати са ходили преди 2 години като гости в ресторанта и казаха, че нищо не са им сервирали. Общо взето се сервира на няколко маси ( с фокус ВИПа) и другото е ....седиш и гледаш как летят чинии. Междувременно е имало игра наскоро, май миналата седмица за две покани. Изпуснах я и ме е яд.

# 339
  • София
Скрит текст:
Познати са ходили преди 2 години като гости в ресторанта и казаха, че нищо не са им сервирали. Общо взето се сервира на няколко маси ( с фокус ВИПа) и другото е ....седиш и гледаш как летят чинии. Междувременно е имало игра наскоро, май миналата седмица за две покани.
Изпуснах я и ме е яд.
Щоооо... не можеш ли да гледаш как хвърлят чиниите по телевизията. Даже ще го гледаш концентрирано, а няма да стоиш там 2-3 часа. Grinning

# 340
Хахах, много добре казано- поне докато летят чинии аз ще похапвам у нас, така е.😆
Само не видях снощи шефа и той ли беше с кънки или само на него му е простено. Чак жал ри стана да гледам големи хора да се влачат по колене по този лед...

# 341
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Въртят се около печките, чат пат се повява накой басан със салата или сос или парче месо и изведнъж от някъде се изсипват там някакви 8 порции от едните и още едни други 8 порции от другите и това за 40-80 души гости.

Аз пък не съм видял някой да викне на сервитьора "Сметката моля". Wink

# 342
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Аз пък не съм видял някой да викне на сервитьора "Сметката моля". Wink
Ами защото я плащат по време на рекламите. Grinning

# 343
  • Обран бостан ;)
Аха, аха . Не бях се сетил Trollface

# 344
По принцип в първите епизоди публиката е платена. Има фб група(не знам как си казва), в която набират хора. Плащат около 30 лв на човек за около 3 часа участие.
След няколко епизода прекратяват обявите за платената публика и посещаването става само с покани. Не се пращат сметки, защото това не е истински ресторант.
Ако има мераклии да гледате на живо, единствените шансове са посещенията им по градовете с караваните. Ако изровя информация къде ще са, веднага ще ви информирам тук. Знам, че скоро снимаха в с. Лозен.

Общи условия

Активация на акаунт