Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 639
  • 728
  •   1
Отговори
# 435
  • София

Това момиче Теодора откъде е?
Поздравиха се с прегръдка с Тоника, явно се познават от някъде... Може и тя да е от СЗ.

# 436
Ангелов изветря

# 437
Е, сега на Вики ще и се стъжни, а на Едито- нищо. Язък за Кристофър.

# 438
  • Другата България

Това момиче Теодора откъде е?
Поздравиха се с прегръдка с Тоника, явно се познават от някъде... Може и тя да е от СЗ.
Четеш ми мислите. Blush
Колкото повече - толкова повече.
Оооо, защо Кристофър???
Очаквах да се задържи това момче, имах чувството, че Ангелов го харесва....

Ясно беше, че няма да изгони Едуард, арогантен, нахакан, прави сеир.
Кристофър беше тих, плах, скромен, не му се чуваше гласът.
С една дума - скучен. Такива участници не са ок за ШООЛ-то.

# 439
Тазвечерното гонене на Кристофър ми напомни преди няколко години как даде черна куртка на един Георги,дето все беше онеправдан и жертва,а на практика въобще не се справяше много добре с готвенето, за сметка на една Гергана, която беше фурия и мой личен фаворит за финал. Провадийският селяндур няма потенциал да спечели,но Кристофър - да. Жалко, че "гръмна".

# 440
Едуард е неприятен и досаден. Тотално непрофесионално поведение.
Във випа има един противен актьор, който играеше в столичани в повече

# 441
  • Буркина Фасо
Едуард е неприятен и досаден. Тотално непрофесионално поведение.
Във випа има един противен актьор, който играеше в столичани в повече
мразя хора, които не си затварят устата след като приключат да говорят. стоят като шаран с отворена уста.
тоя е точно такъв.

# 442
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
От София пишеше, че е Теодора. На мен лично ми прилича на ромка. Сериозно нашествие на роми в този телевизионен сезон и не само в ХК. Радвам се, че влезе и малчото.
Изгонването на Кристофър не ми хареса, въпреки че не се справи никак добре с воденето на кухнята. Може да е добър готвач, но много объркан и безпомощен изглеждаше днес. И наистина страшно тъпо и странно е да не се сети да попита докъде са стигнали сините, когато ги размениха.
Надявах се Едуард да изхвърчи тази вечер, прекалено арогантен е, без да има кой знае какво покритие. А и персонално ми е противен чисто физически с тази вечно отворена уста.
Симеон уж бил готвач при Манчев, а нарича дайкона "дякон". Как става това - претенции до небесата, а накрая пълен провал, все едно са хванали рандъм минувач от улицата? Rolling Eyes

# 443
  • София
Най-слабия епизод този сезон.

Останах много неприятно изненадан от решението на шеф Ангелов да се раздели с Кристофър при първата му по-сериозна издънка. А за разни други (да не изброявам) се дават нови и нови шансове. Вярно, че направи куп гафове и се държеше неадекватно и при червени и при сини, но през годините е имало и по-тежки случаи и им се е разминавало.

Изобщо чудя им се на т.нар. мишлени, за чий го дирят в това нагласено шоу, само да се гаврят с тях. Владов и той горкия не може и не може да влезе, все на косъм.

Едуард досега поне десет пъти трябваше да бъде изгонен. Чеп за зеле не става от този. Писна ми да му слушам тъпизмите. Дано колкото се може по-скоро го разкара, ама надали. Нали уж създавал съдържание. Това ако е съдържание...

Много ниска летва.

# 444
  • Обран бостан ;)
За вчерашния епизод:
Не знам защо държат да ни показват всички скандали в спалните. Това не е БигБрадър.
Хареса ми как вкара двама души наведнъж. Да се стреснат малко "старите" и да се вземат в ръце, че много се разпасаха.

Е, сега на Вики ще и се стъжни, а на Едито- нищо. Язък за Кристофър.

И на мен не ми допадна, че изгони Кристофър, но като се замисля, не беше за там този мъж.

Кога започват мастър-класовете ?

# 445
  • София
Не очаквах да изгонят Кристофър. Чак се замислих дали не е по сценарий. Момчето да е поискало да напусне.

# 446
И мен много ме е яд за Кристофър. Но те могат да се заформят отделня лига с останалите Топ готвачи, където няма драма, скандали, а има само "Готвииим". Истината е, че едно е да готвиш на топ ниво, друго е да "ръководиш" кухня и още повече глутница кято сините или червените. Мен пак Тоби ме издразни - коя била Виктория, сега дошла и вече взела да дава команди. Ама тази задача е получила от шефа - да е лидер. Не зная защо така някои не могат да приемат, че освен тях и други ще бъдат номинирани да оглавяват кухнята.

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 08:50 от KalinkataMalinkata

# 447
Яд ме е, че Кристофър отпадна, аз го харесвах.

Шеф Никола в "На кафе" днес показа смешки от Тик Ток как се пръска еспума в чинията, докато е на масата пред гостите Grinning

Мони Бонбони, Чоткин и Камелия - гости на финала на Мис Плюс сайз 3

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 11:53 от diziler

# 448
Само аз ли намерих за адски лицемерна речта на шефчето за момичетата, които ги подценяват и мачкат в кухните? Изкара се едва ли не първи феминист на републиката, а аз вече 7 сезона го гледам да обижда системно жените на "кокошки", "змии", "клюкарки" и т.н.

Наистина слаб сценарии, честно казано, не знам как има жени, които харесват Ангелов като мъж, след такова отношение и открит сексизъм.

# 449
За вчерашния епизод:
Не знам защо държат да ни показват всички скандали в спалните. Това не е БигБрадър.
Хареса ми как вкара двама души наведнъж. Да се стреснат малко "старите" и да се вземат в ръце, че много се разпасаха.

Не е Биг Брадър, напълно съм съгласна, но забележи, че с всяка следваща година скандалите са с по-голям фокус от готвенето. Например по време на резервацията се обръща повече внимание върху това как шеф Ангелов изсипва храната върху готвачите или ги нарежда, а не върху самата храна, която е приготвена.
Дават скандалите и търсят кои участници ще могат да направят шоуто, затова остават. Предполагам, че всички сме на мнение, че Едуард е по-лош готвач от Кристофър, но устата му не млъква и затова има място в предаването, а Кристофър си тръгна.
Още не разбирам как в сезонът, който спечели Станислав, Виолета Стоянова се задържа толкова много време.

Общи условия

Активация на акаунт